- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
Benimde cokkk tutar gecmis olsun canimCok siddetli bir bas agrisi ile uyandim galiba migren atağım tuttu yine ilac icmeme ragmen gecmedi
Kabak suyu nasil oluyo kiz corba yap corba
Tartıldınmı doğru söyle eksi vardır bu seferbKız aç yattim sankiii bugunde peynir yumurta yedim sadece gene elma corba yicem merak etme
Çayaaa bagimlisin sanırım ama şekere bağlamaAllah razi olsun kizlar ben cay icmeyince basim agrir sekersiz oldugu icin dün az ictim ondanmi agridiki aceba
Allah razi olsun kizlar ben cay icmeyince basim agrir sekersiz oldugu icin dün az ictim ondanmi agridiki aceba
heeee benimde olmuyor sende değil sorun sadeceOğlana dr vermiş 1 kabak 2 bardak suyla 10 dk haşla o suyu iç demiş.
3 bardak su koydum ikimize böldüm. Kabağı yoğurtlarım diyodum da çorba yapayım.
Benim herkese eksi getiren kabakla eksi görememişliğim var2 sene oldu tabi belki getirir
heeee benimde olmuyor sende değil sorun sadece
yok kız wcye cikmadim afedersinTartıldınmı doğru söyle eksi vardır bu seferb
Canım bi uygulamada hata olmuş olabilir, kabızlık sorunun olabilir ki kabak 1. Günde olmazsan2. Günde çözüyor genelde , su içmemişindir vsOğlana dr vermiş 1 kabak 2 bardak suyla 10 dk haşla o suyu iç demiş.
3 bardak su koydum ikimize böldüm. Kabağı yoğurtlarım diyodum da çorba yapayım.
Benim herkese eksi getiren kabakla eksi görememişliğim var2 sene oldu tabi belki getirir
sen zaten hep konu aciyosunarkaaşlar ben günlük rutin konusu açsam mi ? tutar mi bilmiyorum.
Aktif konular var galiba onunla ilgili ama acmak istersen yine acabilirsinarkaaşlar ben günlük rutin konusu açsam mi ? tutar mi bilmiyorum.
Dün gittim diyodun yayok kız wcye cikmadim afedersinoyuzden belli değil anlamadım bana detokslar yaramıyor ama neolcak merakla bekliyorum
rutinleri hep deftere yaziyordum planlı yaparim her konuda bi diyeti tutturamadim galibaAktif konular var galiba onunla ilgili ama acmak istersen yine acabilirsin
Dun öğlene ciktim bidaha gece yedim ictim bidaha sabaha cikmadimDün gittim diyodun ya
tutmuyor sonra açmiyorumsen zaten hep konu aciyosun
Kız icilmez o corba yapaydinyaaaAyy bu oğlan bunu nasıl içecek
Canım bi uygulamada hata olmuş olabilir, kabızlık sorunun olabilir ki kabak 1. Günde olmazsan2. Günde çözüyor genelde , su içmemişindir vs
İnşallah güzel sonuçlar olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?