- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
açma anam acma sen sadece konuşçaksan acmatutmuyor sonra açmiyorum
Tamda günü yemeğe gitmeninGünaydın herkese tatil burda bugün çocuklar plan yapmış önce şelale gezmeye ardından yemeğe gidecez inşallah
Kız icilmez o corba yapaydinyaaa
Öyle mucizelere inanmayalımİnşallah abla ben 3 günlük hiç yapmadım ki zaten hani perşembe akşamı yiyip ertesi gün cumaya muhteşem sonuç bekledim
Kirazsapi bari kokmuyo yada tadi guzel oluyo kabaktanYa kiraz sapı ya kabak hangisini içersin demiş kabak demiş yürekli
Diyeti tutturamadim deme yapacagim basaracagim demelisinrutinleri hep deftere yaziyordum planlı yaparim her konuda bi diyeti tutturamadim galiba
Abla beş bardak fazla değilmi şekersizde olsa çayın fazlası kan değerlerini düşürürçayı evde yapmıyorum işyerinde sinirsiz şekersiz içiyorummak 5 bardak en fazla.
takipteyim :)
senin inst var mi ya:)
Öyle mucizelere inanmayalım
Kahveyi fazla koyunca köpürüyor cezvede iki çk koyuyorum ben geçedebiliyor kahveden batıracaksın bizi derler2 senediir içiyorum kahveyi de şekersize alıştırdım :)
görümceme de yaptım içti ben kahveyi makineyle yapıyorum 1 tatlı kaşığı iki fincana koyuyorum hafif oluyor aci olmuyor:)
bi fincana bi çay kaşığı kahve atiyorum köpüleniyor cezveyle köpülenmiyor:)
Hello selensuHello kızlar çarşıya geldim ama kalabalık değil
niye olmasin okumanin yaşı yok.
benim görümcem 24 yaşında ünv kazandi :)
şu an 26 yaşında 2, sınıfta:)
okurken evlen dediler ailesi felan. o bitince evlenicem dedi. hayırlısı.
65 yaşında kadin ortaokulu bitirdi şiir kitabini yazdi..
eee yaşi yoktur:) bende ikinci ünv okusam dedim eşim razi degil.
Mimarlık okumak istiyorum:)
cezvelerde makinede çok fark var arasinda.Kahveyi fazla koyunca köpürüyor cezvede iki çk koyuyorum ben geçedebiliyor kahveden batıracaksın bizi derler
Ben ikisinide hiç sevmem bi ara mısır püskül kiraz sapı için zorlamışlardı hepsi kokuyor bana YaKirazsapi bari kokmuyo yada tadi guzel oluyo kabaktan
Sen %2 geliyosun dime seni çakal
Hele şuna bak ins Allah diyo insan yalanda da olsa.seviyorum derİnşaAllah
Ya Ne güzel darısı herkeseNaparsın be canım evrene mesaj yolladım, duymuş sağolsun
5 leri gördüm şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?