Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Kahvede acıyı seviyorum sanırım herkese zorla içiyorum sanırım

ben şu an aöf kamu yönetimi son sınıf öğrencisiyim. okulu 7 senedir bitiremedim niye bilmiyorum 3 ten başladim bitmedi şimdi bitsin diye bakiyorum
sizi tebrik ediyorum herşeye rağmen okumuşsun
ben mimarlık ikinci öğretimde normal istiyorum yanlış alana tercih etmişim tekstil okudum abim yüzünden
sonra anliyorum mimara olan ilgisi .. ev planlari izliyorum youtubede. proje mimari olmak isterdim. proje mimarlara çok ilgim vardi :)bilecikte mimarlık var. Eşim eve yorgun geliyorsun yemek yapıyorsun çocuğa bakiyorsun nasıl okuyacaksin diyor. evlilik okul ikisi yürütmek çok zor. aöf dile kolay da.
şimdi bitirsem diye bakiyom bitmedi
eşim bilgisayar istiyor iki yıllık. oku diyorum ben sizi özlerim diyor zaten sabahtan akşama kadar görmüyorum çocuğumu karımı diyor
kendi bilir.

Bende Nasrettin hoca gibi bana gorunmesinde kime görünürse görünsün diyorum enistede fena layt mış hee

Yok bacı ne ahmet kaldı da ne abi bende yoğunum bu aralar. Annem ablam eniştem geldi pazara kadar bendeler. Ablam kalacak annemle eniştem dönecek. Öle işte buraya da ğek giremedim bu aralar
Diyette gitti desene misafir olunca diyet güme gidiyor Allah kolaylık versin

Sorma ya ne konuştunuz arkadaş bu kadar da olmaz ki ama azmettim geçmişi bitirdim. Şimdi kalkıp iş güç yapim. 1buçukta dişçi randevum var. Ben gelene kadar yine geçmiş birikir
Ben sana özet geçerim sen işlerine bak bunların hepsi avare senin misafirinde varmış

Sorma ya ne konuştunuz arkadaş bu kadar da olmaz ki ama azmettim geçmişi bitirdim. Şimdi kalkıp iş güç yapim. 1buçukta dişçi randevum var. Ben gelene kadar yine geçmiş birikir
Geçmiş gecmiste kalsin bosver sen gelince geleceğe bakariz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…