Yok artık ben hiç bi sabah çıkmam kiDun öğlene ciktim bidaha gece yedim ictim bidaha sabaha cikmadim
Kahvede acıyı seviyorum sanırım herkese zorla içiyorum sanırımcezvelerde makinede çok fark var arasinda.
makineyle yapıyorum bi çay kaşığı ile hemen köpürüyor.
cezvelerde 1 tatlı kaşığı aslinda 2 tatlı kaşığı iki çay kaşığı eder. acılı oluyornasıl içebiliyorsun
Sadece mesajla olmuyo tabi , evren kontrol ediyo emek harcamış mısın diyeYa Ne güzel darısı herkese
Maşallah sendeki azim bende de olsaaa ooooNaparsın be canım evrene mesaj yolladım, duymuş sağolsun
5 leri gördüm şükür
ben şu an aöf kamu yönetimi son sınıf öğrencisiyim. okulu 7 senedir bitiremedimNeden eşin destek olmadı üzüldüm bak, kızıyorum böyle eşlere
Artık felsefe hayat boyu eğitim
Ben lisede kazandığım halde gönderemenişlerdi, çalışmak zorunda kalmıştım
Sonraki senelerde girip aöf ye kayıt yaptırdım ama bekarım para kazanıyorum gezip tozmak varken ders mers hiç bakmadım öyle kaldı o
Sonra 2012 de doğum yaptım lohusayım kardeşim af çıktığını gidip aöf ye kayıt yapabileceğimi söyledi bi gaza geldim lohusalığın etkisi
Başladım 1. Sınıftan iktisat çalışma ekonomisi endüstri ilişkileri
3 ay sonrada iş başladı
Hepsini birden yürüttüm 4 senede mezun oldum
3 dönem üstün başarı aldım 3 dönem de başarı
Şimdi de ekimde tekrar kayıt yaptırmayı düşünüyorum muhtemelen tarih , felsefe de olabilir belki edebiyat bakıcam
Yani yaş maş hikaye
Anneninde 2. Şiir kitabı haftaya çıkıyor
Sagol datlum çok tşk ederimGulumse24 güle güle otur evinde kuzum ağız tadıyla huzurla.
Bende Nasrettin hoca gibi bana gorunmesinde kime görünürse görünsün diyorumben şu an aöf kamu yönetimi son sınıf öğrencisiyim. okulu 7 senedir bitiremedimniye bilmiyorum 3 ten başladim bitmedi şimdi bitsin diye bakiyorum
sizi tebrik ediyorum herşeye rağmen okumuşsun
ben mimarlık ikinci öğretimde normal istiyorum yanlış alana tercih etmişim tekstil okudum abim yüzünden
sonra anliyorum mimara olan ilgisi .. ev planlari izliyorum youtubede. proje mimari olmak isterdim. proje mimarlara çok ilgim vardi :)bilecikte mimarlık var. Eşim eve yorgun geliyorsun yemek yapıyorsun çocuğa bakiyorsun nasıl okuyacaksin diyor. evlilik okul ikisi yürütmek çok zor. aöf dile kolay da.
şimdi bitirsem diye bakiyom bitmedi
eşim bilgisayar istiyor iki yıllık. oku diyorum ben sizi özlerim diyor zaten sabahtan akşama kadar görmüyorum çocuğumu karımı diyor
kendi bilir.
Geçmiş olsun canım ilaç al uyu yoksa geçmiyor MeletCok siddetli bir bas agrisi ile uyandim galiba migren atağım tuttu yine ilac icmeme ragmen gecmedi
Allah razi olsun bacıEvin çok güzel canım. Güzel günlerde ağız tadıyla oturmak nasip olsun inşallah
Sus kiz ağzını hayra totonu bayra aç 2bir eylul vakası istemiyorumHamilemisin yoksa
Azıcık karabiber at tat versinAyy bu oğlan bunu nasıl içecek
Eltim gibi kahve yapma sekersiz içemiyorum diyorum yine yapıyo yine sekersizKahvede acıyı seviyorum sanırım herkese zorla içiyorum sanırım
Allah razi olsun bacınassin bakalım Ahmet abiyle aran nasıl devammi
Diyette gitti desene misafir olunca diyet güme gidiyor Allah kolaylık versinYok bacı ne ahmet kaldı da ne abibende yoğunum bu aralar. Annem ablam eniştem geldi pazara kadar bendeler. Ablam kalacak annemle eniştem dönecek. Öle işte buraya da ğek giremedim bu aralar
Kız annem vardi dun onlar yemekleri götürürken ben kabak çorbası içtim ya istikrar bu demekDiyette gitti desene misafir olunca diyet güme gidiyor Allah kolaylık versin
Ben sana özet geçerim sen işlerine bak bunların hepsi avare senin misafirinde varmışSorma ya ne konuştunuz arkadaş bu kadar da olmaz kiama azmettim geçmişi bitirdim. Şimdi kalkıp iş güç yapim. 1buçukta dişçi randevum var. Ben gelene kadar yine geçmiş birikir
Geçmiş gecmiste kalsin bosver sen gelince geleceğe bakarizSorma ya ne konuştunuz arkadaş bu kadar da olmaz kiama azmettim geçmişi bitirdim. Şimdi kalkıp iş güç yapim. 1buçukta dişçi randevum var. Ben gelene kadar yine geçmiş birikir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?