Bahçedeyiz zaten sıkıntı yok , evde içilmiyoCigarama karışma bozuşuruz
Nasıl geçti detoksu devam mı?@Eliff Eylull jillianımı yaptım duşumu aldım fırçalandım, form çayımı aldım
Hava tam bir yaz , keyifteyim beklerim
Sana kahveYanında da larımızı yeriz
Bacım şaka bi tarafa sevmek zorunda değilsin zorlama kendini her ikisine deŞarkı sözüdür bir ben böyle değilim demekki " Alışmak sevmekten daha zor geliyor"
Kadina yakisip yakismamasi degil de.. saglik icin cok kotu. Ben de nisanliyken esime resti cektim ya devam edersin sigaraya ya da bu is bitsin dedim cok sukur o da birakti da. Babama da oyle biraksin diye neler yaptim alip sigaralarini yakardim kirip cope atardim kucukken adam neler cekti benden kiyamazdi da guler gecerdi napsinEvet sigara biraz psikolojik bir durum ben dış gebelik amaliyati olduktan sonra içmeye başladım onun öncesinde kül tablasini bile yıkarken tiksinen biriydim hele bayanlara hiç yakistiramiyordum demekki neymiş kınadığını yaşamadan ölmezmissin eşimin babannesi annesi görümcem eşimin halası içiyordu çok tuhafima gitmişti çünkü bizim tarafta babam abimden hiç gormemistim burda görünce yadırgadım ama sonuç böyle oldu
neden içtin peki ??
6 km mı:) maşaallah canim ara ögün yapıyordun degil mi bu saatlede:) bak insta da menülerini tek tek baktim bende uygulayacagimÇok yoruldum sinizütüm tuttu yemek yemem lazım ama mutfağa gidecek halim yok duş aldım saçımı tarıycak halim yok
Zorla güzellik olmaz açtırdın bana yine kitabıBacım şaka bi tarafa sevmek zorunda değilsin zorlama kendini her ikisine de
Hiç tartıldınmı bu ara, kaçla başlamıştın ?yarın 87,0 görebilsem yetersportie sanirim çok hızlı başlangıç yaptım.
Yokuş yukarı geldim bide bebek arabasıyla6 km mı:) maşaallah canim
Gonlum hep seeneee ariyorr neredesin seennKalp kalbe karşı canım, gözüm seni hep arıyor
Evet sigara biraz psikolojik bir durum ben dış gebelik amaliyati olduktan sonra içmeye başladım onun öncesinde kül tablasini bile yıkarken tiksinen biriydim hele bayanlara hiç yakistiramiyordum demekki neymiş kınadığını yaşamadan ölmezmissin eşimin babannesi annesi görümcem eşimin halası içiyordu çok tuhafima gitmişti çünkü bizim tarafta babam abimden hiç gormemistim burda görünce yadırgadım ama sonuç böyle oldu
İnşaallah seni bekliyorumGonlum hep seeneee ariyorr neredesin seenn
İnşallah beraber zayiflicaz güzelce
İns Allah belki istesem biraka bilirim ama sanırım diyet gibi onuda beyinde bitirmek gerekiyor çevrede içen insan çok olunca onların yanında sürekli bulunduğumuz için biraz zor olur gibime geliyorKadina yakisip yakismamasi degil de.. saglik icin cok kotu. Ben de nisanliyken esime resti cektim ya devam edersin sigaraya ya da bu is bitsin dedim cok sukur o da birakti da. Babama da oyle biraksin diye neler yaptim alip sigaralarini yakardim kirip cope atardim kucukken adam neler cekti benden kiyamazdi da guler gecerdi napsinO da birakti yillardir icmiyo cok sukur insallah sen de bırakırsın ciddi anlamda esim de babam da söyluyo nefesim acildi koku tata duyum kuvvetlendi diye demek oyle oluyomuş
pazartesi günü 89 ydu .Hiç tartıldınmı bu ara, kaçla başlamıştın ?
Menülerine göre büyük bir eksi getireceğini düşünmüyorum ben, ama tabi bilemem metabolizmanı
Onada hazır degilim ablacım anliycan kafa bir milyonHamile olmak için kesin bırakmalısın bi kere
Dedigin gibi kesinlikle beyinde bitirmek mesele. Esimin de is yerinde herkes iciyo nerdeyse ama bi kere birakinca simdi kendi rahatsiz oluyo kokusundanİns Allah belki istesem biraka bilirim ama sanırım diyet gibi onuda beyinde bitirmek gerekiyor çevrede içen insan çok olunca onların yanında sürekli bulunduğumuz için biraz zor olur gibime geliyor
Sarıya kaldiysa senin işin yaş nego daha sarının sınavı var ataması var varda var sen bize katıl onu boşver küstüm.ben onaİnşaallah seni bekliyorum
Devam gibi çorbanınn yanına belki ilave bişey koyarım ama şimdilik sıkıntı yokNasıl geçti detoksu devam mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?