- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
Ağzın tadı yok demek seninBen de aksine ekmek olmasa aramam kiz. Öylesine zevkine yiyorum yemesem yemem yani
Böyle iyiydik sankimm
Bak sen gözardı edermişmişte mişmiş benidemi ettin debakemKız nereye kimse kimseyi sevmek zorunda değil ama saygı duymak zorunda gitsem ben giderdim bazen görmemek duymamak gerekiyor göz ardı edersiniz olur biter burası diyet grubu her türde insan geliyor anlasirsin anlasamazsin o iki tarafa kalmış muhattap olmazsin bak onlar gitti ben kaldım
Pek severim kendilerini çok misafir perversin gözlerim yaşardiAyy gel tabi gel sana bi meyve sepeti hazırlıyım
Yok yook ben tombiş gülümse istemiyorum şurdan mezun olmadan seni 6 larda görmek istiyorumBöyle iyiydik sankimm
zayıflayinca kadar gitmiyorum!!! burdayim.Kız nereye kimse kimseyi sevmek zorunda değil ama saygı duymak zorunda gitsem ben giderdim bazen görmemek duymamak gerekiyor göz ardı edersiniz olur biter burası diyet grubu her türde insan geliyor anlasirsin anlasamazsin o iki tarafa kalmış muhattap olmazsin bak onlar gitti ben kaldım
Seni etsem msj cvp veremem göremiyorum cunkum hemde sen göz ardi edilecek insanmisinBak sen gözardı edermişmişte mişmiş benidemi ettin debakem
Abla bak bugün sıfırdan başladım bugün yarın ye deme ayarlarimla oynama aklımı bulandirmaYok yook ben tombiş gülümse istemiyorum şurdan mezun olmadan seni 6 larda görmek istiyorum
Haftaya listedesin yap planını programını anlamam
Bugün yarın ye sonra bak önüne
O yeni güzel eve fit gülümse yakışır
ÖyleyimdirPek severim kendilerini çok misafir perversin gözlerim yaşardi
Cigarama karışma bozuşuruzmeyve deme ona meyve yok agzina almasin meyveyibunu ver ona sen
Bir mukabele efenimSeni etsem msj cvp veremem göremiyorum cunkum hemde sen göz ardi edilecek insanmisin
Napiyim ortim ev isi yemek ders derken bu saat ettim dinlenirken 5 dk ugruyum dedim
Ona demedim inşaAllah diye, sana alışmaya inşaAllah dedimHele şuna bak ins Allah diyo insan yalanda da olsa.seviyorum der
ohh sigara:)Öyleyimdir
Çat kapıya hiç tahammülüm yok olsun
Davet ettiğim evime gelenler çok rahat eder mutlu ayrılırlar, her ayrıntı düşünülür
Bana alisamayanda ne bileyim suçu kendinde arasınOna demedim inşaAllah diye, sana alışmaya inşaAllah dedim
iyi yapmissin canim uğramaklaNapiyim ortim ev isi yemek ders derken bu saat ettim dinlenirken 5 dk ugruyum dedim
Sen napiyosun nasilsin nasil gidiyo kilo durumları ♥
ben aslında içten biriyim :) muhabbete bayılıyorumOna demedim inşaAllah diye, sana alışmaya inşaAllah dedim
Niyeymişşş ooo çok yanlış davranıyosun ayrılmak nedir burda 1 kişimi var da ?ben o zaman gruptan ayrılayım sizi rahatsiz ettimse özür diliyorum. mevzu bitti.
Kendime not; Kendini sevmede gülümse gibi olBana alisamayanda ne bileyim suçu kendinde arasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?