- 8 Eylül 2016
- 103.530
- 438.751
- 898
- 36
Sonuc listelerinden bakabilirsin canimya başlangıç ve hangi tarihte diyete başladıklari var mi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sonuc listelerinden bakabilirsin canimya başlangıç ve hangi tarihte diyete başladıklari var mi
nerde o?Sonuc listelerinden bakabilirsin canim
Zip zip harikasın ya 2014 de geri döndüğümu hatırlamıyorum bile.cunku 2011 de hem cuma takımında hem 70-79 kilo arasındakiler zayıflıyor da hem de Dukan diyeti yapanlar da aktiftim.2012 de de hamileyken diyetisyen ile zayifladim yine 67 olmuştum2011 de mezun olmussun 2014 geri donmussin izne ayrilmissin canim buldum sonuclardan :)
Cok kisa sureli donmussun zaten canim 2 hafta sonra ayrilmissinZip zip harikasın ya 2014 de geri döndüğümu hatırlamıyorum bile.cunku 2011 de hem cuma takımında hem 70-79 kilo arasındakiler zayıflıyor da hem de Dukan diyeti yapanlar da aktiftim.2012 de de hamileyken diyetisyen ile zayifladim yine 67 olmuştum
Bende seni etiketleyecektim sen daha once geldin:)Kızlar msjlarim yollanmıyorr nedense telefonum bozuk ondandır bilmiyorum.
Dün giremedim pekBende seni etiketleyecektim sen daha once geldin:)
Kafa da bitimemisim demekki Adam gibi 2 kez diyet yaptım ikisinde de 67 ye indim.bu 3. InşallahCok kisa sureli donmussun zaten canim 2 hafta sonra ayrilmissin
Ben şuraya kocaman bir hayal kırıklığı bırakayım
pazartesi 78.9
cuma 79.0
hesaba gerek yok çarşamba günü olan artım buydu ve bugünde aynı. Başka diyecek birşeyim yok. 1 haftalık emeğim çöpmüş. Böyle takımda olamam reglin 6. Günü ama bu bahaneye sığınamam. O kadar spor keke ekmeğe pastaya hayır demem hiçbirşeyi değiştirmedi tartıdasportie Ölçü almak içimden gelmiyor kusura bakma
Cuma: 62.1
Güncel: 61.3
Fark: -0.8
Yüzde: 1.28![]()
Süper takımım karın egzersizim de bitti
Bildirim
Geçen hafta 61,100
Bu hafta. 59,100.
Fark : 2,000
% 3,27
Bireysel tabelada olabilirim
E Elif_EylulZipzip-
Yazinin onemi bir kere daha ortaya çıkıyorZıp zıp Harikasın ya geçmişe gittim resmen dedigin etapları buldum inceledim vay bee... Ne gunlermis dedim.soz uçar yazı kalır diye boşa dememisler ben bile unutmuşum kk unutmaz arayıp buldun sayende bende aramadan kolayca buldum![]()
Storlar akşam takilacak matkap işi var usta gelecek salonu taktimPerdelerin geldi mi canım geldiyse foto istiyorumGulumse24
sen ilk önce misafirlerini kovalada öyle ver
Way way way
Bu nasıl bir sonuç
Şu sendeki azimden biraz da bana göndersene abla
Valla maşallahbravo tebrikler
![]()
Canım yaa
Way way way
Bu nasıl bir sonuç
Şu sendeki azimden biraz da bana göndersene abla
Valla maşallahbravo tebrikler
![]()
Daha vaktimiz vardi canim yetistinGecen hafta 77.0
Bu hafta 76.3
Fark -300
Cok ozur dilerim telefon yoktu yazamadim bi turlu![]()
Zamanla tanisir kaynasirsin canimtatlım 2013 de 11 kilo verip mezun olmuştum.tekrar kilo vermek için geldim.aslinda sürekli girip okuyorum fakat kalabalık ve her telden muhabbet olduğu için uzaktan arkadaşları tanımaya çalışıyorum.zaten 5 gündür burdayim .grup çok sıcakkanlı sağolsun lar birşey sorsan hemen cevaplalaniyor.fakat grupta yeni olduğum için arkadaşları tanımaya çalışıyorum.
Diyet gruplari basligi altinda sonuc listeleri bolumundenerde o?