• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

2011 de mezun olmussun 2014 geri donmussin izne ayrilmissin canim buldum sonuclardan :)
Zip zip harikasın ya 2014 de geri döndüğümu hatırlamıyorum bile.cunku 2011 de hem cuma takımında hem 70-79 kilo arasındakiler zayıflıyor da hem de Dukan diyeti yapanlar da aktiftim.2012 de de hamileyken diyetisyen ile zayifladim yine 67 olmuştum

Zip zip harikasın ya 2014 de geri döndüğümu hatırlamıyorum bile.cunku 2011 de hem cuma takımında hem 70-79 kilo arasındakiler zayıflıyor da hem de Dukan diyeti yapanlar da aktiftim.2012 de de hamileyken diyetisyen ile zayifladim yine 67 olmuştum
Cok kisa sureli donmussun zaten canim 2 hafta sonra ayrilmissin

Günaydın kızlar 🥰
Pazartesi :89
Cuma:87,8
Fark:1,200
Yüzde %1,34
Zipzip- Zipzip- sportie sportie Gulumse24 Gulumse24 E Evvab

Gayet güzel bir başlangıç canım tebrik ederim:KK9::KK9:

Gunaydin kizlar bu sabah erkenciyim nedense bilemedim. Kilo bildirimi yapayım
Pazartesi:84
Cuma:83
Fark:-1
Yuzde: 1.190 ins dogru hesaplamisimdir
Zipzip- Zipzip-
sportie sportie

Güzel başlangıç canım:KK9::KK9::KK9:

Ben şuraya kocaman bir hayal kırıklığı bırakayım 😔
pazartesi 78.9
cuma 79.0
hesaba gerek yok çarşamba günü olan artım buydu ve bugünde aynı. Başka diyecek birşeyim yok. 1 haftalık emeğim çöpmüş. Böyle takımda olamam reglin 6. Günü ama bu bahaneye sığınamam. O kadar spor keke ekmeğe pastaya hayır demem hiçbirşeyi değiştirmedi tartıda sportie sportie Ölçü almak içimden gelmiyor kusura bakma

Öyle pes etmek falan yok. Bu artının pek çok sebebi olabilir. Bu hafta pek aktif olamadım ama menülerin hep güzeldi diye hatırlıyorum. Sen moral bozma devam et çok güzel canım eksiler gelecek senden:KK19:

Cuma: 62.1
Güncel: 61.3
Fark: -0.8
Yüzde: 1.28😢

Hele surata bak :KK67: Ne öyle ağlamak falan:KK20: 800gr gayet iyi daha ne bekliyosun ki her hafta 3 kilo 5 kilo gitse ooo 1 aya herkes mezun kapatalım dükkanı o zaman.
Tebrikler canım :KK9::KK9::KK9:

Zıp zıp Harikasın ya geçmişe gittim resmen dedigin etapları buldum inceledim vay bee... Ne gunlermis dedim.soz uçar yazı kalır diye boşa dememisler ben bile unutmuşum kk unutmaz arayıp buldun sayende bende aramadan kolayca buldum😉😉😉😉😉😍😍😍

Zıp zıp Harikasın ya geçmişe gittim resmen dedigin etapları buldum inceledim vay bee... Ne gunlermis dedim.soz uçar yazı kalır diye boşa dememisler ben bile unutmuşum kk unutmaz arayıp buldun sayende bende aramadan kolayca buldum😉😉😉😉😉😍😍😍
Yazinin onemi bir kere daha ortaya çıkıyor 🥰
Ben cok gec kesfetmisim burayi siz 2011 de bulmussunuz ne guzel :))

Perdelerin geldi mi canım geldiyse foto istiyorum Gulumse24 Gulumse24
Storlar akşam takilacak matkap işi var usta gelecek salonu taktim
IMG20200612150848.webp

Gecen hafta 77.0
Bu hafta 76.3
Fark -300

Cok ozur dilerim telefon yoktu yazamadim bi turlu :KK43:
Daha vaktimiz vardi canim yetistin 🥰
300 gram demissin 300 olarak alacağım eksini yazarken yanlislik oldu sanirim
tatlım 2013 de 11 kilo verip mezun olmuştum.tekrar kilo vermek için geldim.aslinda sürekli girip okuyorum fakat kalabalık ve her telden muhabbet olduğu için uzaktan arkadaşları tanımaya çalışıyorum.zaten 5 gündür burdayim .grup çok sıcakkanlı sağolsun lar birşey sorsan hemen cevaplalaniyor.fakat grupta yeni olduğum için arkadaşları tanımaya çalışıyorum.
Zamanla tanisir kaynasirsin canim 😊
Diyet gruplari basligi altinda sonuc listeleri bolumunde

Back
X