Hiç guzel.degil hazır olanlar kendin yap daha güzel oluyor evde yapılan içi tel tel oluyor hazirlarin içi taş gibi oluyor ben hiç sevmiyorum almamda kendin yap.evdeKız nasil gönderceklermis banada göndersinler ben parasini veririmzeynooo zeynoooo sen nerde oturuyodun
Hazir derken kendileri yapmiyolarmi ben oyle zannettim seninkisi gibi benim kiz cok sever ama yapmadim hiçHiç guzel.degil hazır olanlar kendin yap daha güzel oluyor evde yapılan içi tel tel oluyor hazirlarin içi taş gibi oluyor ben hiç sevmiyorum almamda kendin yap.evde
canım bende bozulmaz mi dedim vakumluyorlarmis inşallah bozulmadan gelirKız nasil gönderceklermis banada göndersinler ben parasini veririmzeynooo zeynoooo sen nerde oturuyodun
Hic yemedim canım o yüzden yorum yapamıyorum bende denerimHiç guzel.degil hazır olanlar kendin yap daha güzel oluyor evde yapılan içi tel tel oluyor hazirlarin içi taş gibi oluyor ben hiç sevmiyorum almamda kendin yap.evde
kendileri yapıyor canım tatlıcıdan alıp vakumlayip göndereceklerHazir derken kendileri yapmiyolarmi ben oyle zannettim seninkisi gibi benim kiz cok sever ama yapmadim hiç
Kaptan haftada bir içebilirsin dedi ikiyi zorlamayayım benceOhh sefan olsun. Yarın da benim misafirim var yeğenim lgs ye girecek, sınav çıkışı bize gelecekler, acayip mezeler olacak birde süt tabi, süt detoxu yapıp memleketi kurtarıcaz
Hadi gel sende
SabitmisinNasıl gidiyo bildirimler.. sabitim ya.. bakamıyorum utanıyorum azcık
Burda satan yerler var canım ustalar yapıyor ama ben sevmiyorum onların yaptıklarınıHazir derken kendileri yapmiyolarmi ben oyle zannettim seninkisi gibi benim kiz cok sever ama yapmadim hiç
2 haftadır.. haftaya eksi gelemesem atılırım dimiSabitmisin
Hazır şeffaf kaplara koyup üzerine seffaf jelatin çekiyorlar vakumlu oluyor doğrucanım bende bozulmaz mi dedim vakumluyorlarmis inşallah bozulmadan gelirGulumse24 daha iyi bilir
Canım ben adıyamanin ilcesindeyim eşim burda öğretmen kizkardesimde bu sene erzuruma atandı
2haftami sabitsin bakmamistim kilona neden öyle oldu canim dikkat etmedin sanırım2 haftadır.. haftaya eksi gelemesem atılırım dimi
Kadayıfı yerinden taze kesilmiş alıyorlar uzun oluyor çünkü yaprak sarma gibi sarılıyor yoksa sarılmıyor kısa olursa içindeki cevizler dökülüyor ZeynoHic yemedim canım o yüzden yorum yapamıyorum bende denerim
Erzurumdaki kadayiflar ona özel uretiliyordur degilmi burdakiler o kadar güzel olmaz bence
Sen yapip yollasana bana atarim ben sana paraBurda satan yerler var canım ustalar yapıyor ama ben sevmiyorum onların yaptıklarını
İnan ki ettim.. isveçten sonra gram veremedim..2haftami sabitsin bakmamistim kilona neden öyle oldu canim dikkat etmedin sanırım
Kız harbi yapıp göndereyim mi söz özelden adresini at gonderim nolcak sankiSen yapip yollasana bana atarim ben sana parabende sana kiraz yollatim
Detoks banada yaramiyo sen bildigin diyeti yap canım cokkk girme öyle seylere şok diyet iyi degil diyorlarİnan ki ettim.. isveçten sonra gram veremedim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?