Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Kız nasil gönderceklermis banada göndersinler ben parasini veririm zeynooo zeynoooo sen nerde oturuyodun
Hiç guzel.degil hazır olanlar kendin yap daha güzel oluyor evde yapılan içi tel tel oluyor hazirlarin içi taş gibi oluyor ben hiç sevmiyorum almamda kendin yap.evde

Hiç guzel.degil hazır olanlar kendin yap daha güzel oluyor evde yapılan içi tel tel oluyor hazirlarin içi taş gibi oluyor ben hiç sevmiyorum almamda kendin yap.evde
Hazir derken kendileri yapmiyolarmi ben oyle zannettim seninkisi gibi benim kiz cok sever ama yapmadim hiç

Kız nasil gönderceklermis banada göndersinler ben parasini veririm zeynooo zeynoooo sen nerde oturuyodun
canım bende bozulmaz mi dedim vakumluyorlarmis inşallah bozulmadan gelir Gulumse24 daha iyi bilir
Canım ben adıyamanin ilcesindeyim eşim burda öğretmen kizkardesimde bu sene erzuruma atandı

Hic yemedim canım o yüzden yorum yapamıyorum bende denerim
Erzurumdaki kadayiflar ona özel uretiliyordur degilmi burdakiler o kadar güzel olmaz bence

Ohh sefan olsun. Yarın da benim misafirim var yeğenim lgs ye girecek, sınav çıkışı bize gelecekler, acayip mezeler olacak birde süt tabi, süt detoxu yapıp memleketi kurtarıcaz
Hadi gel sende
Kaptan haftada bir içebilirsin dedi ikiyi zorlamayayım bence@Zipzip-
Bugün bn de btx a gidicem bakalım tüm hafta spor yaptım zaten bugünüm off günüm olsun diyorum

canım bende bozulmaz mi dedim vakumluyorlarmis inşallah bozulmadan gelir Gulumse24 daha iyi bilir
Canım ben adıyamanin ilcesindeyim eşim burda öğretmen kizkardesimde bu sene erzuruma atandı
Hazır şeffaf kaplara koyup üzerine seffaf jelatin çekiyorlar vakumlu oluyor doğru

Hic yemedim canım o yüzden yorum yapamıyorum bende denerim
Erzurumdaki kadayiflar ona özel uretiliyordur degilmi burdakiler o kadar güzel olmaz bence
Kadayıfı yerinden taze kesilmiş alıyorlar uzun oluyor çünkü yaprak sarma gibi sarılıyor yoksa sarılmıyor kısa olursa içindeki cevizler dökülüyor Zeyno

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…