Sabah girdi sayfaya ama yazmadan cikti
Insallah gelir canim daha vakit erkenGelir inşallah belki yoğundur
Gündoğdu köyü diye geciyo ben nediyimmmKöy diye bizi kandiriyo bildiğin ilçe işte
Mükemmel bir yüzde tebriklerrrr
Çok çok iyi tebriklerGünaydınlar herkese
G hafta cuma 69.7
B hafta cuma 67.7
Fark. 2 kilo
Yuzdesi. 2.9
Ya teşekkür ederimCanım ben senin mesajını nasıl atlamışım, birde sonucunu bekliyordum
Süpersin bayıldım aynıyız
Beklediğim sonuçlardan dı harikasın
❤❤❤
Bu yaşta Bu rakamı hiç göremedim maşallah maşallah darısı banaZipzip- hello kaptanım
53.7 yim
Kız Lili kiyafetle tartilma iç camasirinla tartil baya fark ediyor coraplarida çıkar bi 500 daha gidecektir emin ol
Bu kadar mükemmel olunmaz Ama
Regl zamanı 0.2 De çok iyi benceGeçen hafta 67.6
Güncel 67.4
Fark 0.2
Bu hafta hiç spor yapamadım,regl de devam ediyor üzgünüm
Ben hep alırım baya fazla Hem deRegl iken kilo verilmiyormu benim 1 haftam kaldi yani geri kilomu alicim
Benim böyle salasım geldi bu aralar canım nasıl tatlı istiyor hemCuma diye salmak yok.. diyete uygun bir kahvaltı yaptım.. yürüyüşte yapsam benden mutlusu yok
Tebrik ederim canımGeçen hafta 76.7
Bu hafta 76.2
Fark -500
Geçen hafta yanlış hesaplama yapmışım kusura bakmayın Canlar
Bu hafta artık sıkı tut bonusçum , bi kilo vermeye başlasan nasıl motive olursun aslındaTünaydın ❤
Erken tartıldım
Geçen hafta 110,8
Bu hafta 110,6
Fark -0,2
Kaçırdıklarım yüzünden güzel gelecek eksim aha böyle geldi.
Olsun diyorum diyete alıştım spora başladım.
Zipzip- perşembe için sadece 1 saat temizlik vardı
İyi yolculuklar kaptanımBen yine yola cikiyorum kizlar gorusuruz 2 saat sonra yazarim
Iyi yolculuklar kaptanimBen yine yola cikiyorum kizlar gorusuruz 2 saat sonra yazarim
Hayırlı yolculuklar canimBen yine yola cikiyorum kizlar gorusuruz 2 saat sonra yazarim
ne yiyip ne içiyorsunuz ben kafayi yicem 4 kilo nedir ya bennn 400 grKizlar misafirlikteyim hemen bildirim yapiyim aksama menu yazarim
Gecen hafta cuma:83
Pazartesi: 80
Cuma :79
Zipzip-
Kizlar misafirlikteyim hemen bildirim yapiyim aksama menu yazarim
Zipzip-
MaşallahKizlar misafirlikteyim hemen bildirim yapiyim aksama menu yazarim
Zipzip-
Kız nasil gönderceklermis banada göndersinler ben parasini veririmKızkardesimle konuştuk erzurumdan kadayif dolması göndereceklermiş
Haftaya cumadan sonra gelsin dedim izne ayrılmış olurum yerim
Konsey beni eledi bu.hafta mezun kilomdan +300 geldim en azından 1.5 aydır koruyorum ama memnun edemedim liste içinBebişim tartını verdin mi yüce konseye merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?