Almaman mucize bence bunada şükür o kadar az yedikten sonra artı gelmek kaçınılmaz.olur.demistim helal olsun sanaİnan ki ettim.. isveçten sonra gram veremedim..
Ben karsilarim herşeyin parasini ciddiii yaparmisin bana boyle bir guzellikKız harbi yapıp göndereyim mi söz özelden adresini at gonderim nolcak sanki
Ya aslında detoks bana yarıyor ama kısa vadeli demekki.. isveç yaramadı.. ilk 1 hafta süper gitti.. 2.hafta hiç gitmedi..Detoks banada yaramiyo sen bildigin diyeti yap canım cokkk girme öyle seylere şok diyet iyi degil diyorlar
Öyle de bu hafta bari 72yi görürürm diyordum..Almaman mucize bence bunada şükür o kadar az yedikten sonra artı gelmek kaçınılmaz.olur.demistim helal olsun sana
Ben nerde okuduysam şok diyet iyi degil diyo kisa süreli kilo veriliyomus oyuzden kas kaybida yasiyomussun hep arastiriyorum öyle seyleri bende sen bu haftadan sonra guzel ve saglikli diyet yap bence verirsin haftayaYa aslında detoks bana yarıyor ama kısa vadeli demekki.. isveç yaramadı.. ilk 1 hafta süper gitti.. 2.hafta hiç gitmedi..
İşveçi bıraktım 2 haftadır düzenli ve sağlıklı diyet yapıyorum.. bir tek cuma günü kahvaltıda yedim o kdr.. o da şok olsun diye.. kime sorsam isveçten sonra kilo almış ama işte ben sabit kaldım..Ben nerde okuduysam şok diyet iyi degil diyo kisa süreli kilo veriliyomus oyuzden kas kaybida yasiyomussun hep arastiriyorum öyle seyleri bende sen bu haftadan sonra guzel ve saglikli diyet yap bence verirsin haftaya
Güzel iste almamanda sabit gelmende,haftaya kismetse guzel olur inşallah canimİşveçi bıraktım 2 haftadır düzenli ve sağlıklı diyet yapıyorum.. bir tek cuma günü kahvaltıda yedim o kdr.. o da şok olsun diye.. kime sorsam isveçten sonra kilo almış ama işte ben sabit kaldım..
Bu nasil bir kilo vermedir yaaa masAllahKizlar misafirlikteyim hemen bildirim yapiyim aksama menu yazarim
Gecen hafta cuma:83
Pazartesi: 80
Cuma :79
Zipzip-
Çıkma daha, neisin var cıkıptaKilo Bildirimi
Geçen Hafta = 70.9
Güncel = 70.8
Fark = 0.1
Yüzde = 0.14
Zipzip- kaptanım izne çıkıyım mı çıkmıyım mı napiyim bilemedim. Listeden çıkarsam kendimi salarım diye de korkuyorum
Eki Görüntüle 2651223
Tesekkur ederim ablacim ❤İyi yolculuklar kaptanım
Tesekkur ederim canım ❤Iyi yolculuklar kaptanim
Teşekkür ederim canim ❤Hayırlı yolculuklar canim
Tesekkur ederim ablacim ❤
Super eksi tebrik ederim canım ❤Kizlar misafirlikteyim hemen bildirim yapiyim aksama menu yazarim
Gecen hafta cuma:83
Pazartesi: 80
Cuma :79
Zipzip-
Az da olsa eksi gelmen guzel canimKilo Bildirimi
Geçen Hafta = 70.9
Güncel = 70.8
Fark = 0.1
Yüzde = 0.14
Zipzip- kaptanım izne çıkıyım mı çıkmıyım mı napiyim bilemedim. Listeden çıkarsam kendimi salarım diye de korkuyorum
Eki Görüntüle 2651223
Haftaya 66 yi görürüm inşallahVucudun boyle tepki vermesi normal canim haftaya daha guzel olur uzulme
Hafta basindaki artilari atmissin en azindan canim az da olsa eksi olman guzel
TebriklerMerhaba, başlangıç 60.4
Bugün 59.7
Fark 700 gr
Yüdzde:1.16
Sağol canımŞok diyet sonrası sabit kalmayı başarabilmek de önemli bence canım
Eksi gelmiş olmanda güzel canım
Sanki artı geldik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?