- 30 Aralık 2011
- 1.696
- 5.256
- 358
Teşekkür ediyorumafiyet olsun canim sporunda menünde guzel
Duzelttim canim puanini not aldimEne yanlis yazmisim ama duzeltme zamanim gecmis kaptanim duzeltir sende sogoasin uyardigin icin canim
Banada bir kahve hazirla cook yoruldum bugun niyeyse :))Ben mutfaga gidim anca kahveler bitmez bu aksam
Okadar yorulmusumki eve geldim sıtma tuttu namaz gecmesin diye uzerimi degismeden kilinca suan yatağa girdim kahvemi kim yapcek banaa kalkamiyorumBen mutfaga gidim anca kahveler bitmez bu aksam
Sıtma tuttu çokmu üşüdünOkadar yorulmusumki eve geldim sıtma tuttu namaz gecmesin diye uzerimi degismeden kilinca suan yatağa girdim kahvemi kim yapcek banaa kalkamiyorum
Tamam hemen sade yapim yat uyu sonra pisicikBanada bir kahve hazirla cook yoruldum bugun niyeyse :))
Sobayı da yaktik sicacik mayıştım
tamam sende otur ben mutfaktayim ama şekerli yapmam haberin olsunOkadar yorulmusumki eve geldim sıtma tuttu namaz gecmesin diye uzerimi degismeden kilinca suan yatağa girdim kahvemi kim yapcek banaa kalkamiyorum
Oyy Allah razı olsun kuzummm kahve yapanin cok olsunSıtma tuttu çokmu üşüdünben yapayım buyur
Yoo no seker 10 gundur canisi ekmege dayanamiyorum ama sekere dur dedimtamam sende otur ben mutfaktayim ama şekerli yapmam haberin olsun
Supersin canım bak sekersiz yapamam diyordunYoo no seker 10 gundur canisi ekmege dayanamiyorum ama sekere dur dedim
Demi yapiliyormus vallahiiSupersin canım bak sekersiz yapamam diyordun
Şeker iyi bisey değil canim boşverSupersin canım bak sekersiz yapamam diyordun
Canım senin dün vefat eden kuzenin bumuBugün menü vereyim pek verilecek birşey yok ama yarın itibari ile eski düzene girecegim.Zipzip-
08.30 şekersiz Nescafe
09.30 1 dilim ekmek 1 adet üçgen peynir
11.30 şekersiz çay
18.00 1 tabak menemen 1dilim ekmek
Ohhh ben bunu yatakta bile yapamıyorum meydani boş bulmuşBu da bugunki yürüyüşten
Ahhhhh kurban oldugum benim. güzelliğim... Maalesef oCanım senin dün vefat eden kuzenin bumu Eki Görüntüle 2651330
Bugün bnm botox yattıHepimizin basarisi
4 çocukla bu saatte yatağa girmek büyük.başariOkadar yorulmusumki eve geldim sıtma tuttu namaz gecmesin diye uzerimi degismeden kilinca suan yatağa girdim kahvemi kim yapcek banaa kalkamiyorum
Haberlerde gördüm eşim telefonla konuşuyordu izleyemedim netten baktım rabbim mekanını cennet eylesin çok tatlı bir kız cağızmış kıyamam çok üzüldümAhhhhh kurban oldugum benim. güzelliğim... Maalesef o
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?