Haberlerin çoğu yanlış. Cardakta sallanmiyormus ya da kafasına yıldırım düşmemiş. Doktor yere düşen yıldırım sebebi ile vefat ettiğini söylemiş. Az önce bir haber sitesinde gördüm. Öyle tiksindim ki insanlıktan neler yazmışlar yorumlara dalga geçmişler kahroldum ya. Annesi babası görse okusa o yorumları ne olacak ? Şerefsizler Allah'tan bulsunlar ne diyimAhhhhh kurban oldugum benim. güzelliğim... Maalesef o
Haydiiii kalmışken Banada dua ediver bariBugün bnm botox yattı
Sana spora başlama duası soracadım
Ama birden şevk geldi
Şimdi 20 dk karın var vira bismillahhhhhh
Ya ben onu hayatımda bir kere yüzü asık görmedim hep mi guler bir insan. En son konuştuğumuzda "bu ne zayıflık ne ne güzellik sinirlerimi bozuyosun" demiştim. " Ablacım ben sıska kuru birseyim sen çok daha güzelsin" demişti bugün defnettik kuzumuHaberlerde gördüm eşim telefonla konuşuyordu izleyemedim netten baktım rabbim mekanını cennet eylesin çok tatlı bir kız cağızmış kıyamam çok üzüldüm
Hadi sen kalk 25 kahve hazirla 12 kullanici 13 ziyaretçimiz varHaydiiii kalmışken Banada dua ediver baribuaralar bendede spor yapmama istegi var
ölümün şakası yada dalgasimi olur ayıp ayıp yaaa utanmazlarHaberlerin çoğu yanlış. Cardakta sallanmiyormus ya da kafasına yıldırım düşmemiş. Doktor yere düşen yıldırım sebebi ile vefat ettiğini söylemiş. Az önce bir haber sitesinde gördüm. Öyle tiksindim ki insanlıktan neler yazmışlar yorumlara dalga geçmişler kahroldum ya. Annesi babası görse okusa o yorumları ne olacak ? Şerefsizler Allah'tan bulsunlar ne diyim
Bugün çok beddua ettim onlara. Allah'tan bulsunlar.ölümün şakası yada dalgasimi olur ayıp ayıp yaaa utanmazlar
Kiz erciyes fakultesinin ormanligi in cin top oynuuordu arkadasla ciktik o cekti meydanlar bizimdi yaniOhhh ben bunu yatakta bile yapamıyorum meydani boş bulmuş
Aman allahimmm o kadar mi tamam gidiyomHadi sen kalk 25 kahve hazirla 12 kullanici 13 ziyaretçimiz var
Omer asaf uyuyor4 çocukla bu saatte yatağa girmek büyük.başari
Olan var olmayam var neydekKiz erciyes fakultesinin ormanligi in cin top oynuuordu arkadasla ciktik o cekti meydanlar bizimdi yani
Tebrik ediyorum herkesi, çok güzel sonuçlar geliyor üç haftadırkizlar hepinizi tebrik ediyorum 1.ciyiz
Sağol bebişim teşekkür ederimOrtim çok gecmiş olsun
Teşekkür ederimÇok geçmiş olsun canım, hasta mıydın.
Herkes böyle başarılı bir takımda olmak istiyor tabikiHeeee vallaaaa masallahimiz var kapiyi acık gören giriyooo
Vazgeçmez benim elticim gönderir ama kaç bin kalori o biliyo musun sen. Listedeyken yiyeni ibreti alem niyetine asmak lazımKız sussss vazgecmesin sonra aklini celmesene
Başın sağolsun cnmYa ben onu hayatımda bir kere yüzü asık görmedim hep mi guler bir insan. En son konuştuğumuzda "bu ne zayıflık ne ne güzellik sinirlerimi bozuyosun" demiştim. " Ablacım ben sıska kuru birseyim sen çok daha güzelsin" demişti bugün defnettik kuzumu
Dilini ısır.eltim.Tebrik ediyorum herkesi, çok güzel sonuçlar geliyor üç haftadır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?