Harika görünüyorBu da bugunki yürüyüşten
O gönderene kadar mezun olurum benkiiiiiVazgeçmez benim elticim gönderir ama kaç bin kalori o biliyo musun sen. Listedeyken yiyeni ibreti alem niyetine asmak lazım
45 dakika mi canimAyy menü vermeyi unutmuşum
Kahvaltı 12de
2 yumurta ile patatesli biberli omlet
Peynir
Domates
Salatalık
2 parça kavun
Çay
Akşam 18.30 gibi..
3 parça fırınlanmış et
Fırında baharatlanmış kabak ve patlıcan
1 kase yoğurt
Su 2yi geçmiştir
Spor
3 mil leslie
Kahve içmeye fırsat bulamadım birazdan içerim inş..
Zipzip-
Haftaya olur canim uzulmeBirincilik için herkesi çok tebrik ediyorummaalesef katkım olmadı
Bu mevsimde sobaBanada bir kahve hazirla cook yoruldum bugun niyeyse :))
Sobayı da yaktik sicacik mayıştım
Yok canım sağol göndermiş kadar oldun falan demedinmi hala istiyonmuO gönderene kadar mezun olurum benkiiiii
Allah sizlerden razı olsun. Teşekkür ederimBaşın sağolsun cnm
Hayir tabikide neden diyim mememmi şişsin istiyosunYok canım sağol göndermiş kadar oldun falan demedinmi hala istiyonmu
Allah'ım sabır versin canım.Ahhhhh kurban oldugum benim. güzelliğim... Maalesef o
Bizim burda daha temmuz ortasina kadar yanabilir canimBu mevsimde sobaçok soğuk mu.
Bazı yerler bütün sene soba yak ısınmaz gerçekten düne kadar bende yakiyodum isteniyo nekadar kalcakmisiniz bellimiBizim burda daha temmuz ortasina kadar yanabilir canim
Gunes olmayinca ısınmıyor
Daha kirazlar kizarmamis canim dusun
Her yerde kurtlanmiş sizin daha olmamış vay beeBizim burda daha temmuz ortasina kadar yanabilir canim
Cuma donecegiz ama yine geliriz canimBazı yerler bütün sene soba yak ısınmaz gerçekten düne kadar bende yakiyodum isteniyo nekadar kalcakmisiniz bellimi
Hiç unutmuycam senin şişen memeleriniHayir tabikide neden diyim mememmi şişsin istiyosun
En son ben basariliyiz dediğim de diger hafta sonuncu olmuştuk o yuzden birsey demiyorumAnammm gözler de yeşilsustum ben
Mecbur gitceksiniz cunku birseyler ektiniz bakmak gerkekiyoCuma donecegiz ama yine geliriz canim
Allah kolaylık versin canım, biraz da bize esinti gönder bari.Bizim burda daha temmuz ortasina kadar yanabilir canim
Annemin ekmedigi yer kalmadi ki bir gorsen bahçeyiMecbur gitceksiniz cunku birseyler ektiniz bakmak gerkekiyo
Allah razı olsun. Peygamber sabrı annesiyle babasının olsunAllah'ım sabır versin canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?