Bugün öyle sağanak yağdı ki burada anlatamam çocuklarla arabadan inemedimBizim burda daha temmuz ortasina kadar yanabilir canim
Gunes olmayinca ısınmıyor
Daha kirazlar kizarmamis canim dusun
Sagol canim gondereyimAllah kolaylık versin canım, biraz da bize esinti gönder bari.
Bende bugün dicektim 1cilikten sonra sonunculuga terfi etmeyelim ama demedim haftaya sonunculuk gelmesin diyeEn son ben basariliyiz dediğim de diger hafta sonuncu olmuştuk o yuzden birsey demiyorum
İkimiz göçertiriz takımıEn son ben basariliyiz dediğim de diger hafta sonuncu olmuştuk o yuzden birsey demiyorum
Aslinda nazarım da degmez amaİkimiz göçertiriz takımı
Kaptanım 45 dk evet.. bu arada ara olarak 16 gibi 4 erik yedim yazmayı unutmuşum..45 dakika mi canim
Haftaya olur canim uzulme
Gelmez canım, bugün takımı 4 kişi sırtladı, diğerleri de haftaya güzel gelir bence.Bende bugün dicektim 1cilikten sonra sonunculuga terfi etmeyelim ama demedim haftaya sonunculuk gelmesin diye
Tamam canim afiyet olsunKaptanım 45 dk evet.. bu arada ara olarak 16 gibi 4 erik yedim yazmayı unutmuşum..
İnşallah böyle giderse güzel olur herşeyGelmez canım, bugün takımı 4 kişi sırtladı, diğerleri de haftaya güzel gelir bence.
Bilmem ki, öyle bir inanış var işte.Aslinda nazarım da degmez ama
Gozler renkli olunca mi oluyor nedir
Haklısınkate3758 takima gelmiyorsun hic
nolmuşmuuu nerde geziyon senNolmuş nolmuş
ben ölüm o zaman
Ahhhhh kurban oldugum benim. güzelliğim... Maalesef o
Ama ben o emojileri bulamuyomHepinizi hatta topunuzu tebrik ediyorum
Afiyet olsun ablacığımOyy Allah razı olsun kuzummm kahve yapanin cok olsun
Evet bir anda oldu yaa ellerim ayakklarim bembeyaz ve karincalanma ile titreme suan yatakta kıpırdamadan yazıyorum her an yine tutuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?