Günaydın kaptanimSadece 1 kilo mu bizimkiler 10 kilo aliyor
Tamam.cuma gunu sonuclari sen hazirlarsin aksam 8 de gelirim
Niye ki yaaa yüzdeler yarışır
Kolay birsey olsun
Ogluna sinavda basarilar Allah zihin acikligi versin ❤
Sinavlarin ne zaman bitiyor canim
Carsamba ve persembe cok saglikli beslenmedim canim babam geldi ,konyaya gidip geldik derken
Günaydın ablacim yegenine sinavda basarilar diliyorum Allah zihin acikligi versin ❤❤
Gunaydin canim ❤
Gunaydin canim ❤
Gunaydin canim ❤
Günaydın canım ❤Günaydın kaptanim
Aleykum selam canim ❤Selamun aleyküm akıbetimiz hayr olsun
Bugün sınava girecek evlatlara başarılar dilerim haklarında ne hayırlıysa o olsun inşaAllah
Günaydın canim kolay gelsinGunaydin canlar sabahın köründe kalktim bugun cok isim var evde ama cokta uykum varrr
Aynı durumdayizGunaydin canlar sabahın köründe kalktim bugun cok isim var evde ama cokta uykum varrr
Gunaydin canim ❤Günaydinnnnnn hayırlı sabahlarrrrr
Bende 8 de kahvaltı yaptim simdi bahcede geziyorum afiyet olsun canimBen bütün islerimi bitirdimkiii
Sabah 7de kalktim aksamdan yemeklerimde var yanina bir corba yapcam okadar,simdi kahve zamani
Ohhh maşallah,gez gez hava al birazBende 8 de kahvaltı yaptim simdi bahcede geziyorum afiyet olsun canim
Ben bütün islerimi bitirdimkiii
Sabah 7de kalktim aksamdan yemeklerimde var yanina bir corba yapcam okadar,simdi kahve zamani
Gelin bana yardım edin madem işiniz yok boş durani Allah sevmezBende 8 de kahvaltı yaptim simdi bahcede geziyorum afiyet olsun canim
Sokağa cikma yasağı var bikerem nasil gelelimGelin bana yardım edin madem işiniz yok boş durani Allah sevmez
Sokağa cikma yasagi var gelememGelin bana yardım edin madem işiniz yok boş durani Allah sevmez
Bende aynisini yazdimSokağa cikma yasağı var bikerem nasil gelelim
Sözleştinizmi yazdım bunu bir kenara keser döner sap döner gün gelir hesap dönerBende aynisini yazdim
Sen daha cok yasican ozaman benden sen daha hizlisin napimBende aynisini yazdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?