Ayni anda yazmisiz sozlessek ayni anda yazamayizSözleştinizmi yazdım bunu bir kenara keser döner sap döner gün gelir hesap döner
Kaptan yazarken bende aynisini yaziyomusum vallaaaSözleştinizmi yazdım bunu bir kenara keser döner sap döner gün gelir hesap döner
He tmmAyni anda yazmisiz sozlessek ayni anda yazamayiz
Oda ola bülürrrrrrBence kıskananların uydurması
Sende haleenn yaparim demedin,bu kizin cani ceker, emziriyo danasini,bulamaya bilir ama nirdeeeee ben yaparim istemiyomE Elif_Eylul sen kadayıf dolmasimı istemistin sankimZipzip- seninle henüz bir husumetim yokmuş bulamadim
Kiz sen daha dünkü konulardasin bende diyorum ne konuşmuşlar da bunlar bu songul cevap veriyo allahim yaaaaBence kıskananların uydurması
İnşallah sınavı çok güzel geçer canım, başarılar diliyorum. Allah zihin açıklığı versinHayırlı geceler kizlar malum yarin lise sınavi var oğlanı erken kaldircam
Amin inşallah canim allah yardımcıları olsun herkesin evladı için dualarimiz onlarlaİnşallah sınavı çok güzel geçer canım, başarılar diliyorum. Allah zihin açıklığı versin
Hedefine yaklastigin icin sanirim ama sıkılasmak icin spora devam etmelisinZipzip- benim canim hic spor yapmak istemiyo buaralar farkindasin neden bilmiyorum eylulle sürekli disarda geziyoruz evde surekli oynuyoruz falan ev isi sabahtan aksama kadar yemek yiyorlar kaldir et topla yoruluyorum sanki hic yapasim yok sinir oluyorum kendime
Uyumadim sabah sporumu yaptim simdi ise basliyacagim insaAllahAynı durumdayizcok çok işim var
Cardio yapicam canim bugun niyetlendim uyusunda eylul bide agırlıgım yok kol calisayim diyorum şişeleri doldursam 2bucuk litre kol calissamHedefine yaklastigin icin sanirim ama sıkılasmak icin spora devam etmelisin
2 gune 1 cardio videosu olabilir yarim saat
BBirde yaptiginda cook yapiyorsun 1-2 saat o kadarına gerek yok bence
Guzel olur canimCardio yapicam canim bugun niyetlendim uyusunda eylul bide agırlıgım yok kol calisayim diyorum şişeleri doldursam 2bucuk litre kol calissam
Almam lazim bende lazim artik kol sarkmasina,1le baslayim ozaman okeyGuzel olur canim
1 er litre ile basla istersen 2.5 fazla gelebilir bir anda
Gecenlerde bime dambil geldi almaya usendim :)))
Yakinda yine gelir takip edelim gorursem.soylerimAlmam lazim bende lazim artik kol sarkmasina,1le baslayim ozaman okey
Sen takip et ben bazen göremeyebiliyorum hemen alirizYakinda yine gelir takip edelim gorursem.soylerim
Olsun canim bu hafta cuma odulunu hak ettin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?