- 8 Aralık 2016
- 26.658
- 102.442
- 598
- 39
Hemde stressizZaten alt liste ile ust liste arasinda pek fark yok zayiflayan her yerde zayiflar![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hemde stressizZaten alt liste ile ust liste arasinda pek fark yok zayiflayan her yerde zayiflar![]()
Orijinal ölçümlere göre dr. Vs 171 cm ama benden kısa Görunen abim 175 olduğunu iddia ediyor sen düşün..Senin boyun kaçtı kizçe
Yok canim baska uyeydi katilim.yapacam.dedi aksaminda habersiz birakip gitti 2 ay oldu nerdeyse
Eşi izin vermeyen mi?
Özel durum o tatlım
Menü paylaşımı bazı günler cozutma hakkımı kullanıyorum o günler paylaşmam
Çok dikkat ettiklerimi ve sporlarimi paylaşırım olur mu kaptannn......?????
Spor çok iyi ya yaptıkça yapasi geliyor insanın oğlum da koç oluyor bana ....aile etkinliği oldu resmen.... bakiyim yarın nerelerim ağrıyacak...
Tatlı m gerçekten yarismamana rağmen bu kadar uğraşıp emek veriyorsun kendim için değilse bile senin emeğin için zayıflama m lazım....
Senin hedefine az kalmış fire listede devam et azcik tehlikeli sularda yürüyorsun sankim
Eşi izin vermeyen mi?
Özel durum o tatlım
Menü paylaşımı bazı günler cozutma hakkımı kullanıyorum o günler paylaşmam
Çok dikkat ettiklerimi ve sporlarimi paylaşırım olur mu kaptannn......?????
Spor çok iyi ya yaptıkça yapasi geliyor insanın oğlum da koç oluyor bana ....aile etkinliği oldu resmen.... bakiyim yarın nerelerim ağrıyacak...
Tatlı m gerçekten yarismamana rağmen bu kadar uğraşıp emek veriyorsun kendim için değilse bile senin emeğin için zayıflama m lazım....
Izinlide olsan dedim belki bildirim yapar diye dusundim
Çok bos yapmis olabiliriz gecmis gecmiste kalabilir30 sayfa geçmişgeçmişte kaldı mı ki
![]()
7 Haziran dan beri aranızdayim....üst listeye almazsan beni bak sen kaybedersin demedi deme....verdiğim kilolarla takımı belki birinci yapicamYok canim baska uyeydi katilim.yapacam.dedi aksaminda habersiz birakip gitti 2 ay oldu nerdeyse
Spor icinde her gun zorlamanaa gerek yok gun asiri yaparsin
Tesekkur ederim canim takim kaptanı olarak takimla ilgilenmem gerekiyor yoksa takim dagilip gidiyor
Zayifladiginizda kilo verdiginizda cokk mutlu oluyorum![]()
Kiz ne az kalmış zaten yeni başladımSenin hedefine az kalmış fire listede devam et azcik tehlikeli sularda yürüyorsun sankim![]()
Ama kaçamak yaptigin zaman listede olunca sıkıntı oluyor fire.listede telafi ede bilirsin ama asil listede herkesi etkilemiş oluyorsun sende bu potansiyel var ben öyle hissettim kaçamak yapınca yazmam diyince aslında kendimizi kandiriyoruz kimseyi değil kaçamak yapınca
Saat 18 de geleydin 3 sayfaydi30 sayfa geçmişgeçmişte kaldı mı ki
![]()
Izinlide olsan dedim belki bildirim yapar diye dusundim
Çok bos yapmis olabiliriz gecmis gecmiste kalabilir![]()
Saat 18 de geleydin 3 sayfaydi![]()
![]()
![]()
Kiz gülümse adım gibi beni de güldürdun...Allah da seni güldürsün...ya benim en büyük eksiğim spor yoktu hayatımda.... diyetlermde de öyle duzenli yapmadım...Ama kaçamak yaptigin zaman listede olunca sıkıntı oluyor fire.listede telafi ede bilirsin Ma asil listede herkesi etkilemiş oluyorsun sende bu potansiyel var ben öyle hissettim kaçamak yapınca yazmam diyince aslında kendimizi kandiriyoruz kimseyi değil kaçamak yapınca
K
Kiz gülümse adım gibi beni de güldürdun...Allah da seni güldürsün...ya benim en büyük eksiğim spor yoktu hayatımda.... diyetlermde de öyle duzenli yapmadım...
2015 de komsumla spora gidiyorduk tamam mı...step aerobik ....ben giderken hamuru mayalı yordum....gelince bide akşam spor u....tahinli çörek yapmıştım hala gülerim ...
Pilates e gittim sene 2009 filan tirt onu da sürdurmedim....evde top lastik CD var pilates için ama nerede onu bile bulamadım....
Yokluğun belliydiİyi geceler kızlar
Özlediniz mi beni
Ben çok özledim bu hafta sonum yoğun geçti, bugünde babalar günü diye dışarı çıktık
Oyyyy kız sen iyi bir. Şey mi kötü bir şey mi dedin şimdiBugün ayrı bi güzelsin selen![]()
Sizin kilonuz çok ideal en fazla kaçı gördünüz? Merak ettim doğrusuŞimdi birlikte yaparız, geçmişi boşver bir sünger çek,