Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

:KK45::KK45::KK45::KK45::KK45::KK45::KK45:
Eşi izin vermeyen mi?
Özel durum o tatlım
Menü paylaşımı bazı günler cozutma hakkımı kullanıyorum o günler paylaşmam
Çok dikkat ettiklerimi ve sporlarimi paylaşırım olur mu kaptannn......?????
Spor çok iyi ya yaptıkça yapasi geliyor insanın oğlum da koç oluyor bana ....aile etkinliği oldu resmen.... bakiyim yarın nerelerim ağrıyacak...

Tatlı m gerçekten yarismamana rağmen bu kadar uğraşıp emek veriyorsun kendim için değilse bile senin emeğin için zayıflama m lazım....
Yok canim baska uyeydi katilim.yapacam.dedi aksaminda habersiz birakip gitti 2 ay oldu nerdeyse

Spor icinde her gun zorlamanaa gerek yok gun asiri yaparsin

Tesekkur ederim canim takim kaptanı olarak takimla ilgilenmem gerekiyor yoksa takim dagilip gidiyor
Zayifladiginizda kilo verdiginizda cokk mutlu oluyorum 🥰

:KK45::KK45::KK45::KK45::KK45::KK45::KK45:
Eşi izin vermeyen mi?
Özel durum o tatlım
Menü paylaşımı bazı günler cozutma hakkımı kullanıyorum o günler paylaşmam
Çok dikkat ettiklerimi ve sporlarimi paylaşırım olur mu kaptannn......?????
Spor çok iyi ya yaptıkça yapasi geliyor insanın oğlum da koç oluyor bana ....aile etkinliği oldu resmen.... bakiyim yarın nerelerim ağrıyacak...

Tatlı m gerçekten yarismamana rağmen bu kadar uğraşıp emek veriyorsun kendim için değilse bile senin emeğin için zayıflama m lazım....
Senin hedefine az kalmış fire listede devam et azcik tehlikeli sularda yürüyorsun sankim 🤪

Heeee sen öyle san ben alt listedeyim diye yedim geçen hafta sandım bildirim yapma zorunlugum yok zıp zıp ile konuştuk azıcık izinli idim....sonra benden kilo bildirimi istemesin mi ben şok:110:neyseki akillandim...hangi listede olsan Z zipzip peşini bırakmıyor:anne::anne::anne::anne::anne:

Heeee sen öyle san ben alt listedeyim diye yedim geçen hafta sandım bildirim yapma zorunlugum yok zıp zıp ile konuştuk azıcık izinli idim....sonra benden kilo bildirimi istemesin mi ben şok:110:neyseki akillandim...hangi listede olsan Z zipzip peşini bırakmıyor:anne::anne::anne::anne::anne:
Izinlide olsan dedim belki bildirim yapar diye dusundim :-)
30 sayfa geçmiş :confused: geçmişte kaldı mı ki:ıslık:
Çok bos yapmis olabiliriz gecmis gecmiste kalabilir 🤣🤣

Yok canim baska uyeydi katilim.yapacam.dedi aksaminda habersiz birakip gitti 2 ay oldu nerdeyse

Spor icinde her gun zorlamanaa gerek yok gun asiri yaparsin

Tesekkur ederim canim takim kaptanı olarak takimla ilgilenmem gerekiyor yoksa takim dagilip gidiyor
Zayifladiginizda kilo verdiginizda cokk mutlu oluyorum 🥰
7 Haziran dan beri aranızdayim....üst listeye almazsan beni bak sen kaybedersin demedi deme....verdiğim kilolarla takımı belki birinci yapicam:KK49::KK49::KK49::KK49::KK49::halay::halay::halay:

Şaka canım ne zaman istersen al...ama yasal surem bugün doldu....

Resmi haklarıma göre kilo verme ortalama m da 0.9 u geçer:duduk:insllah

Ama kaçamak yaptigin zaman listede olunca sıkıntı oluyor fire.listede telafi ede bilirsin ama asil listede herkesi etkilemiş oluyorsun sende bu potansiyel var ben öyle hissettim kaçamak yapınca yazmam diyince aslında kendimizi kandiriyoruz kimseyi değil kaçamak yapınca

K
Ama kaçamak yaptigin zaman listede olunca sıkıntı oluyor fire.listede telafi ede bilirsin Ma asil listede herkesi etkilemiş oluyorsun sende bu potansiyel var ben öyle hissettim kaçamak yapınca yazmam diyince aslında kendimizi kandiriyoruz kimseyi değil kaçamak yapınca
Kiz gülümse adım gibi beni de güldürdun...Allah da seni güldürsün...ya benim en büyük eksiğim spor yoktu hayatımda.... diyetlermde de öyle duzenli yapmadım...

2015 de komsumla spora gidiyorduk tamam mı...step aerobik ....ben giderken hamuru mayalı yordum....gelince bide akşam spor u....tahinli çörek yapmıştım hala gülerim ...

Pilates e gittim sene 2009 filan tirt onu da sürdurmedim....evde top lastik CD var pilates için ama nerede onu bile bulamadım....

K

Kiz gülümse adım gibi beni de güldürdun...Allah da seni güldürsün...ya benim en büyük eksiğim spor yoktu hayatımda.... diyetlermde de öyle duzenli yapmadım...

2015 de komsumla spora gidiyorduk tamam mı...step aerobik ....ben giderken hamuru mayalı yordum....gelince bide akşam spor u....tahinli çörek yapmıştım hala gülerim ...

Pilates e gittim sene 2009 filan tirt onu da sürdurmedim....evde top lastik CD var pilates için ama nerede onu bile bulamadım....

Şimdi birlikte yaparız, geçmişi boşver bir sünger çek,

Back
X