Sabah kardio şahane olur hafif bir leslie yle başlayıp üzerine bölgesel of off diyorum

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sabah kardio şahane olur hafif bir leslie yle başlayıp üzerine bölgesel of off diyorum
Yıllar yıllar 55 -56 yı görmedimSizin kilonuz çok ideal en fazla kaçı gördünüz? Merak ettim doğrusu
Ben ust sınırı kasdetmistim....boyuniza göre kilonuz çok iyi..en fazla kaç kilo oldunuz onu sormuştum??Yıllar yıllar 55 -56 yı görmedim
Şimdi hedef 57 ama mezuniyetten sonra 55 i zorlıycam
Hoş geldin ablaİyi geceler kızlar
Özlediniz mi beni
Ben çok özledim bu hafta sonum yoğun geçti, bugünde babalar günü diye dışarı çıktık
Ben de yazlığa gittim geldim canısıİyi geceler kızlar
Özlediniz mi beni
Ben çok özledim bu hafta sonum yoğun geçti, bugünde babalar günü diye dışarı çıktık
Hmm 82 kiloyla doğuma girdim, doğumdan 6 ay sonra 67-68 dimBen ust sınırı kasdetmistim....boyuniza göre kilonuz çok iyi..en fazla kaç kilo oldunuz onu sormuştum??
Katilmadigin için seni sevdiOyyyy kız sen iyi bir. Şey mi kötü bir şey mi dedin şimdi![]()
Hamilelik sayılıyor mu pekiBen ust sınırı kasdetmistim....boyuniza göre kilonuz çok iyi..en fazla kaç kilo oldunuz onu sormuştum??
Canımm hoşbuldum çok özledim sizi yaa, yeğenimin sınav heyecanı , dün gece geç vakte kadar bendelerdi bugün babalar günü falan derken fırsatım olmadıHoş geldin abla![]()
Hedefe o kdr az kalmış ki bir. Şeycikler olmazSize bir tahmin sorusu
4 gündür spor yapamıyorum. 3 gündür wc yok. 2 gündür regl bekliyorum henüz gelmedi karnım davul gibi. Sizce yarın ne kadar artı gelirim?![]()
![]()
1 veya 1,500 olabilirSize bir tahmin sorusu
4 gündür spor yapamıyorum. 3 gündür wc yok. 2 gündür regl bekliyorum henüz gelmedi karnım davul gibi. Sizce yarın ne kadar artı gelirim?![]()
![]()
Doğum sonrası olabilir...ben hamileyken diyet yapmıştım...doğum.sonrasi inceciktim ..67 idim doğumdan 4 gün sonra....sonra ye babam ye ....83 e kadar yedim..Hamilelik sayılıyor mu peki![]()
71.9Size bir tahmin sorusu
![]()
Süper okulda bitti tabi yakınmı yazlıkBen de yazlığa gittim geldim canısı
Hava o kdr güzeldi ki ama deniz halen soğuk belki bu haftasonu temelli giderim
Sen yanlış yerdesin benceDoğum sonrası olabilir...ben hamileyken diyet yapmıştım...doğum.sonrasi inceciktim ..67 idim doğumdan 4 gün sonra....sonra ye babam ye ....83 e kadar yedim..
Çok iyi ya...kesinlikle ..Hmm 82 kiloyla doğuma girdim, doğumdan 6 ay sonra 67-68 dim
Daha sonra üst sınır 66-68 arası oldu, o zaman alarmlar çalar
58 ile hamile kalmıştım ben aslında 52 den 3 ayda falan 58 e çıkmıştım zaten bir tatile gitmiştim sonra yedim içtim sonbahara düzelirim deyip hamiş kaldımDoğum sonrası olabilir...ben hamileyken diyet yapmıştım...doğum.sonrasi inceciktim ..67 idim doğumdan 4 gün sonra....sonra ye babam ye ....83 e kadar yedim..
Niye kız nerde olmalıydım...... anlamadımSen yanlış yerdesin bence![]()