Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Bende öyle diyordum nasıl içiyorlar diye ama iciliyormus git gel saat başı 1 bardak icsen yine içilir bence

Öyle ya alışınca içiyodum bende.
Genetik sorunlarımız var zaten ödemle ilgili.
Şu an spor ayakkabıyı giydim sol sıktı mesela aynı ayakkabı rahatta oluyo bazen.
İnş kilo vermekle azalır gider.

I 100 kiloyu gecmisde olabilir sanirim gelmez suan diyet modunda degilmis meme kanseri tedavisi görüyor ve diger bir dunya rahatsızlıgi var hep içtiği ilaçlardan ötürü aldı zaten oda nasil zayifti
Cook uzuldum Allah şifasını versin insallah kilo problemi cozulur bir şekilde
Gunaydin canım ❤
Cuma tartilman gerekiyor canım tartini yaninda goturebilir misin olmazsa diger hafta listeye aliriz cook gecmis olsun
Cuma 81.7
Pazartesi 80.8
Super eksi tebrik ederim canım

Cok sagol canim, arabam var gorturmekte sıkıntı yok belki gitmem bile geceden sabah erken kalkip yollara dusmeyim diye geceden gideyim dediydim bakalim nasil denk gelirse

Cok sagol canim, arabam var gorturmekte sıkıntı yok belki gitmem bile geceden sabah erken kalkip yollara dusmeyim diye geceden gideyim dediydim bakalim nasil denk gelirse
Tamam canim
Eski takımım müsait olursam gelirim
Perşembe gunu ziyaretimize geldiler ama uzucu bir haber aldik o yuzden cabuk gittiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…