Cok guzel canimCuma 81.7
Pazartesi 80.8
yeni hazırlama şimdilik eklenecek kimse yok zaten, bu şekilde tamamsa üzerine devam ediyorumTabloyu bir yerden kopyaladim ekleme yapamayabilirim
Bir bakayim tablo bulursam yenisini hazirlarim
Nickleri yazinca etiket olarak cikiyor zaten
Cuma 81.7
Pazartesi 80.8
Cumartesi yok canım 20/ 6 ne ben onu kaçırmışim
Bende öyle diyordum nasıl içiyorlar diye ama iciliyormus git gel saat başı 1 bardak icsen yine içilir bence
Cook uzuldum Allah şifasını versin insallah kilo problemi cozulur bir şekildeI 100 kiloyu gecmisde olabilir sanirim gelmez suan diyet modunda degilmis meme kanseri tedavisi görüyor ve diger bir dunya rahatsızlıgi var hep içtiği ilaçlardan ötürü aldı zaten oda nasil zayifti
Gunaydin canım ❤Günaydınn
Cuma tartilman gerekiyor canım tartini yaninda goturebilir misin olmazsa diger hafta listeye aliriz cook gecmis olsunIlavli tomografi sonucum cikmis sol bobrek atrofik gorunumde☹cuma gunude tarti isini nasil yapicaz bilmiyorum persembeden anneme gidebilirim belki perşembeden tartılırım onu veririm bu hafta çünkü hastanede olucam Allah izin verirse böbrek fonksiyon ölçümü icin
Super eksi tebrik ederim canımCuma 81.7
Pazartesi 80.8
Spor sandım kalca bacak göbek egzersiz sayısı sandım...Tarihi yazmış canım
Cok sagol canim, arabam var gorturmekte sıkıntı yok belki gitmem bile geceden sabah erken kalkip yollara dusmeyim diye geceden gideyim dediydim bakalim nasil denk gelirseCook uzuldum Allah şifasını versin insallah kilo problemi cozulur bir şekilde
Gunaydin canım ❤
Cuma tartilman gerekiyor canım tartini yaninda goturebilir misin olmazsa diger hafta listeye aliriz cook gecmis olsun
Super eksi tebrik ederim canım
Tartının üstüne çıkarken video isterim ben
Sagol canimLili 38 geçmiş olsun
Eski takımım müsait olursam gelirimE Elif_Eylul
Youlost16
Findikfaresi123
madamhd
fattylamb94
N Nidsalii
sportie
Zeynolin44
Canfeb
retro_hippo
E Evvab
Elalis
H hasbeenandgone
selensu82
Bonus
sonngulen
Gulumse24
Lili 38
leydii18
Zeyneb38
medusares
Queen mom
Thinkerwoman
sudem34
Nilar
Kizlar bugun saat 18.00 gibi 4.takimi ziyarete gidiyoruz gelmek isteyenleri bekliyorum
ordan da belki 90 lara uğrarız
Napicaz ikram serbest mi ?E Elif_Eylul
Youlost16
Findikfaresi123
madamhd
fattylamb94
N Nidsalii
sportie
Zeynolin44
Canfeb
retro_hippo
E Evvab
Elalis
H hasbeenandgone
selensu82
Bonus
sonngulen
Gulumse24
Lili 38
leydii18
Zeyneb38
medusares
Queen mom
Thinkerwoman
sudem34
Nilar
Kizlar bugun saat 18.00 gibi 4.takimi ziyarete gidiyoruz gelmek isteyenleri bekliyorum
Sende sağol canımSağol canım. Menünü sporunu da beğendim
Girerimm insaAllahE Elif_Eylul
Youlost16
Findikfaresi123
madamhd
fattylamb94
N Nidsalii
sportie
Zeynolin44
Canfeb
retro_hippo
E Evvab
Elalis
H hasbeenandgone
selensu82
Bonus
sonngulen
Gulumse24
Lili 38
leydii18
Zeyneb38
medusares
Queen mom
Thinkerwoman
sudem34
Nilar
Tamam canimCok sagol canim, arabam var gorturmekte sıkıntı yok belki gitmem bile geceden sabah erken kalkip yollara dusmeyim diye geceden gideyim dediydim bakalim nasil denk gelirse
Perşembe gunu ziyaretimize geldiler ama uzucu bir haber aldik o yuzden cabuk gittilerEski takımım müsait olursam gelirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?