Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Etiket yapip duruyosun sanki ben gidiyorum hakkınızı helal edin dermis gibi

Keske benim ablamda verebilse
Oda gelsin buraya gelmez mi canim
Kaptanım nu arada beklemek istemedim ödem için tartıldım...
73.8 di..

Hafta sonu hep sporumda vardı ama

Zipzip-
Odem oldigu icin normal canim cumaya kadar odemi atarsin
Etiket yapip duruyosun sanki ben gidiyorum hakkınızı helal edin dermis gibi
Alintilarim gitti ya etiketle aklımda kalanlara yaziyorum

Oda gelsin buraya gelmez mi canim

Odem oldigu icin normal canim cumaya kadar odemi atarsin

Alintilarim gitti ya etiketle aklımda kalanlara yaziyorum
I 100 kiloyu gecmisde olabilir sanirim gelmez suan diyet modunda degilmis meme kanseri tedavisi görüyor ve diger bir dunya rahatsızlıgi var hep içtiği ilaçlardan ötürü aldı zaten oda nasil zayifti

Su çok buyuk bir nigmet dün suyu çok içtik cumartesi Dukan bitiremedim dün sadece 300 Gr gitmişti dün suyu bitirim bugün 900 Gr fark etti sende içe bilecegin şekillerde hazirlan suyunu idrara çıkmak ödem attırıyor haberin olsun dün 10 defa idrara çıktım düşün

Bende yazmayim dedim zaten,hem wc hem regl var sorun olan

ne yazıp da moral bozucam benim belliydi çünkü hafta sonu programından dolayı, bir de minik bişey bile yapsan hop geri geliyor kilo
ama ben onu geldiği yere yollamasını bilirim

başladım listeye hergün de 1 form çay içicem

canım çok geçmiş olsun

Geçmiş olsun lilim rabbim dermansız dert vermesin tartini yanında götür cuma bildirim yaparsın persembeden sıkıntı olur listede yada listeye gireceksin şayet

Aynı durumdayım bende iki ilaç içtim gece 12 de 5te bir mide ağrısıyla uyandım 10dk kıvrandırdı sonra geçti ama hala gelen giden yok. regl niye gelmedi onu da anlamadım

Selamun aleyküm akıbetimiz hayr olsun

Aleyküm selam canım

Aynı durumdayım bende iki ilaç içtim gece 12 de 5te bir mide ağrısıyla uyandım 10dk kıvrandırdı sonra geçti ama hala gelen giden yok. regl niye gelmedi onu da anlamadım

Aleyküm selam canım
O ağrı bendede oluyor bol suyla iç demiştim ağrı olduğu zaman süt yada yoğurt ye geçer çok pis bir ağrı oluyor evet

Geçmiş olsun lilim rabbim dermansız dert vermesin tartini yanında götür cuma bildirim yaparsın persembeden sıkıntı olur listede yada listeye gireceksin şayet
Soule dusundjm kuzum sabah kalkinca biraz dolaninca wc ye cikiyorum erkendende gidecegim icin cikamassam diye dusundum bakalim nasil nasip olursa artikin

harikasın canım,
ancak haftasonu hiçbişey yemedin, bu kadar azla beslenme ters etki yapabilir, az da olsa hafta içi spor yap mutlaka hem ödemini azaltır hem ağrılarını çok güzel olur
böylelikle regliden dolayı artı da çıkmazsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…