- 12 Nisan 2018
- 9.937
- 37.180
- 498
Etiket yapip duruyosun sanki ben gidiyorum hakkınızı helal edin dermis gibi@Evvab canim sende eksiyle baslamissin tebrik ederim
Eğer bizimle burda baslamamis olsaydin 81 kilo belki daha fazla kiloda olacaktin o yuzden birakma hedefine birlikte ulasacagiz
Ablamda yillarca kiloluydu küçüklüğünden beri kilo sorunu vardı kafasina koydu 35 kilo civarinda verdi
Oda gelsin buraya gelmez mi canimKeske benim ablamda verebilse
Odem oldigu icin normal canim cumaya kadar odemi atarsinKaptanım nu arada beklemek istemedim ödem için tartıldım...
73.8 di..
Hafta sonu hep sporumda vardı ama
Zipzip-
Alintilarim gitti ya etiketle aklımda kalanlara yaziyorumEtiket yapip duruyosun sanki ben gidiyorum hakkınızı helal edin dermis gibi
AnladımOda gelsin buraya gelmez mi canim
Odem oldigu icin normal canim cumaya kadar odemi atarsin
Alintilarim gitti ya etiketle aklımda kalanlara yaziyorum
I 100 kiloyu gecmisde olabilir sanirim gelmez suan diyet modunda degilmis meme kanseri tedavisi görüyor ve diger bir dunya rahatsızlıgi var hep içtiği ilaçlardan ötürü aldı zaten oda nasil zayiftiOda gelsin buraya gelmez mi canim
Odem oldigu icin normal canim cumaya kadar odemi atarsin
Alintilarim gitti ya etiketle aklımda kalanlara yaziyorum
Su çok buyuk bir nigmet dün suyu çok içtik cumartesi Dukan bitiremedim dün sadece 300 Gr gitmişti dün suyu bitirim bugün 900 Gr fark etti sende içe bilecegin şekillerde hazirlan suyunu idrara çıkmak ödem attırıyor haberin olsun dün 10 defa idrara çıktım düşünYok canım benim ne kızması su zaten en büyük sorunum benim çok ödemim var.
İçmekte çok zorlanıyorum bi gün 2 litrenin üstüne çıktımda çok sevindim.
Bi şekilde artıcak ona uğraşıyorum.
Bu bile artmış hali hiç içmiyomuşum
Bende öyle diyordum nasıl içiyorlar diye ama iciliyormus git gel saat başı 1 bardak icsen yine içilir benceKusmuyomusunuz ya o kadar su nasıl içiyosunuz allahımmm okurken boğuluyorum ben
Bende yazmayim dedim zaten,hem wc hem regl var sorun olan
canım çok geçmiş olsunIlavli tomografi sonucum cikmis sol bobrek netrofik ☹cuma gunude tarti isini nasil yapicaz bilmiyorum persembeden anneme gidebilirim belki perşembeden tartılırım onu veririm bu hafta çünkü hastanede olucam Allah izin verirse böbrek fonksiyon ölçümü icin
Geçmiş olsun lilim rabbim dermansız dert vermesin tartini yanında götür cuma bildirim yaparsın persembeden sıkıntı olur listede yada listeye gireceksin şayetIlavli tomografi sonucum cikmis sol bobrek netrofik ☹cuma gunude tarti isini nasil yapicaz bilmiyorum persembeden anneme gidebilirim belki perşembeden tartılırım onu veririm bu hafta çünkü hastanede olucam Allah izin verirse böbrek fonksiyon ölçümü icin
Cumartesi yok canım 20/ 6 ne ben onu kaçırmışimArkadaşlar dünkü 21/6 bildirimi eksik olanlar var, ya da ben atlamış olabilirim
@Findikfaresi123 canım 21/6 menü spor göremedim
@fattylamb94 21/6 menü-spor ?
@Canfeb 21/6 menü spor ?
sudem34 20/6 ctsi sporun yok dimi ?
@Elalis 20/6 spor yok sanırım , dünkü 21/6 ip atlamalarına puan yazacak mıyım ?
Günaydın kizlar güzel bir hafta olmasi dileğiyle
8gun önce gelen regl şaştım kaldim bugün tartilmasam iyi olurZipzip- 3gundurde wcye cikmadim aksam 2tane hap ictim mesela banamisin demedi ciksaydim regl onemli degildi benim için
Selamun aleyküm akıbetimiz hayr olsun
Tarihi yazmış canımCumartesi yok canım 20/ 6 ne ben onu kaçırmışim
Allah razi olsun canimcanım çok geçmiş olsun
O ağrı bendede oluyor bol suyla iç demiştim ağrı olduğu zaman süt yada yoğurt ye geçer çok pis bir ağrı oluyor evetAynı durumdayım bende iki ilaç içtim gece 12 de 5te bir mide ağrısıyla uyandım 10dk kıvrandırdı sonra geçti ama hala gelen giden yok. regl niye gelmedi onu da anlamadım
Aleyküm selam canım
Soule dusundjm kuzum sabah kalkinca biraz dolaninca wc ye cikiyorum erkendende gidecegim icin cikamassam diye dusundum bakalim nasil nasip olursa artikinGeçmiş olsun lilim rabbim dermansız dert vermesin tartini yanında götür cuma bildirim yaparsın persembeden sıkıntı olur listede yada listeye gireceksin şayet
Regl olucam sanırım aşırı Bi mide bulantım var kalkamadım bi türlü neyse ki bugün iş yoktu izin almıştımbugün eksideyim Ama cumaya regl olursam artı olmam umarım sabit olmam daha iyi olur
Cuma:59.8
Pazartesi: 59.6
Fark: -0.2
Cumaya Şu 600 gr da gitse Ne hoş olurHem bir ayı tamamlıycam bu hafta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?