Tamam canim gitmeden sayfaya link birakirimGirerimm insaAllah
Ne haberi canımTamam canim
Perşembe gunu ziyaretimize geldiler ama uzucu bir haber aldik o yuzden cabuk gittiler
Dun zorladığım için bugün dayak yemiş gibiyimmaşallah çok iyi harikasın bu haftada tam gaz devam ediyorsun canım dün güzel sporun vardı, cumartesi spor yok biliyorum , yanlış olmasın
spora devam !
Ikram olarak sadece cay ,kahve serbest digerleri yasak yediginizi gormeyeyimNapicaz ikram serbest mi ?
Cardio mesela ne ne yapabilirim canimEveet bu hafta sporları artıyoruz ve böylelikle diyetimizi daha eğlenceli hale getiriyoruz.
Hafta sonu programlarımız hem diyette hem sporda esneyebiliyor, şaşabiliyor gayet normal ama şimdi işi ciddiye alalım.
Sabah kalkınca hafif bir kardio yapalım , spor geçmişi olmayanlar 30 dakika leslie yapabilir. biraz ter atmak çok iyi gelecektir, ardından kahvaltı daha güzel olacaktır. Meta nın hızlanmasına sebep olacak, daha dinç hissedicez ve daha pozitif güne başlıycaz
madamhd canım hem regl hem kabızlık zorluyor, hafif bir kardio, tempolu yürüyüş sana iyi gelecektir. Son direnç kilonu kırmak için biraz spordan destek al, biraz kalori harcamalısın, regl süresinde yürüyüş leslie öneririm
ağrı yoksa yine hafif mekik olabilir, hem gazı da alır
Lili 38 canım haftasonu beslenme ve sporunu çok beğendim, bu punların altına düşürme sakın, leslie yi hep vücudu canlandırmak zinde tutmak ve metayı hızlandırmak için düşünebilirsin, üzerine bölgesel hareketler çok etkili olacaktır.
E Elif_Eylul canım bu hafta diyeti güzel yapıp leslie lerini kardiolarını ekle mutlaka gitmez yoksa bu meret kilolar
retro_hippo dünkü menünü beğendim, 2 mil leslie gerçekten çok bişey değil, bununla ilerleyemezsin, isveçten sonra takıldın, şaşırtma sadece menüyle olmaz, spora biraz yüklenmelisin, leslie seviyosan sana sabah akşam leslie boosted derim, birde karın mekik, bacak kalça için 4 ayak üzerinde durup bacağını arkadan yukarı tekme savurma donkey kick hareketi, 4 * 25 yapıyorsun sabah 2*25 akşam 2*25 bak gör farkı sonra
Cardio mesela ne ne yapabilirim canim
Tamamdircanım yap leslie boosted , ısındırır seni gücüm kuvvetim yerinde bana leslie az dersen yap jillian 1 . seviye
Günaydın canım spora devam edecemde vakit bulamıyorum inanki evisi yemek temizlik çocukların doktor girişmeleri ve okul sınavları vardı bu hafta hepsi bitiyo ise gidiyorum gelip çay içip mutfak toplayıp yatıyorum bu haftada makine kiralayıp halıları yikayacaz eşimle cam perde temizliği filan ama aklım hep burdaArkadaşlar hafta sonu spor yorumlarıma devam ediyorum
Thinkerwoman canım seni de sporda daha aktif görmek istiyorum, haftasonu istisna olabilir ama kardio ve bögesel çalışma öneririm
medusares canım çok güzel eliptik yapmışsın, ancak maalesef yetmez, karın ve kalça çalışması eklemeni öneririm.
sabah yapabilirsin, ya da akşam da olabilir
birde eliptik 1 saat sonucu kaç km yapıyorsun ? sadece merak ettim , bende eliptik yapıyorum ya o yüzden sordum
N Nidsalii canım hafta sonu spor yapmayıp resmen aç gezmişin, bence biraz beslenmeyi artırıp sporuna aynı eskisi gibi devam etmelisin, belki haftasonu istisnasıdır diye düşünüyorum, güzel sporlarını dört gözle bekliyorum
Findikfaresi123 canım merak ettim seni nerelerdesin, umarım herşey yolundadır, arkadaşım, ne güzel karın hareketlerine başlamıştın bıraktın, bisiklete biniyodun, hadi yine öyle devam et, güzel sporlar bekliyorum
bır bır bır devam
Gunaydin ablacim.❤Günaydın herkese basın sağolsunmedusares
allah kolaylık versin canımGünaydın canım spora devam edecemde vakit bulamıyorum inanki evisi yemek temizlik çocukların doktor girişmeleri ve okul sınavları vardı bu hafta hepsi bitiyo ise gidiyorum gelip çay içip mutfak toplayıp yatıyorum bu haftada makine kiralayıp halıları yikayacaz eşimle cam perde temizliği filan ama aklım hep burda
Kısır var mıE Elif_Eylul
@Youlost16
Findikfaresi123
madamhd
fattylamb94
N Nidsalii
sportie
Zeynolin44
Canfeb
retro_hippo
E Evvab
Elalis
@hasbeenandgone
selensu82
Bonus
@snglmlk
Gulumse24
Lili 38
leydii18
@Zeyneb38
medusares
@Queen mom
Thinkerwoman
sudem34
@Nilar
Kizlar bugun saat 18.00 gibi 4.takimi ziyarete gidiyoruz gelmek isteyenleri bekliyorum
ordan da belki 90 lara uğrarız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?