Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

maşallah çok iyi harikasın bu haftada tam gaz devam ediyorsun canım dün güzel sporun vardı, cumartesi spor yok biliyorum , yanlış olmasın

spora devam !
Dun zorladığım için bugün dayak yemiş gibiyim
..ama senin için bölgesel mutlaka yapıcam... internetim sınırlı...video olmaz ama ... indirdiğim programlardan yaparım...oğlanın yogası var biraz onu yaparım...kendimi kiler i bitiririm...

Eveet bu hafta sporları artıyoruz ve böylelikle diyetimizi daha eğlenceli hale getiriyoruz.
Hafta sonu programlarımız hem diyette hem sporda esneyebiliyor, şaşabiliyor gayet normal ama şimdi işi ciddiye alalım.

Sabah kalkınca hafif bir kardio yapalım , spor geçmişi olmayanlar 30 dakika leslie yapabilir. biraz ter atmak çok iyi gelecektir, ardından kahvaltı daha güzel olacaktır. Meta nın hızlanmasına sebep olacak, daha dinç hissedicez ve daha pozitif güne başlıycaz

madamhd canım hem regl hem kabızlık zorluyor, hafif bir kardio, tempolu yürüyüş sana iyi gelecektir. Son direnç kilonu kırmak için biraz spordan destek al, biraz kalori harcamalısın, regl süresinde yürüyüş leslie öneririm
ağrı yoksa yine hafif mekik olabilir, hem gazı da alır

Lili 38 canım haftasonu beslenme ve sporunu çok beğendim, bu punların altına düşürme sakın, leslie yi hep vücudu canlandırmak zinde tutmak ve metayı hızlandırmak için düşünebilirsin, üzerine bölgesel hareketler çok etkili olacaktır.

E Elif_Eylul canım bu hafta diyeti güzel yapıp leslie lerini kardiolarını ekle mutlaka gitmez yoksa bu meret kilolar

retro_hippo dünkü menünü beğendim, 2 mil leslie gerçekten çok bişey değil, bununla ilerleyemezsin, isveçten sonra takıldın, şaşırtma sadece menüyle olmaz, spora biraz yüklenmelisin, leslie seviyosan sana sabah akşam leslie boosted derim, birde karın mekik, bacak kalça için 4 ayak üzerinde durup bacağını arkadan yukarı tekme savurma donkey kick hareketi, 4 * 25 yapıyorsun sabah 2*25 akşam 2*25 bak gör farkı sonra

Cardio mesela ne ne yapabilirim canim

Arkadaşlar hafta sonu spor yorumlarıma devam ediyorum

Thinkerwoman canım seni de sporda daha aktif görmek istiyorum, haftasonu istisna olabilir ama kardio ve bögesel çalışma öneririm

medusares canım çok güzel eliptik yapmışsın, ancak maalesef yetmez, karın ve kalça çalışması eklemeni öneririm.
sabah yapabilirsin, ya da akşam da olabilir
birde eliptik 1 saat sonucu kaç km yapıyorsun ? sadece merak ettim , bende eliptik yapıyorum ya o yüzden sordum

N Nidsalii canım hafta sonu spor yapmayıp resmen aç gezmişin, bence biraz beslenmeyi artırıp sporuna aynı eskisi gibi devam etmelisin, belki haftasonu istisnasıdır diye düşünüyorum, güzel sporlarını dört gözle bekliyorum

Findikfaresi123 canım merak ettim seni nerelerdesin, umarım herşey yolundadır, arkadaşım, ne güzel karın hareketlerine başlamıştın bıraktın, bisiklete biniyodun, hadi yine öyle devam et, güzel sporlar bekliyorum

bır bır bır devam

Spor yorumları devam ediyor bitmiyordu

fattylamb94 canım çok az katılım yapıyorsun ama menülerin çok güzel , çok da iyi gidiyorsun bence , ama hareketi artırırsan vücudundaki incelme seni acayip mutlu edecek

E Evvab işte benim parlayan yıldızım, menülerin harika, sana abuk subuk konuşanlara kulaklarını tıkıyorsun, sporu güzel bir düzene oturtman lazım, sabah kalkar kalkmaz bir leslie yap 30 dakika sonra kahvaltı yap, öğleden sonra bir yürüyüş veya benzeri 20--30 dakika üzerine bölgesel mekik / yerde bisiklet , kalça bacak için yere yatıp omuzdan kalkıp köprü kalçayı sıkıyorsun, internetten shoulder bridge olarak hareketi tam görebilirsin,
yerde alt karın ve üst karını birlikte çalıştıran bisiklet / kalça-bacak için shoulder bridge
4 * 25 kez sabah 2*25 akşam 2*25

Canfeb jumping jack canfeb sabah 100 akşam 100 hatta birde gün ortası 100 yapabilirsin ama üzerine karın ve kalça çalışmalısın çok etkisini görürsün

sudem34 dünkü menün ve sporun çok güzeldi, zaten sonucunu da bugün gördün, çok güzel eksiyle geldin, bunu sakın bozma devam et, cuma şahane bir sonuç alacaksın

Günaydın canım spora devam edecemde vakit bulamıyorum inanki evisi yemek temizlik çocukların doktor girişmeleri ve okul sınavları vardı bu hafta hepsi bitiyo ise gidiyorum gelip çay içip mutfak toplayıp yatıyorum bu haftada makine kiralayıp halıları yikayacaz eşimle cam perde temizliği filan ama aklım hep burda

son spor yorumumu yazıyım

leydii18 menünü ve sporunu beğenmiştim, sporunu biraz daha artırabilirsin, yürümekten leslie den korkma leslie yi 2 ye çıkarabilirsin

Zeynolin44 canım diyosun ya sen ben çok az verebiliyorum diye, çünkü sende spor eksik, menüler güzel, ama metayı hızlandırmazsan hep böyle olacak maalesef, sabah 30 dakika ciddi hareket yapıp vücudu çalıştırmaya yağ yakmaya başlamasını sağlamalısın senin puanının 350 nin üzerine çıkarman lazım canım

Elalis hadi bakalım bekliyorum sporlarını

Bonus canım bu hafta ciddi bir rekabete girdin, bol bol yürüyüş yapmanı tavisye ederim.

Gulumse24 canım zaten sen formülü bulmuşsun, istersen şahane kilo veriyorsun, ama vücut ne kadar sıkı o konuyu bilemiyorum, en iyi sen bilirsin sonuçta 25 kilo vermişin deformasyon olabilir, ama bunu yok etmek elinde biliyorsun

allah kolaylık versin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…