Hosgeldin tekrardan ben elif 30 yasindyaim bekarim ankarada yasiyorumHoşbuldum arkadaşlar teşekkür ediyorum :)
İnşallah birde bu sistemle diyet yapmayı deniyorum. İnsan tek olunca ertesi gün diyeti bozuyor malesef
ADINIZ: fazilet
YAŞINIZ: 23
BOYUNUZ: 163
KİLONUZ: 82
HEDEF KİLONUZ: 70
MEDENİ DURUMUNUZ: evli
MESLEGINIZ: ev hanımı
ÇOCUK SAYISI: yok
DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?: Hayır
KİLO ALMA NEDENİNİZ: çok fazla abur cubur tüketmem, ve açlık yaşamadan yemek yemem
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı: polikistik över sendromu
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: sağlıklı bir insan olup sağlıklı bir şekilde hamile kalabilmek.
ama önce kendi sağlığım için kilo vermeyi istiyorum.
90 larda gordum yine gelecekler demissin gelmeyelim mi 90 lara
Ben 59.5 um 56 olmak istiyorum kabul ediyor musunuzYav bi dur bakım kaç kilo 60 altındaysa kovacam
Gelin gelin kapım açık gulumseyi ekin ualniz gelirken90 larda gordum yine gelecekler demissin gelmeyelim mi 90 lara
Dun başım dondu 4 .takim 90 lar derken bir kac gun gitmeyiz bir yereGelin gelin kapım açık gulumseyi ekin ualniz gelirken
Hazır yufkalarda bir ara gülümse yeterrr diyordu beni görünceDun başım dondu 4 .takim 90 lar derken bir kac gun gitmeyiz bir yere
Gordum onu dun aksam sonrasında ciktim sitedenHazır yufkalarda bir ara gülümse yeterrr diyordu beni görünce
Hoşgeldin canimHoşbuldum arkadaşlar teşekkür ediyorum :)
İnşallah birde bu sistemle diyet yapmayı deniyorum. İnsan tek olunca ertesi gün diyeti bozuyor malesef
ADINIZ: fazilet
YAŞINIZ: 23
BOYUNUZ: 163
KİLONUZ: 82
HEDEF KİLONUZ: 70
MEDENİ DURUMUNUZ: evli
MESLEGINIZ: ev hanımı
ÇOCUK SAYISI: yok
DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?: Hayır
KİLO ALMA NEDENİNİZ: çok fazla abur cubur tüketmem, ve açlık yaşamadan yemek yemem
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı: polikistik över sendromu
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: sağlıklı bir insan olup sağlıklı bir şekilde hamile kalabilmek.
ama önce kendi sağlığım için kilo vermeyi istiyorum.
Neyseki temmuza az kaldi 31olcanHosgeldin tekrardan ben elif 30 yasindyaim bekarim ankarada yasiyorum
Cuma ve pazartesi tarti gunumuz
Günlük menu ve spor paylasimi yapiyoruz
2 hafta deneme suresi var deneme suren bittiginde yeterli katilimi saglarsan yarisma listesinde yer alabilirsin
89 luyum aslinda 31 desemde olurNeyseki temmuza az kaldi 31olcan
Çok şükür iyiyim canım sen nasilsinHoşgeldin canim nasilsin ❤
Çok sağol canım geçti gibi galiba :)
Hayır deme o zaman bende 30 oluyorum89 luyum aslinda 31 desemde olur
Yedin mi kahveyiÇok sağol canım geçti gibi galiba :)
Eristesi azsa sorun olmaz :))Bu arada sakal tutan yada sakala çarpanbilirmisiniz aksam yemegimi yiyorumda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?