18 im zaten yaa daha bime almiyorlar beniHayır deme o zaman bende 30 oluyorum
Iyiyim bende canım kilo durumun nasil takima gelmiyorsun hic :)Çok şükür iyiyim canım sen nasilsin
Bebiş için kilo vermek isteyen bir daha katıldı kervana pko için kilo vermen lazım iyiki gelmissin canımHoşbuldum arkadaşlar teşekkür ediyorum :)
İnşallah birde bu sistemle diyet yapmayı deniyorum. İnsan tek olunca ertesi gün diyeti bozuyor malesef
ADINIZ: fazilet
YAŞINIZ: 23
BOYUNUZ: 163
KİLONUZ: 82
HEDEF KİLONUZ: 70
MEDENİ DURUMUNUZ: evli
MESLEGINIZ: ev hanımı
ÇOCUK SAYISI: yok
DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?: Hayır
KİLO ALMA NEDENİNİZ: çok fazla abur cubur tüketmem, ve açlık yaşamadan yemek yemem
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı: polikistik över sendromu
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: sağlıklı bir insan olup sağlıklı bir şekilde hamile kalabilmek.
ama önce kendi sağlığım için kilo vermeyi istiyorum.
Kaptanim bu arkadaşı daha kaç kere kovmam lazım ben bıktım kovmaktan o gelmekten bikmadiGelin gelin kapım açık gulumseyi ekin ualniz gelirken
Yine diyorum dolaşma etrafimda üstüne atlarım ezilirsin silindir gibiHazır yufkalarda bir ara gülümse yeterrr diyordu beni görünce
61 canım...Bu arada yaş da 51İnşallah öyle olur.. siz kaç kilosunuz şimdi
Kesme yeşil mercimek ve erişteli çorba demi yediğin onunla ekmek olmaz zatın yeme gııSuan varya nefsimle okadar cebellesiyorumki ekmek yememek icin ama yersem beni vurursunuz bunla ekmekmi yedin utanmadan deyi
HoşgeldinizHoşbuldum arkadaşlar teşekkür ediyorum :)
İnşallah birde bu sistemle diyet yapmayı deniyorum. İnsan tek olunca ertesi gün diyeti bozuyor malesef
KİLO ALMA NEDENİNİZ: çok fazla abur cubur tüketmem, ve açlık yaşamadan yemek yemem
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: sağlıklı bir insan olup sağlıklı bir şekilde hamile kalabilmek.
Konu bebekse ben de varım yaaBebiş için kilo vermek isteyen bir daha katıldı kervana pko için kilo vermen lazım iyiki gelmissin canımYoulost16 sana arkadaş geldi cağnimm
Şuan evde yalnızım yalnız yemek yemekten nefret ederim genelde hazırlamam da zaten. Mantara koydum kaşarı bastım tost makinesiyle bir de ayran yaptım oturdum yiyorumArkadaşlar eşim ve oğlum akşam yemeği için pizza yediler ben yemedim ama tek kişilik yemek hazırlamayı da hiç sevmem. Pratik ve hafif ne önerirsiniz
Hoşbuldum arkadaşlar teşekkür ediyorum :)
Hoş geldin tekbirkul...Hoşbuldum arkadaşlar teşekkür ediyorum :)
Semizotu koyan var içine fırına verip...Şuan evde yalnızım yalnız yemek yemekten nefret ederim genelde hazırlamam da zaten. Mantara koydum kaşarı bastım tost makinesiyle bir de ayran yaptım oturdum yiyorum
Guzel menu afiyet olsun canimMenü verim..
Kahvaltı 11.30 galiba
Tb ekmek tost
Domates
Salatalık
Ara
Türk kahvesi
2 kare bitter
Ara 16da
Yarım muz
Küçük nektarin
Akşam 17de..
1 tabak fırın türlü(kabak, patlıcan)
1 kase yoğurt
Spor yapınca eklicem
Zipzip-
Beğendin mi kaptanımGuzel menu afiyet olsun canim
Begendim valla aksami da erken kapatmissin daha ne olsunBeğendin mi kaptanım
Ben bayılırım ...eristem yok....yapmaya üşeniyorum... salçasız yapıyorum ben...üstüne tereyağ nane ohhh miss...Bu arada sakal tutan yada sakala çarpanbilirmisiniz aksam yemegimi yiyorumda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?