Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Ondandir komsum baksana yediklerinde birsey yok ki
Kilona gore az bile yemissin kofte boyutlari kucuktu
Kendim yaptım ayıptır söylemesi kıymada yağsızdı ama çok güzel tok tuttu acaba az yediğimdenmi gitmiyorki bünye az oldu bunu yağa dönüştüryümmü diyoki

Yemek bölümündeki kilo alanları nevreste bizim takima gonderiyormuş zıpzıp etiket yapti bunuda al diye bende yatacak yer yok dedim olmaz dedi zipziptan başka kaptan tanımıyorum buranın kaptanı zipzip dedi megersem burda zayiflayanlari Nevreste yemek bölümüne çekiyormuş kilo alıp 6. Takıma geri gonderiyormuş çarkı böyle dönduruyorlar neden hep eski yarışmacılar geliyor sence hiç dusundunmu bak ben mezun oldum beni hemen yemek bölümüne götürdüler maksat kilo alıp geri gelmem şimdi anladinmi neler olduğunu akşam nevreste ağzından kaçırdı

Valla ben o çarka gerek kalmadan gidip geliyorum her yere

Aman allahim
Bende hic gitmeyin ozaman

Sabahları erken kalkıyorum aslında 3 öğünemi çıkarsamki namazdan sonra uyumuyorum boşunamı bekliyorum 9a 10a kadar acaba
sabahb8.9 arasi en ideal kahvalti canim sonrasi 12.30 13.00 arasi 3ögun yap bencede

Kiz sen zaten daha diyettesin kilo vermeye devam ediyorsun gittin borek yaptin kilo mu aldin
Uzun zamandir ordan yarismaci gelmiyor ki

sabahb8.9 arasi en ideal kahvalti canim sonrasi 12.30 13.00 arasi 3ögun yap bencede
Bugün bir farklılık yaptım bir avuç içi kadar sarı leblebi yedim kahveyle 9 gibi kahvaltı yapsammı yapmasammı şimdi bilemedim

Bugün bir farklılık yaptım bir avuç içi kadar sarı leblebi yedim kahveyle 9 gibi kahvaltı yapsammı yapmasammı şimdi bilemedim
Leblebiden nolur yumurta peynir domates falan yeee ac kaldikca verilmiyor denedimde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…