Ondandir komsum baksana yediklerinde birsey yok kiİnşaAllah öyledir komşum yoksa ben bu bedeni çöpe atacam resmen su içsem kilo olarak dönüyor
Rakiple bukadar muhattap olmak yeter git artik evine90 lardayim abla şuan :))
Rakibiz bu arada
Tamam be ne itiyon ben kendim giderimRakiple bukadar muhattap olmak yeter git artik evine
Kendim yaptım ayıptır söylemesi kıymada yağsızdı ama çok güzel tok tuttuOndandir komsum baksana yediklerinde birsey yok ki
Kilona gore az bile yemissin kofte boyutlari kucuktu
Yemek bölümündeki kilo alanları nevreste bizim takima gonderiyormuş zıpzıp etiket yapti bunuda al diye bende yatacak yer yok dedim olmaz dedi zipziptan başka kaptan tanımıyorum buranın kaptanı zipzip dedi megersem burda zayiflayanlarinegordukiii
Az yemekde etkiliyor olabilir canimKendim yaptım ayıptır söylemesi kıymada yağsızdı ama çok güzel tok tuttuacaba az yediğimdenmi gitmiyorki bünye az oldu bunu yağa dönüştüryümmü diyoki
Valla ben o çarka gerek kalmadan gidip geliyorum her yereYemek bölümündeki kilo alanları nevreste bizim takima gonderiyormuş zıpzıp etiket yapti bunuda al diye bende yatacak yer yok dedim olmaz dedi zipziptan başka kaptan tanımıyorum buranın kaptanı zipzip dedi megersem burda zayiflayanlariNevreste yemek bölümüne çekiyormuş kilo alıp 6. Takıma geri gonderiyormuş çarkı böyle dönduruyorlar neden hep eski yarışmacılar geliyor sence hiç dusundunmu bak ben mezun oldum beni hemen yemek bölümüne götürdüler maksat kilo alıp geri gelmem şimdi anladinmi neler olduğunu akşam nevreste ağzından kaçırdı
Sabahları erken kalkıyorum aslında 3 öğünemi çıkarsamki namazdan sonra uyumuyorum boşunamı bekliyorum 9a 10a kadar acabaAz yemekde etkiliyor olabilir canim
Ben bile o kadar az yemiyorum dusun 57 kiloyum
Aman allahimYemek bölümündeki kilo alanları nevreste bizim takima gonderiyormuş zıpzıp etiket yapti bunuda al diye bende yatacak yer yok dedim olmaz dedi zipziptan başka kaptan tanımıyorum buranın kaptanı zipzip dedi megersem burda zayiflayanlariNevreste yemek bölümüne çekiyormuş kilo alıp 6. Takıma geri gonderiyormuş çarkı böyle dönduruyorlar neden hep eski yarışmacılar geliyor sence hiç dusundunmu bak ben mezun oldum beni hemen yemek bölümüne götürdüler maksat kilo alıp geri gelmem şimdi anladinmi neler olduğunu akşam nevreste ağzından kaçırdı
Seni de nevreste ve zıpzıp in ağına dusurmeliyimAman allahim
Bende hic gitmeyin ozaman
sabahb8.9 arasi en ideal kahvalti canim sonrasi 12.30 13.00 arasi 3ögun yap bencedeSabahları erken kalkıyorum aslında 3 öğünemi çıkarsamki namazdan sonra uyumuyorum boşunamı bekliyorum 9a 10a kadar acaba
Kiz sen zaten daha diyettesin kilo vermeye devam ediyorsun gittin borek yaptin kilo mu aldinYemek bölümündeki kilo alanları nevreste bizim takima gonderiyormuş zıpzıp etiket yapti bunuda al diye bende yatacak yer yok dedim olmaz dedi zipziptan başka kaptan tanımıyorum buranın kaptanı zipzip dedi megersem burda zayiflayanlariNevreste yemek bölümüne çekiyormuş kilo alıp 6. Takıma geri gonderiyormuş çarkı böyle dönduruyorlar neden hep eski yarışmacılar geliyor sence hiç dusundunmu bak ben mezun oldum beni hemen yemek bölümüne götürdüler maksat kilo alıp geri gelmem şimdi anladinmi neler olduğunu akşam nevreste ağzından kaçırdı
yok yok almayim ben mezun olmam lazim benimSeni de nevreste ve zıpzıp in ağına dusurmeliyim
Bugün bir farklılık yaptım bir avuç içi kadar sarı leblebi yedim kahveyle 9 gibi kahvaltı yapsammı yapmasammı şimdi bilemedimsabahb8.9 arasi en ideal kahvalti canim sonrasi 12.30 13.00 arasi 3ögun yap bencede
8 gibi yiyebilirsin canim oglen de 1 aksam da en gec 6 olacak sekilde dene birde 5 de olabilirSabahları erken kalkıyorum aslında 3 öğünemi çıkarsamki namazdan sonra uyumuyorum boşunamı bekliyorum 9a 10a kadar acaba
Gunaydin canim ❤Günaydın kızlar
Gece kocaları asıp kesmişsiniz bilsem benimkini de yollardım size
Leblebiden nolur yumurta peynir domates falan yeee ac kaldikca verilmiyor denedimdeBugün bir farklılık yaptım bir avuç içi kadar sarı leblebi yedim kahveyle 9 gibi kahvaltı yapsammı yapmasammı şimdi bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?