- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
Maşallah kactane ve ben var kaç yasindaydin sen deheleeeBir ortanca uyanık o da yeme içme ile alakası yok ömru meyve ile geçiyor çocuğun çok hareketli ve karın kasları var aynı annesi
Sabah bi tartıldımAksam yemeğin az olmus sanki canim
Sporunda cok guzel
Sabah zeynoşu görünce benim de aklıma ilk bu geldi...naptı bu gece yastık eski yerine geldi mi acaba dedim...Yastık gitti kavga bittimi de hele ne ettin akşam
29.5 ağustosta 30 olcamMaşallah kactane ve ben var kaç yasindaydin sen deheleee
Allah bagislasin maşallah canim allah saglikli ömür nasip etsin herkesin evlatlarına29.5 ağustosta 30 olcam
3 adet var efendim
11 yaş erkek
8.5 yaş erkek
3 yaş kız
Sus sus sen bugun cezalisin akşam bu gözler.neler gördüSabah kalktim birde onlari okudum her yerde konusmuslar
Amin inşallah canım seni taniyayim belki çaya çıkarızAllah bagislasin maşallah canim allah saglikli ömür nasip etsin herkesin evlatlarına
Sus sus sen bugun cezalisin akşam bu gözler.neler gördü
Dun cok spor ve temizlik yaptin odemdir canimSabah bi tartıldımo tarhana beni mafetti kaç çıktı bi bilsen 70e indiğimde günlük 300 400 gr verirdim şimdi veremiyorum neden acaba yaa
Aaa niye cezaliymisimSus sus sen bugun cezalisin akşam bu gözler.neler gördü
Biz misafir Perver gönlü bol insanlariz yemez.yediririzZipzip- yarismacin kek ikram ediyordu bizim takıma
Ben gelip usul usul bakıp gidiyorum ama elif öyle mi
Büyük eziyet etmişler sana ya gece gece. Sanırım kokorece hayır diyemezdimYarım ne diyecek olursan elif yarım köfte ekmek ile yarım kokoreç yen mi
Bende 37yasinda 3çocuk anasiyim,18yasinda Kızım,14yasinda oğlum 1bucuk yasinda kizim var bursada yaşıyorum yarışmacı arkadaşlara basarilar dilerimAmin inşallah canım seni taniyayim belki çaya çıkarız
Valla ya eşim yerken dedim o tursudan da uesene güzel gider kahkaha attı uyuz şeyBüyük eziyet etmişler sana ya gece gece. Sanırım kokorece hayır diyemezdim
Afiyet şifa olsun canım. Her hafta ben de kaynatirim köy sütümü...bir bardak içmek aklıma gelmiyor. İyi hatırlattın kuzum...Çarşamba gunleri güne güzel başlıyorum organik köy sutumu alaraktan
Herkese güzel günler diler takımıma dönerim
İnşaAllah öyledir komşum yoksa ben bu bedeni çöpe atacam resmen su içsem kilo olarak dönüyorDun cok spor ve temizlik yaptin odemdir canim
Aaa niye cezaliymisim
Sen o kadar gezmeye ne ara dogurdun bunları29.5 ağustosta 30 olcam
3 adet var efendim
11 yaş erkek
8.5 yaş erkek
3 yaş kız
Maşallah sende benim gibi küçük anne heBende 37yasinda 3çocuk anasiyim,18yasinda Kızım,14yasinda oğlum 1bucuk yasinda kizim var bursada yaşıyorum yarışmacı arkadaşlara basarilar dilerim
Kk dan önceydi bunlarSen o kadar gezmeye ne ara dogurdun bunları
90 lardayim abla şuan :))Afiyet şifa olsun canım. Her hafta ben de kaynatirim köy sütümü...bir bardak içmek aklıma gelmiyor. İyi hatırlattın kuzum...
Senin başka takımın yok kiMüge Anlı gibi oku
Var mı yoksa
Amin canımMaşallah sende benim gibi küçük anne he
Rabbim guzel ömürler versin guzel insanlarla karşılaştırsın inşallah çocuklarımızı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?