İnstada edayfurkim diye biri var 3 ana 2 ara öğünle 45 kg vermiş8 gibi yiyebilirsin canim oglen de 1 aksam da en gec 6 olacak sekilde dene birde 5 de olabilir
Gunaydin canim ❤Günaydın güzel bir gün dilerim
Kaçta yiyimLeblebiden nolur yumurta peynir domates falan yeee ac kaldikca verilmiyor denedimde
Kesinlikle kisisel canim insanin kendi vucudunu tanimasi gerekiyorİnstada edayfurkim diye biri var 3 ana 2 ara öğünle 45 kg vermişama herkese aynısı olacak diye bir kaide yok bu kilo verme işi biraz kişisel
Yediklerin az mi geliyor sekerin var mi canimKaçta yiyimdetox ypmamak için zor tutuyorum kendimi birde son günlerde eğilip kalktığımda başım dönüyor
Listesini paylaşmış mı? Sağlam kg vermişİnstada edayfurkim diye biri var 3 ana 2 ara öğünle 45 kg vermişama herkese aynısı olacak diye bir kaide yok bu kilo verme işi biraz kişisel
Canım KaptanımGunaydin canim ❤
8de kahvalti ara 13.de öğle ara 17.30 18de akşamı kapat bence acikirsan gece tarcinli sut yada yogurt ye canimKaçta yiyimdetox ypmamak için zor tutuyorum kendimi birde son günlerde eğilip kalktığımda başım dönüyor
AbbowwwKiz sen zaten daha diyettesin kilo vermeye devam ediyorsun gittin borek yaptin kilo mu aldin
Uzun zamandir ordan yarismaci gelmiyor ki
Onlar geleli cok oldu ama yeni gelen yok diyorumAbbowwwretro_hippo Canfeb Elalis unuttuklarimda vardır bunlar nerden geldi ucude listede artikin gandirmayin bizi gördum.hüsam .bey gördum
Ne kadar bulgur yedin ki cok degildi şişkinlik yapmaz moralini bozmaBende çok şişim gene halaaa regliyim cumaya iner inşallah bide bulgur sisirdi sanirim 67göremicem sanirimki buay 65beklerken
3kasik yedim aksmda yogurt şeftali yedim bide 2cevizNe kadar bulgur yedin ki cok degildi şişkinlik yapmaz moralini bozma
3 kasikdan birsey olmaz reglin siskinligidir canim3kasik yedim aksmda yogurt şeftali yedim bide 2ceviz
Bildiğim yok şekerim ama annem babam ablam hepsinde var bizde genetik şekerYediklerin az mi geliyor sekerin var mi canim
Gelmesin dahada kimse listeler almiyooo artik biziOnlar geleli cok oldu ama yeni gelen yok diyorum
Ben ısıtırken yiyom onu3 kasikdan birsey olmaz reglin siskinligidir canim
Diyetisyenle değil kendisi bi yeme düzeni oturtmuşListesini paylaşmış mı? Sağlam kg vermiş
Canım Kaptanım
Kız ben listeye girdin gireli daha yarışmaya katılmadım ki.. kızlar da aynı şekilde.. ayy gülümse ne istiyorsun bizim becerikli olmamızdan yaaAbbowwwretro_hippo Canfeb Elalis unuttuklarimda vardır bunlar nerden geldi ucude listede artikin gandirmayin bizi gördum.hüsam .bey gördum
Kan degerlerine bir baktir olmazsa canimBildiğim yok şekerim ama annem babam ablam hepsinde var bizde genetik şeker
Uzun sure yeni uye cagirmicam artik yeter bu kadarGelmesin dahada kimse listeler almiyooo artik bizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?