Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

8 gibi yiyebilirsin canim oglen de 1 aksam da en gec 6 olacak sekilde dene birde 5 de olabilir
İnstada edayfurkim diye biri var 3 ana 2 ara öğünle 45 kg vermiş ama herkese aynısı olacak diye bir kaide yok bu kilo verme işi biraz kişisel

İnstada edayfurkim diye biri var 3 ana 2 ara öğünle 45 kg vermiş ama herkese aynısı olacak diye bir kaide yok bu kilo verme işi biraz kişisel
Kesinlikle kisisel canim insanin kendi vucudunu tanimasi gerekiyor
Mesela kimine yogurt fayda etmezken kiminde cook faydalı bir besin oluyor

Kaçta yiyim detox ypmamak için zor tutuyorum kendimi birde son günlerde eğilip kalktığımda başım dönüyor
8de kahvalti ara 13.de öğle ara 17.30 18de akşamı kapat bence acikirsan gece tarcinli sut yada yogurt ye canim

Abbowww retro_hippo Canfeb Elalis unuttuklarimda vardır bunlar nerden geldi ucude listede artikin gandirmayin bizi gördum.hüsam .bey gördum
Kız ben listeye girdin gireli daha yarışmaya katılmadım ki.. kızlar da aynı şekilde.. ayy gülümse ne istiyorsun bizim becerikli olmamızdan yaa

Bildiğim yok şekerim ama annem babam ablam hepsinde var bizde genetik şeker
Kan degerlerine bir baktir olmazsa canim
Gerci hastaneye gitmek de iyi degil
Birde bazi vitamin eksikliginde kilo verme yavaşlıyor diye okumuştum
Gelmesin dahada kimse listeler almiyooo artik bizi
Uzun sure yeni uye cagirmicam artik yeter bu kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…