Coook teşekkür ederim. İlk doğumu olacağı için ben de stresliyim. Ay valla keşke öyle olsa. Akraba olurdukAhh keşke mümkün olsaydı da yakın olsak birini ben sahiplenseydim. Hayırlı doğumlar diliyorum.
Doktor ne dediMuayene oldum yürüyerek gidiyorum eve
napmışık beAbbowwwretro_hippo @Canfeb Elalis unuttuklarimda vardır bunlar nerden geldi ucude listede artikin gandirmayin bizi gördum.hüsam .bey gördum
Bende 2 çeşit var hiç bir faydasini gormedim eşim aktardan almıştı kabızlık için banamisin demedi ins sende işe yararMiss gibi bi kahvaltı yaptım
Yanına da kayısılı çay aldı eşim.. onu denedim gayette lezzetli bakalım faydası olucak mı
yakındır seni ortadan kaldırırlar,örgüt hakkında çok şey öğrenmişsinYemek bölümündeki kilo alanları nevreste bizim takima gonderiyormuş zıpzıp etiket yapti bunuda al diye bende yatacak yer yok dedim olmaz dedi zipziptan başka kaptan tanımıyorum buranın kaptanı zipzip dedi megersem burda zayiflayanlari @Nevreste yemek bölümüne çekiyormuş kilo alıp 6. Takıma geri gonderiyormuş çarkı böyle dönduruyorlar neden hep eski yarışmacılar geliyor sence hiç dusundunmu bak ben mezun oldum beni hemen yemek bölümüne götürdüler maksat kilo alıp geri gelmem şimdi anladinmi neler olduğunu akşam nevreste ağzından kaçırdı
Sagol canim kanlari verdim idari verdim 7 temmuzda çıkar dediler bakalim hayirlisiNe yaptın Lili geçmiş olsun
bu ay ki yarışma diyete uygun dedi nevoş,gelseneİkinci kurbanda.geldi
Dun bende asiri yorgundum bugün dune gore fazla geldim baya☹Dun cok spor ve temizlik yaptin odemdir canim
Aaa niye cezaliymisim
selam geri döndüm :) bu ikinci üyeliğim...@MigiMadid nerede acaba ? Bayadır yok gibi. Banlandi galiba
MasaAllah1bucuk yasinda canim zaten gece dogru duzgun uyumuyo bide butun gun ayaktayiz
Migiii senmisinnn canim ? Hosgeldinselam geri döndüm :) bu ikinci üyeliğim...
evet benim :)Migiii senmisinnn
aman diyeyim yönetime haber verdin dimiselam geri döndüm :) bu ikinci üyeliğim...
hoşbulduk nasılsın?Hosgeldin canimm
Olurmu sordum esin izin vermemis kapatmissin hesaplarinihoşbulduk nasılsın?
kimse merak etmemiş :)
ben buradan dişardan takip ettim:)
ikinci üyelik için haber verdim.aman diyeyim yönetime haber verdin dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?