31/A ya binmiş kadar oldun bakKonu nasıl başladı bilmiyorum ama jennami görünce mutfaktayim zannettim...sonra takımda ...
Gittim geldim ...
Kız fistiğiiiim hoş geldin ayyy sürprize bakar mısın
31/A macerası yapicim ama aklımda o....
suan deneme amacli alintiladim
madam oldumu aceba bir baksana canimcim
iyiyim canım,çok şükürKuzu geçmiş olsun duydum olanlari... Allah korusun. Şimdi iyi misin
aaa jenna
Her şeyin bir bedeli variyiyim canım,çok şükür
pazar gezmeleri tırmaladı biraz
amiinnn canım cümlemizinHer şeyin bir bedeli var
Sağlıklı günlerin olsun canım.
sorma kaptanım ecel terleri döktüm dün
coronadan şüphelendim ama şükür bugün iyiym.birden ateşim çıktı,mide bulantısı,öksürük,nefes alamama.astım da var bende,buzdolabına zor attım kendimi ilaç için.
bidaha gitmiycem öyle kalabalık yerlere
Elif ve sportie mezun olacak
Zeynolin izne ayriliyor
Canfeb de belki izne ayrilir yogun sinava çalışıyor
4 kisilik yer bosaldi:)))
sağol canım,geçti çok şükürGeçmiş olsun
Bende yarın izne ayrılacağım canım
Visneyi hic sevmiyorum vişne suyuda icmem1kasa vişne ayıkla ayıkla zor bitirdim sanki evde ben iciyorum yaptigim zaman herkes bir köşede oturmuş bekliyolar hazira
Aaa neden ki canimBende yarın izne ayrılacağım canım
Tartı pek iç açıcı değil canım kıramadım direnci keşke geçen hafta ayrılsaydımAaa neden ki canim
Neden öyle oliyoki aslinda tabaklarinda birşey yok yemek olarak normal yiyosunTartı pek iç açıcı değil canım kıramadım direnci keşke geçen hafta ayrılsaydım
Bizde özel günler harici kola Fanta almam buzluga meyve atarim onlari yaparim içerler visnede onlardan biriVisneyi hic sevmiyorum vişne suyuda icmem
Aaa neden ki canim
Neden öyle oliyoki aslinda tabaklarinda birşey yok yemek olarak normal yiyosun
Anladim canım free listede devam et olmazsa bir suredeTartı pek iç açıcı değil canım kıramadım direnci keşke geçen hafta ayrılsaydım
En guzeli daha saglikliBizde özel günler harici kola Fanta almam buzluga meyve atarim onlari yaparim içerler visnede onlardan biri
Evet canim en sağlıklı enazindan şekerini falan kendin ayarliyosun katkı yokAnladim canım free listede devam et olmazsa bir surede
En guzeli daha saglikli
Bizim evde sadece visne yapilir pek bilinmez diger meyveler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?