- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
Biraz dinlenmek iyi gelicektir canim hayirlisi olsunCanım ben uzuuun yıllar 70-72 aralığında kaldım. Uzun süre vücudun bi kolaya alışınca o kilodan aşağıya inmede direnç gösteriyor. Evlenmeden önce de diyet yaparken 70lerde takılıp kalmıştım.
Bir süre tartıdan uzaklaşıp kafamı rahatlatıyım istiyorum zaten 3 hafta sonra memlekete gideceğim 2 ay kalırım şu süreçte kilomu korusam yeter bana.
madam benim yerimede yapsanaKızı uyuttum ben leslie ablaya kaçar
Allah söyletti mezun olacağımı durum pek öyle göstermese de hayırlısıElif ve sportie mezun olacak
Zeynolin izne ayriliyor
Canfeb de belki izne ayrilir yogun sinava çalışıyor
4 kisilik yer bosaldi:)))
Bu hafta olmazsa haftaya mezun ederizAllah söyletti mezun olacağımı durum pek öyle göstermese de hayırlısı
Abbowwwww bizde hemen yedik demek öyle heeeDün gece takıma gelip kaktüs diker kaçarım dedi bu arkadaş.
Sana antrenman oluyor işte böyle ona göre düşün taşınPazara gidip geldim
Ev isleri ne zormus
Yalniz yasayinca anliyor insan:)
Yook yook gidemezsin hatta seni yardimcilara yazalimE ben gidiyim o zaman
Yok abla sanada gitmek yok sende bizi birakmazsin diye düşündümE ben gidiyim o zaman
Benmi benmi deliYok abla sanada gitmek yok sende bizi birakmazsin diye düşündüm@Elhan ablamda kankasini bırakmaz E Elif_Eylul de benim kankam iki deli zor oluyor ama idare ediyoruz kafamı bozarsa kovarim
BirazzzzcıkkkkBenmi benmi deli
Huniyle geziyom diye mi deliyimkiBirazzzzcıkkkk
Yok kız ne alakası var sevdiğim için öyle söyledim kendime en yakın hissedigim içinHuniyle geziyom diye mi deliyimki
teşekkür ederim canim bende öyle biliyosun söylememe gerek yok diyilmiYok kız ne alakası var sevdiğim için öyle söyledim kendime en yakın hissedigim için
Canıım ne kadar izinli olucaksınGeçmiş olsun
Bende yarın izne ayrılacağım canım
ben bitirdim kahve yapım dedim bende totomu kaldirsam yapcamLennn bırakın gideyim çok işim var benim
Haydi kalk bitince gelirizben bitirdim kahve yapım dedim bende totomu kaldirsam yapcam
Tamam haydiHaydi kalk bitince geliriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?