Eloş geçmiş olsun canım dikkat et kendine piknikte terlemiş uşutmuste ola.bilirsinsorma kaptanım ecel terleri döktüm dün
coronadan şüphelendim ama şükür bugün iyiym.birden ateşim çıktı,mide bulantısı,öksürük,nefes alamama.astım da var bende,buzdolabına zor attım kendimi ilaç için.
bidaha gitmiycem öyle kalabalık yerlere
Nana 90 larda rakipZipzip- simdik bu yeni gelen arkadaslardamı bizim grupta yoksa ziyaret amacıyla mi geldiler sayamiyodum artikta
Kiz daha bugun yer yok diyordun simdi takima gel diyorsunSen gelsene takıma çok egleneciyggggggg
Kız sen olmasanda biz.mülteci gibiyiz zatın seninle ilgisi yokkiAz önce mülteci oldum alındım sana
Kişiye göre.muamele buna denirNana 90 larda rakip
Jenna misafirimiz
Habibte diyete temmuzda baslayacak :)
Kiz daha bugun yer yok diyordun simdi takima gel diyorsun
Temmuzda kimi kovacanNana 90 larda rakip
Jenna misafirimiz
Elif ve sportie mezun olacak
E Elif_Eylul bizi bırakmaz ki o biraksada ben göndertmem onuElif ve sportie mezun olacak
Zeynolin izne ayriliyor
Canfeb de belki izne ayrilir yogun sinava çalışıyor
4 kisilik yer bosaldi:)))
Mezun edecegiz dedim gonderiyorum demedim ki
evet canım sonradan o geldi aklıma.o gün çok yağmur yağdı ıslandık,üstümüzde kuruduk.muhtemelen üşüttümEloş geçmiş olsun canım dikkat et kendine piknikte terlemiş uşutmuste ola.bilirsin
Listenin siniri yok aslinda biz niye uye atiyoruz kibeni atmayın da kimi atarsanız atın
gülümse takım kapısında zebani gibi bekliyo daha ne olsunListenin siniri yok aslinda biz niye uye atiyoruz ki
Ben takılıyorum gelmem zor olur ilerde sizinle umarım yüzyüzede tanışma fırsatı bulurumE Elif_Eylul seni orda koymaz merak etme yakinsan gitmeni tavsiye ederim
Geçmiş olsunevet canım sonradan o geldi aklıma.o gün çok yağmur yağdı ıslandık,üstümüzde kuruduk.muhtemelen üşüttüm
sağol canımBen takılıyorum gelmem zor olur ilerde sizinle umarım yüzyüzede tanışma fırsatı bulurumTeşekkür ederim
Geçmiş olsun
gidişim muhteşem olur inşallah 73 ler gelireeee herkes cumaya hazır mı
Aynen az önce kovdu şimdi gel diyorNana 90 larda rakip
Jenna misafirimiz
HoşgeldinizBen uzaktan akrabayim
Hoşgeldiniz gruba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?