Benim bugun sonunda gelmeye karar verdi oyizd3n bu hafta hic mutlu degilim kilo verme acisindanBu hafta namümkün, haftaya da zor çünkü regl geliyooooor
Ne tatlı bi kaptansın öyle boncukYook yook gidemezsin hatta seni yardimcilara yazalim
Tatlış gülümseYok abla sanada gitmek yok sende bizi birakmazsin diye düşündüm@Elhan ablamda kankasini bırakmaz @Eliff Eylull de benim kankam iki deli zor oluyor ama idare ediyoruz kafamı bozarsa kovarim
Maşallah oğlunla arkadaş gibisinizCok acim ama yüzüm hala gülüyor. Oğlumun yemek ve dondurma teklifini reddettim gururluyumAç ama gururlu
Ilk goz agrim 15 yaş var zaten aramizdaMaşallah oğlunla arkadaş gibisiniz
Anladim canım free listede devam et olmazsa bir surede
madam benim yerimede yapsana
Atayım sana helalinden 100 puancık
Tamam en en son tarih 10 temmuz çifte şenlik olurO zaman 10 temmuzda mezun ederiz pastayi birlikte yeriz
Bugün hafif çok hafif yarın tartı var bugün böyle yoğurt elma olurSimdi gelim fasulyenin faydalarina zaman sasti ben simdi ne yiyecegim saat 3 bucuk ogle yemedim
Akşam yemeği için erken değilmiIstiridye mantarim var hemn onu ciz biz yapayim corbamda var slata yada yogurtla aksam yemegimi yemis olayim
Sabah 9 da yedim ☹Bugün hafif çok hafif yarın tartı var bugün böyle yoğurt elma olur
Aynen oyle dusundum simdi cok acim aksamim hafif olsunAkşam yemeği için erken değilmi
Akşama da elma yoğurt yersin o zaman
Lilimi niye önceden tanıyor gibiyim...Cok acim ama yüzüm hala gülüyor. Oğlumun yemek ve dondurma teklifini reddettim gururluyumAç ama gururlu
Kendim için demiyorum sağım solum belli olmuyorOlur mu dün başımızın üstünde yerin var dedim ya en son...sen de bacımsın dedin...
Espri olsun diye bahsettim kaktüsten...
Sağın solun belli olmaz hayal kırıklığı yaşamayalım di mi ama
Canıım ne kadar izinli olucaksın
Cok acim ama yüzüm hala gülüyor. Oğlumun yemek ve dondurma teklifini reddettim gururluyumAç ama gururlu
Nereden taniyorsun kiz ilk baalangicim 2007 aralik annelerinidi cok fazla takilmadim birde simdi siz baska gecmisim yokkiLilimi niye önceden tanıyor gibiyim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?