Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Gulumse24 takımın gülü nerde acaba
Akşama doğru yasak bitince kaçamak yaptım komsuma gittim eşim arkadaşlarıyla buluşmaya gidince onunda eşi nöbete gitti bizde kız kıza oturduk eşim dönüşte beni aldı saat 22 geliyordu eve geldim namaz falan derken geçmişe baktım uyumuşum buralardayım

Kesin artidayim dünde öyleydim regl geliyor canım tatlı istiyor gece eşime kahvaltı hazırlarken ekmeğin üzerine çikolata sürdüm yedim dünde şerbetli kurabiye kısır yedim bugün kaldığım yerden devam ins Allah tartilip.moralimi bozmayayim

Kızım karşı komşumuzun kızlari ile arkadaş oldu eşim çagirma dedi neymiş virüs bulaşırmış..
pimpirikliden çok şikayetçiyim hakim bey!!
uzak tutacakmiş..
vay çocuk koşmayacakmiş..
dokunmayacakmiş...
oynamayacakmiş
blabla..
çok sinir oldum bende he dedim..
hep böle.. o..
hiç dinlemek istemiyorum artık!!
çok abartti iyice son zamanlarda.

Baya üzerine gelmeye başlamış halletmek yerine yeni sikintilar çıkarmaya devam ediyor aklınca seni cezalandırıyor bence Allah yardımcın olsun

Yavru kuş cheesecake in tadına bakmışsın zaten reçel niye

Bonusçum bayıldım , haftasonu menülerin harika, eğer bozmazsan cumaya güzel bir eksi görürüz

Ah ahh niyetim bu sene üni sınavlarına girmekti, diyetetik (diyetisyenlik) okumak istiyodum sadece sayısal istiyodu, ben mat fen görmedim hiç, ticaret lisesine gittiğim için

Varya sen elimde olucan ne şahane kilo verirsin

Baya üzerine gelmeye başlamış halletmek yerine yeni sikintilar çıkarmaya devam ediyor aklınca seni cezalandırıyor bence Allah yardımcın olsun

o hep baştan öleydi degişmedi bu huyu...
pimpirkilği hep vardir...
ama ben çok sıkıldım!.

Allah can sağlığı versin pimpiriklikten ziyade dikkat etmek lazım bi süre sadece açık havada görüşmek herkes için en doğrusu. Hem çocuklar gözümüzün önünde olur

Selamun aleyküm akıbetimiz hayr olsun
Cuma günü 77.4
Pazartesi 76.9

Zipzip- sportie
Canım günaydın

Bak eksiler gelmeye başladı işte, sendeki en önemli konu , kendini sanki inandıramıyorsun kilo vereceğine, etrafındaki kişilerde seni olumsuz etkiliyor herhalde

Ama sen tıka kulaklarını güzel beslenmene devam et, leslie istiyorum senden hergün boosted başka bişey istemiyorum
Çok temizlik yaptığın için vücut yorulup şişip ödem yapmış olabilir bu hafta daha güzel olucak
Senin kilo vereceğine senden çok inanıyorum nedir bu yaa, önce sen inan

Allah can sağlığı versin pimpiriklikten ziyade dikkat etmek lazım bi süre sadece açık havada görüşmek herkes için en doğrusu. Hem çocuklar gözümüzün önünde olur
çocuklarin gözümün önündeydim..
başından ayrılmadim.
ne güzel oynuyorlardi..
çocuklar mutlu ise bende mutluydum...

Benim de artı eksi öyle değişik ki.. çok oynuyor tartıda..

Vücut sürekli kilo vermez, içerdeki matematik farklı, hep kendine korumaya geçiyor, kiloyu yukarı çekmeye çalışıyor, bizde direniyoruz, öyle böyle bu savaşta kim galip çıkacak bakalım tabiki bizzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…