- 25 Mayıs 2008
- 18.351
- 3.215
- 423
selam kizlar ben geldim.kusura bakmayin lütfen kac gündürki giremiyorum.
laptopum yine bozuldu zaten eskiydi benimki bozulunca esim bu eski laptopu is yerinden getrmisti.esim tamirede vermiyorum Türkiye dönüsü yenisini alalimhem bozuk hem eski bu sabret azcik diyor.suan arkadasimdayim agda yapcaz Türkiyede rahat olalim diyoruz.hep aklimdasiniz.
canım folikasitti hamile kalmadan 3ay önceden başlıyosun zaten saglıklı tutusun düşmesin diye bizararıyok alınıp içilebilir yani
daha sonra ben azmettim doktorda dedi kilo veriersen çabuk hamile kalacaksın günde birsaat sporumuyapıyordum 3litre su ekmek hiç yemedim ben çiklotaya çok düşkün biriolarak yemeden duramam onun için yaz kış buzmanda arada ligt dondurmalar var onlardan aldım tatlı istegimi yedigim herşeyin klorisi biliyordum takipediyordum mesala ben bugün makarnamı yiyecem 2,3kaşık haşlanmışını ayırıyor yagsız yiyordumeşime yaglısı yapıyordum pilavmı yiyecem suda haşlıyordum yemekleri 1kaşık yagla yapıyordum birde benim en büyük iştah kesicim nescafeydi ama şekersiz ilk zmanlar diyet şekeri kullandım sonra tamamen kestim birde çayın içine karanfilatın yeşil çayada iştah keser light ürünlar alın ligt peynir ligt st kola bile arada kaçıracaksanız light için ve ben hafta birgün sabahtan akşamakadar ödül veriyodum kendime istedgimi yiyodum ben aslında dogumda 14 kilo aldım ve dogumdan sonra 59kadar düştüm ve süt davasına birde çocugu tek büyütmekten yemek yemege vakit bulamaktan abur cubur yedigim için geri aldım şimdi tekara başladım 68 kiloyum 2kiloverdim 2hafta şimdi bir 60 düşeyimde sonrası kolay
sagol nz inşllah hepimiz veririz ama işte onu kontrol etmek çok zor ben hep kiloluydum ve ömrün boyunca hep diyet yaptım o yüzdenartık uzman oldum valla istenildimmi kilonedir verirlir kafada bitirmek önemli
selam kıslar sabahtan denemdeydim şimdide evede ustlar var camlar degişiyor pc olan odaay girmeden girim hemncik dedim ama kimseler kalmams dün aebenmle konusmuztuk msjları okumussunuzdr sizlerlede paylsıp fikriniiz almak istyrdum bi süreligien takımdan ayrılmam daha iyi olcak gibi burdan kopmak istemsemde malum suanda takımın kurallarını yerine getremiyorum malesef kimsenin hakkına girmek istemem
mesajları okudum kirazım takımdan ayrılmak değilde sadece listede olmamış olursun canım . yoksa herzaman gel takıma paylaşımlarda bulun kendini hazır hisettiğin an tekrar listeye girersin canım . şuanda bende senin gibiyim aslında diyet manasında hiç bişey yapmıyorum . kendimi toparlamam lazım bunu biliyorum bakalım nasıl başarıcam kendimi toplamayı ....offffffffff yesek yesek hep zayıf kalsak
nazlışım keşke öle bişi olsa...yesek yesek hep zayıf kalsakkilo verme işini bi şekilde başarıyorum ama korumaya gelince hep cozutuyorum bi türlü olmuyo...off 3 ay sonra düğün var,bu beni hırslandırıyo ama bi taraftanda ya kilo veremezsem gelinlik bulamazsam diyede strese sokuyoo...canım hep abur cubur istiyo,meyveyle geçiştiriyorum şimdilik bu krizleri kaydirigubbakcemile3ben sıkıntıdan stresten kilo alanlardanım maalesef lmaz: lmaz:
bu arada nazlıcım sultanıma kirazım demişindelikafaduldendelikafaduldensen iyimisin fıstıkk
nazlıcım burası da çok sıcak patlıyorum sıkıntıdan ve bu kilolardan nefret ediyorum, birde regliyim, sanki şişim, yasinle buluşacağız bu akşam, yanına gidince gene ağlayasım gelecek, ben bu durumdan nasıl çıkacağım ya, kiloluda olsam herzaman tam olan özgüvenim kalmadı, sıfırlandı, mertle böyle değildim, ama yasinde neden böyleyim bilmiyorum, şuan kilodan mutsuz olduğumdan huzursuzum bu da etrafıma yansıyor :bbo:
mesajları okudum kirazım takımdan ayrılmak değilde sadece listede olmamış olursun canım . yoksa herzaman gel takıma paylaşımlarda bulun kendini hazır hisettiğin an tekrar listeye girersin canım . şuanda bende senin gibiyim aslında diyet manasında hiç bişey yapmıyorum . kendimi toparlamam lazım bunu biliyorum bakalım nasıl başarıcam kendimi toplamayı ....offffffffff yesek yesek hep zayıf kalsak
Nazlıcım burası da çok sıcak patlıyorum sıkıntıdan ve bu kilolardan nefret ediyorum, birde regliyim, sanki şişim, yasinle buluşacağız bu akşam, yanına gidince gene ağlayasım gelecek, ben bu durumdan nasıl çıkacağım ya, kiloluda olsam herzaman tam olan özgüvenim kalmadı, sıfırlandı, mertle böyle değildim, ama yasinde neden böyleyim bilmiyorum, şuan kilodan mutsuz olduğumdan huzursuzum bu da etrafıma yansıyor :bbo:
sıkma canını tatlım yasin seni böyle beğendi sonuçta bunları kafana takma onun için . Bende bu aralar hiç dışarı çıkmak istemiyorum . Kendimi çok tombul hisediyorum ve giydiğim hiç birşeyi kendime yakıştıramıyorum .........
yok nazcım zaten takımdan ayrılmayı dsnmedim bile sadece bu arada hersey üst üste geldi
kendiem hayrım yok ki takımda paylsmımda bulunamıyorum bölesi daha iyi olack insl motivasyonumu toplar toplmaz liste grmeey hazr olucam cnm anlayısın için cok tsk ederim olumunekankayizsmile
yesek yesek hep zayıf kalsakk nerdeeeeelülülülülülü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?