Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

benım hiç iştahım yok ki zatenn akşam iftar yaptım onla oruç tutuyorum hiç bişi canım istemiyor 2 gün yemesem yemek aklıma gelmicekmiş gibi hissediyorum hep tokmuşum gibi ama böyle olmıcanı tabii ki biliyorum önemli olan sağlıklı kilo vermek oruç tuttugumdan bu böyle yok sa listelerim gayet düzene girmiştii

hayırlı akşamlar kıslar ..opuyorumnanaktan
gündüzler çok yugun geçiyor ..
birde pc sırası gelmiyor .. sonra bu saate kalıyorum .:kedi:

arkadaşlar çok mutlyum eşimin tayini çıktı memleketimize kavuşuyoruz artık:))
çok sevindim eylülcüm rabbın gönlüne göre verdi...
gözde regl olmuşun ne güzel .....
kilo verisin şekercim ne zaman olsa ama bu mubarek aylar geri gelmez ALLAH kabul eylesin orucunu .a.s
:lepi::lepi::lepi:

oku oku bitmedi ne çeneniz düşmüş bugün ......hehe ...
bari menüm yazayım ....

bu günün mönüsü..

1 avuç kiraz..

10 00
.3 dl ekmek .(tam bugday ,kızarmış .)
50 gr kadar peynir. domates, salatalık .4 zeytin .

14 00 .
tonlu lorlu büyük kase salata .......

18 30.
tavuk tava 1 tb ....1 br ayran ..

22.00 1şeftali....

sabah 1 saat yürüyüş .
30 dk pilates.. 45 dl ayrobik ..
akşam 1 saat yürüyüş ....

cahilsiniz daha.. amanın ne suçu var çogugun deli birde trip yapmış arabadan inmiş amanınnnnnnnn.. şimdi mert gert seni arasa yasın sana bunu yapsa senin nesuçun var gözdem..
aklını başına al şimdiden çıkdırtma adamı .töbe töbe .. ararsa arasın cevabınıda vermiş ne güzel . ne güzel sanada hepsini anlatmış ..
biz hatunlar bazan çok gereksiz kıskançlıklar için kendimizide sevdiklerimizde üzüyoruz MALESEF.....lmaz:
meleğim bak senin eline koz vereym aeben ablam pazar günkü menüsüydü sanırım altınbaşak yemiş,montide cıssss
:roflol::roflol: bak bak nasılda daynışma kurmuşlar.hele .:roflol:
Şeniz Şeniz Şeniz

unut lavaşı unut niye hatırlatıon şimdi :mymeka:
peşini bırakırımmı sanıyorsun bugünkü menünü okumadım nerde???????kaydirigubbakcemile
:jeyyar:
mafoldumben mafoldumben mafoldumben

bu hafta tartıdaki rakamla affettiririm inşallah ablam mafoldumben
a.sŞeniz

Kahvaltı : Klasik evde - 07:30

Domates,salatalık,biber,maydanoz ve nane
Bir dilim tam buğday ekmeği
Labne light peynir 30 gr
Katı kaynamış yumurta

Ara : 10:00

1 kayısı

Öğlen : İşyerinde - 12:30

Domates Çorbası
Yağsız bir kase salata

Ara : 16:00

1 yağsız süt
2 adet etiform

Akşam : 18:30

1 tabak yoğurtlu semizotu salatası
2 ızgara köfte
1 dilim karpuz

Gün sonunda aldığım kalori yuvarlanmış 1000

Aktiviteler :

1-Göbek ve basen eritmek isteyenlerin topiğindeki tüm hareketlerin hepsini sayılarına yaklaşık yaptım.

2-10 dk yine hullahop çevirdim. kaydirigubbakcemile2

3-Koşu bandında 55 dk ellerimde 1.5'er kg lık ağırlıklarla tempolu bir şekilde yürüdüm.

Dün gece gelip menümü yazamadım arkadaşlar. Çünkü bilgisayarı açmaya dermanım kalmadı. Gündüzleri de çok iş olduğundan ancak geçmişi okuyabildim. Menümü yazmadım diye sanmayın ki çizginin dışına çıktım. Aynı doğrultudaydı. İyi geceler , herkesi öpüyorum. Şeniz

günaydın 6.takımın fıstıkları...dünden daha güzel bi gün olsun bugün

eylülcüm gözünüz aydın canım çok sevindimopuyorumnanaktan

Günaydın takımcığım, günaydın nazlıcığım, hasbişim ablişimin ve aeben ablişiminde fırçasını yedikten sonra iyiyim hamdolsun, dün yüzmeye yazıldım, bayanlar erkekler karma değil hem, haftada 4 gün, tuzlada, 1 'er saat, akşamlarıda iş çıkışı eşortmanlarımı yanıma getireceğim, kalan akşamlardada yasinle yürüyeceğiz maltepe sahil yolunda , hadi bakalım şimdi kilolar bir kalsın bakalım bana yapışıkkkkk ta görelimmmmmmmmm guclubacismile:teytey:

Nazocuğum labne yağlı bir peynir, onun yerine light beyaz peynir denesen, mesela bende krem peynirleri çok severdim, peynir dedinmi hayat durur benim için bayılırım peynire, ama şimdi yemiyorum

Nazocuğum labne yağlı bir peynir, onun yerine light beyaz peynir denesen, mesela bende krem peynirleri çok severdim, peynir dedinmi hayat durur benim için bayılırım peynire, ama şimdi yemiyorum

AYNEN BENIMDE ÖYLE PEYNİRSİZ KAHVALTI YAPAMAMM O ÜÇGEN PEYNİRLER VAR YA ONLARDAN YERDIM HEP ŞİMDİ NERDEE YAĞSIZI VAR ONLARI ALIYORUZ YOĞURDA TAPIYORUM ADETA HER ÖĞÜNÜMDE İLLA OLUCAK :kedi:

DÜN AKŞAM Kı MENÜMM :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

SAAT 21.00 DA

1 KARNI YARIKK
BOL SALATA
1 KASE YOĞURT
3 KAŞIK PıLAV (ŞUNDAN UZAK DURABıLSEM NE GÖZEL OLCAK )
EKMEK YEMEDıM BU YEDıĞıMLEDE TEKRAR NıYETLENDıM

gözdemim günaydın...sendeki bu azimle kilonun k sı bilem kalmayacak ,ekimde çıtır olucan çıtır
:lepi::lepi:
GÜNAYDINNNNNNNNNNNNNNNNN BOL TEBESSÜMLÜ GÜZEL BİR GÜN DİLİYORUMM HEPİNİZEEE hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

günaydın şekerlikkkopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

şekercim menün gayet güzel bence tam bi iftar menüsü olmuş,ama bununla oruç tutman yavaşlatmasın metebolizmayı...en azından gece kalkıp 1 dilim ekmek biraz peynir yesen bile yeter sana...bide bütün gün susuz kaldığın için bol su içmeye çalış canım a.s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…