çok sevindim eylülcüm rabbın gönlüne göre verdi...arkadaşlar çok mutlyum eşimin tayini çıktı memleketimize kavuşuyoruz artık:))
gözde regl olmuşun ne güzel .....Nazlıcım burası da çok sıcak patlıyorum sıkıntıdan ve bu kilolardan nefret ediyorum, birde regliyim, sanki şişim, yasinle buluşacağız bu akşam, yanına gidince gene ağlayasım gelecek, ben bu durumdan nasıl çıkacağım ya, kiloluda olsam herzaman tam olan özgüvenim kalmadı, sıfırlandı, mertle böyle değildim, ama yasinde neden böyleyim bilmiyorum, şuan kilodan mutsuz olduğumdan huzursuzum bu da etrafıma yansıyor :bbo:
kilo verisin şekercim ne zaman olsa ama bu mubarek aylar geri gelmez ALLAH kabul eylesin orucunu .a.sbenım hiç iştahım yok ki zatenn akşam iftar yaptım onla oruç tutuyorum hiç bişi canım istemiyor 2 gün yemesem yemek aklıma gelmicekmiş gibi hissediyorum hep tokmuşum gibi ama böyle olmıcanı tabii ki biliyorum önemli olan sağlıklı kilo vermek oruç tuttugumdan bu böyle yok sa listelerim gayet düzene girmiştii
:lepi::lepi::lepi:siz yinede bazı yerlerde altttan alın canımmm bana bakmayınn a.s
siz teğmensiniz daha evliliklerinizdelmaz:
ben çocuklarla rütbelendim m
büyüdüler rütbelendimm
yüz başı binbaşı derken albaylığa terfi etttim
en üst rütbe generallik kaldııı çocuklardan biri evlendiğinde genaralde olucamm şakkıdı
eee ben bu kadar genarallliğe yaklaşmışsam sözümün üstüne sözmü olurrr evde mirmirmirmir
herkes sırasını bilecek rütbesi kadar konuşucekkk
cahilsiniz daha.. amanın ne suçu var çogugun deli birde trip yapmış arabadan inmiş amanınnnnnnnn.. şimdi mert gert seni arasa yasın sana bunu yapsa senin nesuçun var gözdem..Ya kızlar birşey soracağım, bu sabah beni yasin bıraktı işe, 5 te kalkmış kuzucuğum, ama gelirken yolda kavga ettik, dün yasin işteyken eski kız arkadaşı aramış, telefonunu da sildiğinden bilmediği bir numara olunca açmış, o kızmış işte, nasılsın yeni biri varmı hayatında demiş, yasinde bu kışa evleneceğini söylemiş, sesi bozuldu, ben seni sonra ararım diye kapatmış, ne şerefsiz insanlar var hayatta yaaa, sonra nasıl ve ne şekilde arayacaksın sen yaaa, sabah delirdim sinirden, indim arabasından taksiyle geldim işe, o da ben arabadan inince kudurdu, halbuki suçu yok ama öfkemi yutamadım, nasıl davransam şimdi, bir daha arayacak diye içim içimi yiyiyor, kızın adını soyadını biliyorum, face den baktım, ağladım ağlayacağım hırsımdan , ya nasıl davranayım :umursamaz:
:roflol::roflol: bak bak nasılda daynışma kurmuşlar.hele .:roflol:meleğim bak senin eline koz vereym aeben ablam pazar günkü menüsüydü sanırım altınbaşak yemiş,montide cıssss
peşini bırakırımmı sanıyorsun bugünkü menünü okumadım nerde???????kaydirigubbakcemileŞeniz Şeniz Şeniz
unut lavaşı unut niye hatırlatıon şimdi :mymeka:
:jeyyar:Hemeeeennnnn
Günaydın arkadaşlarıııınnn ennnnn montici olupta sonradan bozanıııı, en bebişi en geç kısmetse 1,5 yıl sonra kucağında olacak olanıııı, en izmirlisiiii, en anı yaşayanııı, en sebzenin yanına lavaş yiyip aeben gestapoşumdan dayak yiyeniiiiiiiiii :jeyyar:
a.sŞenizmafoldumben mafoldumben mafoldumben
bu hafta tartıdaki rakamla affettiririm inşallah ablam mafoldumben
arkadaşlar çok mutlyum eşimin tayini çıktı memleketimize kavuşuyoruz artık:))
hayırlı akşamlar kıslar ..opuyorumnanaktan
gündüzler çok yugun geçiyor ..
birde pc sırası gelmiyor .. sonra bu saate kalıyorum .:kedi:
çok sevindim eylülcüm rabbın gönlüne göre verdi...
gözde regl olmuşun ne güzel .....
kilo verisin şekercim ne zaman olsa ama bu mubarek aylar geri gelmez ALLAH kabul eylesin orucunu .a.s
:lepi::lepi::lepi:
Nazocuğum labne yağlı bir peynir, onun yerine light beyaz peynir denesen, mesela bende krem peynirleri çok severdim, peynir dedinmi hayat durur benim için bayılırım peynire, ama şimdi yemiyorum
Günaydın takımcığım, günaydın nazlıcığım, hasbişim ablişimin ve aeben ablişiminde fırçasını yedikten sonra iyiyim hamdolsun, dün yüzmeye yazıldım, bayanlar erkekler karma değil hem, haftada 4 gün, tuzlada, 1 'er saat, akşamlarıda iş çıkışı eşortmanlarımı yanıma getireceğim, kalan akşamlardada yasinle yürüyeceğiz maltepe sahil yolunda , hadi bakalım şimdi kilolar bir kalsın bakalım bana yapışıkkkkk ta görelimmmmmmmmm guclubacismile:teytey:
GÜNAYDINNNNNNNNNNNNNNNNN BOL TEBESSÜMLÜ GÜZEL BİR GÜN DİLİYORUMM HEPİNİZEEE hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
DÜN AKŞAM Kİ MENÜMM :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
SAAT 21.00 DA
1 KARNI YARIKK
BOL SALATA
1 KASE YOĞURT
3 KAŞIK PİLAV (ŞUNDAN UZAK DURABİLSEM NE GÖZEL OLCAK )
EKMEK YEMEDİM BU YEDİĞİMLEDE TEKRAR NİYETLENDİM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?