olsun onlar bize alıştılar yeterki abartmayalım kısa keselim yoksa evlilikler çok yıpranıyorbilmiyorumkismilebende aynen senin gibiyim şuuram bende hem tavır hemde çok pis surat yaparım . bunun için hep kavga ederiz . sonra hatamı anlayıp eşimden özür dilerim . bidaha olmayacak derim ama yine aynı şeyi yaparım ...delikafaduldendelikafadulden:1shok:akannehir
sever sever ablam sen merak etme,vallla alan kıza tek şartım varr suracımm en az benim kadar sevecek oğluşumu :icecream:
analı oğlullu yiyoruzzz :kedi:
bu hafta böyle olsunda haftayaa rtoparlarız alimalllahhh :lepi:
pes nazlım sen süpersin ben senin kadar yapama ne kadar kabullensemde görüşmem yaniakannehirbence çocuğun bir suçu yok gözdemciğim . o gerekli cevabı vermiş zaten kıza üzme çocuğu ... benim eşimin daha önce konuştuğu kızlardan 2 tanesi benim şuanda an iyi arkadaşlarım . tabi ben bunları daha sonradan öğrendim . ozamanlar çokta kızdım ama kızlar çok iyi çokta seviyorum ikisini halada görüşüyorum kızlarla . bir tanesiyle aynı işyerindeyim . diğeriylede ortak arkadaş çevremiz aynı ve sık sık görüşüyoruz.
bak canım geçmiş geçmişte kalmıştır bence yasinin suçu yok bu durumda.eğer onunla birlikte olmak isteseydi onun yanında olurdu senin yanında olmak istediği için yanında.ona güven bence.hatta sabah arabasından inerek de çok hata etmişsin.ben de eşimle ilişkimizin başladığı ilk gün eşimin eski kız arkadaşı çağrı yapmıştı telefonuna.hoşuma gitmediğini belirttim ve mesele kapandı kız da bir daha aramadı.bence şu anda sen yasin'i aramalısın ve o kızla bir daha hçbir şekilde görüşmesini istemediğini söylemelisin o da kıza gerkli tepkiyi gösterirse bu konu kapanır.böyle basit mevzularda böyle gerginlikler yaşarsanız ilişkinizi yıpratırsınz.
iyi bari meleğim gitmişken iyice bi yaptır dişlerini, hem de bence jinekologdan da randevu al folikasitede başlatabiiyorlar. benim dr. korunmayı bırak başlayalım dedi. insan gerçekten çok raha oluyor takip edilince kendini güvende hissediyor
ince işlere dalmışınız kızlarr aşk meşk kavga gürültü kim haklı kim tavırlııı
siz yaşlarda normall şeyler sürtün burunlarını :roflol:
açıkçası b,izim evde hep haklı olan benimm haksız olsamda lafı evirir çevirir haklı duruma sokarım kendimiii
22 yıl dile kolayy Çok üzgünüm çoook
haklıyım diye ısrar mı ediyor ahada kapı ahada mandalııı :icecream:
ben bazı yerlerde okumuştum canım savnma sistemi zayıf olan kadınlara hamile olmadan 3 ay önceden başlatıyorlarmış başka takviylerde yapıyorlarmış mesela demir seviyesi kan seviyesi az olanlara takviyeye başlıyorlarki çocuk sağlıklı bir vücutta gelişime başlasın diye. yani yabana atılacak şeyler değil git sen bir dr.a
yok tatlışım folik asit falan erken daha ya ,ortada fol yok yumurta yok
kendi kendime abartmıyım daha fazla
ben bazı yerlerde okumuştum canım savnma sistemi zayıf olan kadınlara hamile olmadan 3 ay önceden başlatıyorlarmış başka takviylerde yapıyorlarmış mesela demir seviyesi kan seviyesi az olanlara takviyeye başlıyorlarki çocuk sağlıklı bir vücutta gelişime başlasın diye. yani yabana atılacak şeyler değil git sen bir dr.a
ay çok güldüm, ablam desene biz boşuna tartışıyoruz ne olursa olsun kadının fendi erkeği yendi:lepi:
siz yinede bazı yerlerde altttan alın canımmm bana bakmayınn a.s
siz teğmensiniz daha evliliklerinizdelmaz:
ben çocuklarla rütbelendim m
büyüdüler rütbelendimm
yüz başı binbaşı derken albaylığa terfi etttim
en üst rütbe generallik kaldııı çocuklardan biri evlendiğinde genaralde olucamm şakkıdı
eee ben bu kadar genarallliğe yaklaşmışsam sözümün üstüne sözmü olurrr evde mirmirmirmir
herkes sırasını bilecek rütbesi kadar konuşucekkk
2-3 ay önceden diye bende biliyorum canım da bizim şuan öyle bir niyetimiz yok ki
biraz kilo vereyim de yavaştan yavaştan kocişi işlerim bak kilo da veriyorum hazırla kendini diye
şuan bişey diyemiyorum
olur olur sen mera etmeee ben inanıyorum 2-3aya olcek bu iş:kedi:kaydirigubbakcemile5
slm kılzar bbek lafı duydumda inşllah hamile kalmak istiyenler hemncecik kalır bende hamile kalmadan 80 kiloya çıkmıştım ve karaverdim zayıflayacam dedim ve 5ayda 25 kilo verip 52 düştğüm ve doktora gittim bana 3ay önceden folikasit içdedi bebgim kemikleri saglam olsun diye hemdde saglıklıolsundiye tutunsun diye sizde eczaneden folibol alın içmeye başlayım
Şeniz Şeniz Şeniz
bebek patlaması yaşatalım takıma :ecrin_bebek: :ecrin_bebek: :ecrin_bebek: :ecrin_bebek:
bu arada meleğim bilmiyorum biliyormusun.
Çağlayançiçek diye bir arkadaşımız vardı monti linkinde aynı zamanda 4.takımdaydı kendisi o da bebek istediği için kilo veriyordu.86yla başladı sanırım 74 olmuştu en son. bir başladı inanki 2ay oldumu bilmyorum daha 12kilo fln verdi sanırım hiçde bozmadı maşallah. menülerini takip ediyordum çok güzel besleniyordu sporda yapıyordu.şimdi hamile maşallah, daha kilo hedefine ulaşmamıştı ama bebişine kavuştu Allah hayırla kucağına almayı nasip etsin. tabi birde bir arkadaşı var ceren o da hamiş olmak istiyormuş 78den 60a kadar düştü sanırım ikiside çok güzel birbirleriyle karşılıklı destekle çok güzel kilo verdiler. onları okudukça ben şevke geliyorum. hele çağlayanın bebek haberi acayip gaza getirdi beni. sende oku istersen diyet günlüklei vardı diyet yöntem ve deneyimleriniz bölümünde çağlayan ve cerenin diyet günlüğü diye..
slm kılzar bbek lafı duydumda inşllah hamile kalmak istiyenler hemncecik kalır bende hamile kalmadan 80 kiloya çıkmıştım ve karaverdim zayıflayacam dedim ve 5ayda 25 kilo verip 52 düştğüm ve doktora gittim bana 3ay önceden folikasit içdedi bebgim kemikleri saglam olsun diye hemdde saglıklıolsundiye tutunsun diye sizde eczaneden folibol alın içmeye başlayım
Hepinize fikirleriniz için çok teşekkür ederim canlarım, öncelikle kübracığım ve nazlıcığım aynı surat hatta günlerce süreni bendede mevcut, eylülüm ben senin kadar serin olamıyorum çünkü mizacım çok ateşli zatenhazırlıksız yakalanınca da gardımı alamıyorum, öfkeden kulaklarımdan ateş bile çıkarabiliyorum şakkıdı şekerciğim ben asla aramam kızı falan, zaten az önce mesaj çekmiş bu akşam bana yeni hat alalım senin için rahat etmeyecek diye :jeyyar: ''afferim adam ol :)'' yazdım bende :jeyyar: ahaha şimdi esaslı bir fırçaya hazırlıklıyım , hasbişim rütbe olayı olamıyor malesef çünkü çocuk üstteğmen zaten, ''ona muhalefet olmazmış, mutlak itaat olmalıymış'' tabi anca konuşuyor icraata döktürürmüyüm sence ben şakkıdı hayırdır derler adama delikafadulden
hadi bakalım böyle devam edin siznde nişan düğün haberinizi alalım inşAllahhh:Saruboceq:SUURA ABLACIM TEŞEKKÜR EDERİM NASİP İŞTE BAKALIMM VALLA UZUN SÜRE DEVAM EDEN İLİŞKİLERDE ÇOK YIPRANIYOR AMA BİZİM HEP BİRBİRİMİZE SAYGIMIZ OLDUU ÇOOOK SEVIYORUM ONU ALLAHIM ONU BANA NASİP ETSİNN :Saruboceq: :Saruboceq:
HAYIRLISIYSA TABİİ Kİİ BİZ AİLECE DE GÖRÜŞÜYORUZ AMA ABLAM VAR O DA SÖZLÜ ONU BEKLİYORUZ BAKALIM
sağlıkla alsınlar inşallah bebeklerini kucaklarına
hadi bizde bu cuma yarışa başlayalım ikimiz , hem kilo verelim hem bebiş yapalım olumunekankayizsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?