- 16 Aralık 2008
- 42.755
- 11.637
- 823
sen ne zaman düşünüyosun nazlım?
Biz de düşünce bile yok ben kendi kendime kuruyorum sadece kaydirigubbakcemile3
hazı kayınvalide yokken yapın
benimdeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
yanlız arkadaşlarla falan bebek muhabbetlerimizde bakıyorum artık eşim ters tepki vermiyor
eskiden sözünü bile ettirmezdi kimseye
şimdi bebek olunca öyle yaparsınız ,böyle yaparsınız muhabbetleri geçince normal karşılamaya başladı
ikna oluyor gibi sanki iyice
yanlız arkadaşlarla falan bebek muhabbetlerimizde bakıyorum artık eşim ters tepki vermiyor
şimdi bebek olunca öyle yaparsınız ,böyle yaparsınız muhabbetleri geçince normal karşılamaya başladı
sen ne zaman düşünüyosun nazlım?
biz de düşünce bile yok ben kendi kendime kuruyorum sadece kaydirigubbakcemile3
hazı kayınvalide yokken yapın
Şeniz Şeniz Şeniz
unut lavaşı unut niye hatırlatıon şimdi :mymeka:
işte bu:lepi:yanlız arkadaşlarla falan bebek muhabbetlerimizde bakıyorum artık eşim ters tepki vermiyor
sende ölee bekleme atağa geç kuzum ne engeliniz varki uzatıyorsun?Senin durumun müsait hayatım yani legal, ama benim şuan illegal sempatiksalakcinni
ikna olsun bencede artık . benim eşime kalsa hemen istiyor. bende bebek kıyafetleri görüğümde çok istiyorum . ozaman hemen doğurasım geliyor .
kuzumm olcak olcak sen merak etme, eşinde alışıyo bu fikre 2-3 aya hele sende kilo verince hemmen olcek inş:Saruboceq:
Nazlımm melek haklı kuzum bekleme bak sonram üzülürsün,zaten eşinle uzun süredir tanışıyomuşsun beraberliğinizi bir bebişle taçlandırın
bence git bir jinekoloğa muayeneni ol çünkü bana bissürü tahlil yaptı kızamıkçık oldummu hepatite bağışıklığım var mı fln diye dün hepatit aşısı oldum. bir de diş hekimine gitcem hamileyken dişler mahvolmasın diye. dr.umda diyorki ertelemeyin yawrum sonra geliyorsunuz tüp bebeğe bizi yoruyorsunuz en güzel yaşlarınız ertelemeyin diyor
Ya kızlar birşey soracağım, bu sabah beni yasin bıraktı işe, 5 te kalkmış kuzucuğum, ama gelirken yolda kavga ettik, dün yasin işteyken eski kız arkadaşı aramış, telefonunu da sildiğinden bilmediği bir numara olunca açmış, o kızmış işte, nasılsın yeni biri varmı hayatında demiş, yasinde bu kışa evleneceğini söylemiş, sesi bozuldu, ben seni sonra ararım diye kapatmış, ne şerefsiz insanlar var hayatta yaaa, sonra nasıl ve ne şekilde arayacaksın sen yaaa, sabah delirdim sinirden, indim arabasından taksiyle geldim işe, o da ben arabadan inince kudurdu, halbuki suçu yok ama öfkemi yutamadım, nasıl davransam şimdi, bir daha arayacak diye içim içimi yiyiyor, kızın adını soyadını biliyorum, face den baktım, ağladım ağlayacağım hırsımdan , ya nasıl davranayım :umursamaz:
kuzumm olcak olcak sen merak etme, eşinde alışıyo bu fikre 2-3 aya hele sende kilo verince hemmen olcek inş:Saruboceq:
Nazlımm melek haklı kuzum bekleme bak sonram üzülürsün,zaten eşinle uzun süredir tanışıyomuşsun beraberliğinizi bir bebişle taçlandırın
bence git bir jinekoloğa muayeneni ol çünkü bana bissürü tahlil yaptı kızamıkçık oldummu hepatite bağışıklığım var mı fln diye dün hepatit aşısı oldum. bir de diş hekimine gitcem hamileyken dişler mahvolmasın diye. dr.umda diyorki ertelemeyin yawrum sonra geliyorsunuz tüp bebeğe bizi yoruyorsunuz en güzel yaşlarınız ertelemeyin diyor
Ya kızlar birşey soracağım, bu sabah beni yasin bıraktı işe, 5 te kalkmış kuzucuğum, ama gelirken yolda kavga ettik, dün yasin işteyken eski kız arkadaşı aramış, telefonunu da sildiğinden bilmediği bir numara olunca açmış, o kızmış işte, nasılsın yeni biri varmı hayatında demiş, yasinde bu kışa evleneceğini söylemiş, sesi bozuldu, ben seni sonra ararım diye kapatmış, ne şerefsiz insanlar var hayatta yaaa, sonra nasıl ve ne şekilde arayacaksın sen yaaa, sabah delirdim sinirden, indim arabasından taksiyle geldim işe, o da ben arabadan inince kudurdu, halbuki suçu yok ama öfkemi yutamadım, nasıl davransam şimdi, bir daha arayacak diye içim içimi yiyiyor, kızın adını soyadını biliyorum, face den baktım, ağladım ağlayacağım hırsımdan , ya nasıl davranayım :umursamaz:
meleğim bak senin eline koz vereym aeben ablam pazar günkü menüsüydü sanırım altınbaşak yemiş,montide cıssss
işte bu:lepi:
sende ölee bekleme atağa geç kuzum ne engeliniz varki uzatıyorsun?
ayy nazlışkom ya sorma ilk evlendiğimizde avmlerin çocuk kıyafeti satan yerlerin gezi dururdum hatta bir kere dayanamamıştık girmiştik mağazaya adam soruyor bebiş kaç haftaık bizde 0haftalık dyordukkaydirigubbakcemile3 onlarda hamile sanıyorlardı galiba
o heyecanlar çok güzel ama benim okul olunca niyetlenemdim. erteleme nazlım, eşinden eminsen ertelme
gözem bende senin gibiyim öfkeme engel olamıyorum onun da bir suçu yok olsa da ben eşime tavır yapardım. ama baktım ikimizde mutlu olmuyoruz gereksiz tartışmalardan ilişkimizi de yıpratıyorum. şimdi hala tavrımı yapıyorum ilk tepkime malesef engel olamıyorum ama artık o tepkiden pişman olduğum ilk an eşimi arıyorum ve azıcık konuşuyorum havadan sudan sonra bir sesizlik oluyor yada konuyu o açıyor o zaman çok abarttım farkındayım diyorum yine özür dilemiyorum ama o da anlıyor artık gülüyor bu bile bir gelişme oluyor en azından günlerce birbirimizin siinr sınırını zorlayıp yıpratmıyorum artık. sende ara yasini yazık üzme çocuğu gereksiz:teselli:
Alah bağışlasın ablacım çok yakışıklı maşallah,Allah anneciğine bağışlasın onu. onu alan kız yandııı
yalnız bence o sana yedirmeye kalkmasın kendide yemesin zaten üni hayatı adama kilo aldıryor sonraişi çok zor olurohaoldumsmile
:lepi:ayyy hatunlarr gülmekten koptum burda
Allah muhabbetinizi arttırsınnn işte bu yaaaa 6. takımm cıvıl cvıll bi takımm
Ne o öyle sessizlik yakışıyormu takımımızaa valla süper süperrr burasıııı
:lepi: :lepi: :lepi: :lepi: :lepi: :lepi: :lepi: :lepi:
doğru diyosun kübracım gidip muayene olmak lazım ,olcak mı olmıcak mı diye beklemeden önce
dişçi deyince bugün dişçiye gidicem çok dişim sızlıyor ya
annem kardeşime hamileyken ölmüş ağrıdan ,artık dayanamaz hale gelince rakıyla çalkalıyordum ağzımı diyor
doğum yapar yapmaz da hemen gidip yaptırmış dişlerini
simoşum yasinin bi suçu yok ki ,kız aramış o aramamış
gereken cevabı da vermiş yasin
sakin ol sen kuzuşum
haklısı eylülüm, Allah hayırlısını versin Allah gönlünüzce versin. kilo vermek çok isabetli bir karar olmuş böyle durumlarda kilo vermek çok işe yarıyor, Allah hayırlısıylabebeğinizi kucağınıza almayı nasi etsin:Saruboceq: tatlım yok mu şehir mekezide fln bir jinekolog ilk fırsatta giiver. haklısın doğuda olmak zor iş Allah ordaki insanlara kolaylık versin.gerçi biz burdan bakınca öyle geliyor ma ordaki insanlar mutludur yaşamlarından bizimki de laf işte:bbo:oooo bebek muhabbati var tam ilgi alanım:))valla suuracım doktorun doğru söylemiş bak biz doğuda çalıştığımız için 3 yıllık evli olmamıza rağmen ertelemek zorunda kaldık şimdi de 4-5 aydır deniyoruz olmuyor.zamanı vardır tabi birçok insanda hemen olmazmış.mahrumiyet bölgesinde olunca insan doktora da gidemiyor;çünkü kadın doğumcu yok buralarda.tatil olsun ilk işim kadın doğumcuya gitmek olacak.hayırlısı olsun tabi...
amin Allah gönlüne göre versin Nazlım:Saruboceq:eşimden eminim çok şükür . çok iyi bir eş olduğu gibi çok iyi bir baba olacağınada eminim. bende çok ertelemek istemiyorum zaten. geçen hafta arkadaşın bebeğine hediye almak için girdik çocuk elbisesi satan bir mağzaya çok güzel şeyler vardı . ALLAH herşeyden önce hayırlı olanı versin ama ben kız çocuğum olmasını çok istiyorum .
kızz gitme yangına körükle olur böyle şeyler Allah Allahkaydirigubbakcemile3valla canım ben olsam da aynı tepkileri verirdim numarasını almadan da edemezdim sen yine benden sabırlıymışsın sinir oluyorum şöyle yüzsüz bayanlara aradan yıllar geçmiş ne diye aranıyorsun tam dayaklıklar valla yaaaaa
neyse fazla gaz vermiyeyim de benimde 5 yıldır devam edem bi ilişkim var ablamı evlendirelim sıra bize gelecek inşalllah bazen onunda eski çıktıkları arıyolar ama ben durmuyorum tlfn numarasını alıpp kıza kayıyorum sinirden sempatiksalakcinni
Takma tatlım sen sevdiğin ona en güzel cevabı vermiş zatenn :sm_cool: :sm_cool:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?