Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

yanlız arkadaşlarla falan bebek muhabbetlerimizde bakıyorum artık eşim ters tepki vermiyor

eskiden sözünü bile ettirmezdi kimseye

şimdi bebek olunca öyle yaparsınız ,böyle yaparsınız muhabbetleri geçince normal karşılamaya başladı

ikna oluyor gibi sanki iyice

sen ne zaman düşünüyosun nazlım?

Biz de düşünce bile yok ben kendi kendime kuruyorum sadece kaydirigubbakcemile3

hazı kayınvalide yokken yapın

allah kısmet edrse 1 seneye kadar düşünüyoruz canım . Kayınvalidem evde yok ama biz evde duramıyoruz ki sürekli geziyoruz . Tadını çıkaralım şimdi evliliğimizin

ikna olsun bencede artık . benim eşime kalsa hemen istiyor. bende bebek kıyafetleri görüğümde çok istiyorum . ozaman hemen doğurasım geliyor .

Oh oh maşallah rabbim içini ısındırsın elifim :Saruboceq:

sen ne zaman düşünüyosun nazlım?

biz de düşünce bile yok ben kendi kendime kuruyorum sadece kaydirigubbakcemile3

hazı kayınvalide yokken yapın

kuzumm olcak olcak sen merak etme, eşinde alışıyo bu fikre 2-3 aya hele sende kilo verince hemmen olcek inş:Saruboceq:
Nazlımm melek haklı kuzum bekleme bak sonram üzülürsün,zaten eşinle uzun süredir tanışıyomuşsun beraberliğinizi bir bebişle taçlandırın
bence git bir jinekoloğa muayeneni ol çünkü bana bissürü tahlil yaptı kızamıkçık oldummu hepatite bağışıklığım var mı fln diye dün hepatit aşısı oldum. bir de diş hekimine gitcem hamileyken dişler mahvolmasın diye. dr.umda diyorki ertelemeyin yawrum sonra geliyorsunuz tüp bebeğe bizi yoruyorsunuz en güzel yaşlarınız ertelemeyin diyor

Ya kızlar birşey soracağım, bu sabah beni yasin bıraktı işe, 5 te kalkmış kuzucuğum, ama gelirken yolda kavga ettik, dün yasin işteyken eski kız arkadaşı aramış, telefonunu da sildiğinden bilmediği bir numara olunca açmış, o kızmış işte, nasılsın yeni biri varmı hayatında demiş, yasinde bu kışa evleneceğini söylemiş, sesi bozuldu, ben seni sonra ararım diye kapatmış, ne şerefsiz insanlar var hayatta yaaa, sonra nasıl ve ne şekilde arayacaksın sen yaaa, sabah delirdim sinirden, indim arabasından taksiyle geldim işe, o da ben arabadan inince kudurdu, halbuki suçu yok ama öfkemi yutamadım, nasıl davransam şimdi, bir daha arayacak diye içim içimi yiyiyor, kızın adını soyadını biliyorum, face den baktım, ağladım ağlayacağım hırsımdan , ya nasıl davranayım :umursamaz:

Şeniz Şeniz Şeniz

unut lavaşı unut niye hatırlatıon şimdi :mymeka:

meleğim bak senin eline koz vereym aeben ablam pazar günkü menüsüydü sanırım altınbaşak yemiş,montide cıssss

işte bu:lepi:

Senin durumun müsait hayatım yani legal, ama benim şuan illegal sempatiksalakcinni
sende ölee bekleme atağa geç kuzum ne engeliniz varki uzatıyorsun?

ikna olsun bencede artık . benim eşime kalsa hemen istiyor. bende bebek kıyafetleri görüğümde çok istiyorum . ozaman hemen doğurasım geliyor .

ayy nazlışkom ya sorma ilk evlendiğimizde avmlerin çocuk kıyafeti satan yerlerin gezi dururdum hatta bir kere dayanamamıştık girmiştik mağazaya adam soruyor bebiş kaç haftaık bizde 0haftalık dyordukkaydirigubbakcemile3 onlarda hamile sanıyorlardı galiba
o heyecanlar çok güzel ama benim okul olunca niyetlenemdim. erteleme nazlım, eşinden eminsen ertelme

ayyy hatunlarr gülmekten koptum burda

Allah muhabbetinizi arttırsınnn işte bu yaaaa 6. takımm cıvıl cvıll bi takımm

Ne o öyle sessizlik yakışıyormu takımımızaa valla süper süperrr burasıııı

:lepi: :lepi: :lepi: :lepi: :lepi: :lepi: :lepi: :lepi:

doğru diyosun kübracım gidip muayene olmak lazım ,olcak mı olmıcak mı diye beklemeden önce

dişçi deyince bugün dişçiye gidicem çok dişim sızlıyor ya

annem kardeşime hamileyken ölmüş ağrıdan ,artık dayanamaz hale gelince rakıyla çalkalıyordum ağzımı diyor

doğum yapar yapmaz da hemen gidip yaptırmış dişlerini

simoşum yasinin bi suçu yok ki ,kız aramış o aramamış

gereken cevabı da vermiş yasin

sakin ol sen kuzuşum

oooo bebek muhabbati var tam ilgi alanım:))valla suuracım doktorun doğru söylemiş bak biz doğuda çalıştığımız için 3 yıllık evli olmamıza rağmen ertelemek zorunda kaldık şimdi de 4-5 aydır deniyoruz olmuyor.zamanı vardır tabi birçok insanda hemen olmazmış.mahrumiyet bölgesinde olunca insan doktora da gidemiyor;çünkü kadın doğumcu yok buralarda.tatil olsun ilk işim kadın doğumcuya gitmek olacak.hayırlısı olsun tabi...

gözem bende senin gibiyim öfkeme engel olamıyorum onun da bir suçu yok olsa da ben eşime tavır yapardım. ama baktım ikimizde mutlu olmuyoruz gereksiz tartışmalardan ilişkimizi de yıpratıyorum. şimdi hala tavrımı yapıyorum ilk tepkime malesef engel olamıyorum ama artık o tepkiden pişman olduğum ilk an eşimi arıyorum ve azıcık konuşuyorum havadan sudan sonra bir sesizlik oluyor yada konuyu o açıyor o zaman çok abarttım farkındayım diyorum yine özür dilemiyorum ama o da anlıyor artık gülüyor bu bile bir gelişme oluyor en azından günlerce birbirimizin siinr sınırını zorlayıp yıpratmıyorum artık. sende ara yasini yazık üzme çocuğu gereksiz:teselli:

eşimden eminim çok şükür . çok iyi bir eş olduğu gibi çok iyi bir baba olacağınada eminim. bende çok ertelemek istemiyorum zaten. geçen hafta arkadaşın bebeğine hediye almak için girdik çocuk elbisesi satan bir mağzaya çok güzel şeyler vardı . ALLAH herşeyden önce hayırlı olanı versin ama ben kız çocuğum olmasını çok istiyorum .

valla canım ben olsam da aynı tepkileri verirdim numarasını almadan da edemezdim sen yine benden sabırlıymışsın sinir oluyorum şöyle yüzsüz bayanlara aradan yıllar geçmiş ne diye aranıyorsun tam dayaklıklar valla yaaaaa

neyse fazla gaz vermiyeyim de benimde 5 yıldır devam edem bi ilişkim var ablamı evlendirelim sıra bize gelecek inşalllah bazen onunda eski çıktıkları arıyolar ama ben durmuyorum tlfn numarasını alıpp kıza kayıyorum sinirden sempatiksalakcinni

Takma tatlım sen sevdiğin ona en güzel cevabı vermiş zatenn :sm_cool: :sm_cool:

bende aynen senin gibiyim şuuram bende hem tavır hemde çok pis surat yaparım . bunun için hep kavga ederiz . sonra hatamı anlayıp eşimden özür dilerim . bidaha olmayacak derim ama yine aynı şeyi yaparım ...delikafaduldendelikafadulden:1shok:akannehir

vallla alan kıza tek şartım varr suracımm en az benim kadar sevecek oğluşumu :icecream:

analı oğlullu yiyoruzzz :kedi:

bu hafta böyle olsunda haftayaa rtoparlarız alimalllahhh :lepi:

bence çocuğun bir suçu yok gözdemciğim . o gerekli cevabı vermiş zaten kıza üzme çocuğu ... benim eşimin daha önce konuştuğu kızlardan 2 tanesi benim şuanda an iyi arkadaşlarım . tabi ben bunları daha sonradan öğrendim . ozamanlar çokta kızdım ama kızlar çok iyi çokta seviyorum ikisini halada görüşüyorum kızlarla . bir tanesiyle aynı işyerindeyim . diğeriylede ortak arkadaş çevremiz aynı ve sık sık görüşüyoruz.

:lepi:

iyi bari meleğim gitmişken iyice bi yaptır dişlerini, hem de bence jinekologdan da randevu al folikasitede başlatabiiyorlar. benim dr. korunmayı bırak başlayalım dedi. insan gerçekten çok raha oluyor takip edilince kendini güvende hissediyor

haklısı eylülüm, Allah hayırlısını versin Allah gönlünüzce versin. kilo vermek çok isabetli bir karar olmuş böyle durumlarda kilo vermek çok işe yarıyor, Allah hayırlısıylabebeğinizi kucağınıza almayı nasi etsin:Saruboceq: tatlım yok mu şehir mekezide fln bir jinekolog ilk fırsatta giiver. haklısın doğuda olmak zor iş Allah ordaki insanlara kolaylık versin.gerçi biz burdan bakınca öyle geliyor ma ordaki insanlar mutludur yaşamlarından bizimki de laf işte:bbo:

amin Allah gönlüne göre versin Nazlım:Saruboceq:

kızz gitme yangına körükle olur böyle şeyler Allah Allahkaydirigubbakcemile3
yerim seni Allah tez zamanda sizinde mürüvetinizi nasip etsin:Saruboceq:

ince işlere dalmışınız kızlarr aşk meşk kavga gürültü kim haklı kim tavırlııı

siz yaşlarda normall şeyler sürtün burunlarını :roflol:

açıkçası b,izim evde hep haklı olan benimm haksız olsamda lafı evirir çevirir haklı duruma sokarım kendimiii

22 yıl dile kolayy Çok üzgünüm çoook

haklıyım diye ısrar mı ediyor ahada kapı ahada mandalııı :icecream:

bak canım geçmiş geçmişte kalmıştır bence yasinin suçu yok bu durumda.eğer onunla birlikte olmak isteseydi onun yanında olurdu senin yanında olmak istediği için yanında.ona güven bence.hatta sabah arabasından inerek de çok hata etmişsin.ben de eşimle ilişkimizin başladığı ilk gün eşimin eski kız arkadaşı çağrı yapmıştı telefonuna.hoşuma gitmediğini belirttim ve mesele kapandı kız da bir daha aramadı.bence şu anda sen yasin'i aramalısın ve o kızla bir daha hçbir şekilde görüşmesini istemediğini söylemelisin o da kıza gerkli tepkiyi gösterirse bu konu kapanır.böyle basit mevzularda böyle gerginlikler yaşarsanız ilişkinizi yıpratırsınz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…