Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

aralıklı oruç konusu dikkatim çekti ama benim saatlerim uygun degil ve aralıklı oruç ile 17 kg veren Gizemi izlemişim youtubede.
bide bu aralıklı oruç ve keto diyeti ile 9 ayda 30 kg veren sevgi choi izledim..
millet zayifliyor.
ben kenardan şöle imrenmekle kalmiyorum..
bide bu aralıklı oruç benim saatlerime uygun degil aç da duramiyorum.

Günaydın güzel bir gün dilerim hepimize

Üzme kendini pasta yediğimi biliyorum geçen sefer ertesi gün dengeledim bende eksi gelmistim olabiliyo
Olur öyle arada 1 öğünde

Erkek nazarı fenadır valla sağlam oku kendine
Katılıyorum birde akraba nazarı derler Gulumse24
Elimde bu var bacim foto olarak 3.25 bir taraf 3.25 diger taraf
Çok güzelmiş hemde kare
Eki Görüntüle 2656134 bu da benim saçma salak uzun ince balkonum senin fotoya bakınca benimki de 3 ten büyük gibi geldi yaa @Lili 38
En az 6-7 Metre uzunluğu gözüküyor canım gayet geniş ve güzel
Sporumu unutmuşum

Karın- kalça-bacak 20 dak. 120p
Karın kalça bacak için hangi hareketleri yapıyorsun dün akşam ben bulamayınca squat yaptım
Biz İstanbullulara göre çarşaf gibi deniz girip yüzesim geldi kumları çok güzel ve temiz görünüyor

Bugün nasılsın canım? Daha da kg vereceksin bence ondan oldu ( nazar kesin vardır seni fazla yakın olmayan görüp ahhh ne güzelde zayıfladı demiştir)
Gören herkes diyor zatın geçen akşamda arkadasima gidince gorumcesi yürüyüşten geldi napiyosun abla dedim senin gibi olmak için yuruyusten geliyoruz dedi komşularla valla bı masallah deseler ne olur sanki

Son düzenleme:
Gören herkes diyor zatın geçen akşamda arkadasima gidince gorumcesi yürüyüşten geldi napiyosun abla dedim senin gibi olmak için yuruyusten geliyoruz dedi komşularla valla bı masallah deseneler ne olur sanki
Kimsenin agzina maşallah yakismiyo zaten sonra çatliyosun nazardan okut kendini yada sende oku bende okurum burdan

ya tuzu kuru mezun seni...gel kaptan seni de takıma alalım...kupa kaldıralım sana
Izindeyim ama tekrar listeye donme cesaretim yok :))
günaydın herkese
Günaydın canım ❤
Günaydın hanımlar
Günaydın canım ❤
Gunaydinnnnn herkese
Günaydın canım ❤
Günaydınlarrrr
Cnm oğlum uyandırdı şimdi
Bari denize gidelim öptümmmm
Günaydın canım iyi eglenceler ❤
Günaydın

Gulumse24 nasıl oldun?
Günaydın canım ❤
Doğru söylüyorsun kolay gelsin sana
Sagol canim❤
Günaydın kızlar

Çok güzel bir gün olsun
Gunaydin ablacim ❤
Günaydın canım ❤
Günaydın güzel bir gün dilerim hepimize
Gunaydin canim ❤

Ahaaaa kaptan anca uyanmisti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…