Seni üzmek istemem ama 15 dk ev işi 7.5 puan
Seni üzmek istemem ama 15 dk ev işi 7.5 puan
Yoooo sen olması gerekeni yazmışsın benceaykusura bakma gözüm kör. evet doğru
Kız bunun neresi 3 metre çarpılırsınEki Görüntüle 2656134 bu da benim saçma salak uzun ince balkonumsenin fotoya bakınca benimki de 3 ten büyük gibi geldi yaa @Lili 38
Ohhhh missss iyi yüzmeler iyi eglenceler canisi
Günaydın erken yattım erken kalktım iyiyim.baci sağolasın
Olur öyle arada 1 öğündeÜzme kendini pasta yediğimi biliyorum geçen sefer ertesi gün dengeledim bende eksi gelmistim olabiliyo
Katılıyorum birde akraba nazarı derlerErkek nazarı fenadır valla sağlam oku kendine
Çok güzelmiş hemde kareElimde bu var bacim foto olarak 3.25 bir taraf 3.25 diger taraf
En az 6-7 Metre uzunluğu gözüküyor canım gayet geniş ve güzelEki Görüntüle 2656134 bu da benim saçma salak uzun ince balkonumsenin fotoya bakınca benimki de 3 ten büyük gibi geldi yaa @Lili 38
Karın kalça bacak için hangi hareketleri yapıyorsun dün akşam ben bulamayınca squat yaptımSporumu unutmuşum
Karın- kalça-bacak 20 dak. 120p
Biz İstanbullulara göre çarşaf gibi deniz
Bugün nasılsın canım? Daha da kg vereceksin bence ondan oldu ( nazar kesin vardır seni fazla yakın olmayan görüp ahhh ne güzelde zayıfladı demiştir)Günaydın erken yattım erken kalktım iyiyim.baci sağolasın
Kupanda çok yakışmış bayıldımOhhhh missss iyi yüzmeler iyi eglenceler canisi
Afiyet olsun saatleri yazmamışsın canım :)Sabah
1 dilim ekmek
Peynir
Salatalık
Zeytin
Öğle
1 tabak tarhana çorbası
Yarım dilim ekmek
Ara
Dondurma
Akşam
1 tabak sebze yemeği
2 dilim ekmek
Yoğurt
Gören herkes diyor zatın geçen akşamda arkadasima gidince gorumcesi yürüyüşten geldi napiyosun abla dedim senin gibi olmak için yuruyusten geliyoruz dedi komşularla valla bı masallah deseler ne olur sankiBugün nasılsın canım? Daha da kg vereceksin bence ondan oldu ( nazar kesin vardır seni fazla yakın olmayan görüp ahhh ne güzelde zayıfladı demiştir)
Kimsenin agzina maşallah yakismiyo zaten sonra çatliyosun nazardan okut kendini yada sende oku bende okurum burdanGören herkes diyor zatın geçen akşamda arkadasima gidince gorumcesi yürüyüşten geldi napiyosun abla dedim senin gibi olmak için yuruyusten geliyoruz dedi komşularla valla bı masallah deseneler ne olur sanki
Daha geçen günKimsenin agzina maşallah yakismiyo zaten sonra çatliyosun nazardan okut kendini yada sende oku bende okurum burdan
Anam kurşunla çözülecek is degil bu kem gözler aman ırak olsun
Izindeyim ama tekrar listeye donme cesaretim yok :))ya tuzu kuru mezun seni...gel kaptan seni de takıma alalım...kupa kaldıralım sana
Günaydın canım ❤günaydın herkese
Günaydın canım ❤Günaydın hanımlar
Günaydın canım ❤Gunaydinnnnn herkese
Günaydın canım iyi eglenceler ❤Günaydınlarrrr
Cnm oğlum uyandırdı şimdi
Bari denize gidelim öptümmmm
Günaydın canım ❤
Sagol canim❤Doğru söylüyorsun kolay gelsin sana
Gunaydin ablacim ❤Günaydın kızlar
Çok güzel bir gün olsun
Günaydın canım ❤Günaydınn
Gunaydin canim ❤Günaydın güzel bir gün dilerim hepimize
Kimsenin günahını almim regl yüzünden ola bilirAnam kurşunla çözülecek is degil bu kem gözler aman ırak olsun
Ahaaaa kaptan anca uyanmistiIzindeyim ama tekrar listeye donme cesaretim yok :))
Günaydın canım ❤
Günaydın canım ❤
Günaydın canım ❤
Günaydın canım iyi eglenceler ❤
Günaydın canım ❤
Sagol canim❤
Gunaydin ablacim ❤
Günaydın canım ❤
Gunaydin canim ❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?