büyük balkonlara hastasiyim bizim 3 tane balkon var kaynanamgilde ben zemin kattayim balkon yok.Lili 38 biz eve taşınırken 1.5 metrelik balkon var bir de onun 2 katı balkon var dediler o zamandan aklımda kalmış hep
Ana ben o aralarda yemiyom sadece sabah akşam yiyorum o saatlerde kendimi mutfagami kilitlesem 12 den akşam 6 kadar paso yiyimAynen canim if in turkce anlamı
12 ile 17-18 arasi istedigini yiyebilirsin sonrasinda sadece su ,soda ve cay içebiliyorsun
18 saat aclik suren olmus oluyor
Ana ben o aralarda yemiyom sadece sabah akşam yiyorum o saatlerde kendimi mutfagami kilitlesem 12 den akşam 6 kadar paso yiyim
dünkü menü
sabah: 6:30
tereyaglı yumurta
1 neftali
1 salatalık.
ara: 10:00 sade kahve
öğle: 12:00
çorba
türlü yemegi
makarna.
akşam 19:00 köydeydik
tavuk ) 6 çatal)
2 börek
3 dilim domates
bi dilim soğan
2 çay
8 kiraz
spor: 9800 adım. nasıl hesaplaniyor 98*15 mi olacak
15 dk ev işi .30 puan
ben bi hafta tatil yapsam mum gibi eriyorum.:)
denizle spor yapılır.. :)
balıklama konusunda çok iyiym:)
kocam hala simitle yüzerçok gülerim ona.
bençok uzaga gidiyorum yüzerken ödü kopuyolar yüzme bilmedikleri için
de get diyorum hiç korkmam
ayagima kramp takılırsa boğulma tehlikesi ile karşı karşıya kalirsam diye.
evet ben küçükken ayagima kramp takıldı ama kendimi kurtarmişim:)
oh makarnalar börekler gani gani
15- dakika ev işi diye spora mı yazdın
ağır ev işleri aralıksız 3-4 saat falan yaparsan yani terlersen spor yerine geçer
10000 adım 150 p yazıyorum
Günaydın güzel bir gün dilerim hepimize
Olur öyle arada 1 öğünde
Katılıyorum birde akraba nazarı derlerGulumse24
Çok güzelmiş hemde kare
En az 6-7 Metre uzunluğu gözüküyor canım gayet geniş ve güzel
Karın kalça bacak için hangi hareketleri yapıyorsun dün akşam ben bulamayınca squat yaptım
Biz İstanbullulara göre çarşaf gibi denizgirip yüzesim geldi kumları çok güzel ve temiz görünüyor
öğretmeye çalıştım adam simidi çikarmiyor yok uğraşamam diyor.eşine de öğretsen ya yüzme
Canım benim balkon büyük ama ise yaramiyor. Uzun ince saçma bir balkon masa koysan koyulmuyor. Otursam oturulmuyor apartmanlar dip dibe herkes birbirine bakıyor rahatsız oluyorum aslında benim de balkonum yok sayılır kullanamadigim içinbüyük balkonlara hastasiyim bizim 3 tane balkon var kaynanamgilde ben zemin kattayim balkon yok.
Owwww önemsemezlik etme kuzummm, nazarrr yarisida mezar demislerr aman haaaEvet nazar değdi hastalığım bu lilim Allah'ım başka dert vermesin
orayı kiler yapabilirsin :)Canım benim balkon büyük ama ise yaramiyor. Uzun ince saçma bir balkon masa koysan koyulmuyor. Otursam oturulmuyor apartmanlar dip dibe herkes birbirine bakıyor rahatsız oluyorum aslında benim de balkonum yok sayılır kullanamadigim için
Deniz kum hic aklimin ucuna gelmez, bana ormanin ortasinda agaclarin altinda tahtadan bir ev olsun sessizlik huzur kus sesleri olsun kucuk bir bahcem olsun otunu alip çapa yapabilecegim kadar yeter. Duzenli planli yasamak zaten benim isimsportie
ben tatil istiyorum...
mis gibi deniz kum güneş...
mis gibi hayat istiyorum.
baya aktif biri olmak istiyorum..
baya planlı biri olmak istiyorum
baya çook şey istiyorum galiba
hiç biri olmuyorrrr .
Maalesef canım. Mahalle bizim ev kiraorayı kiler yapabilirsin :)
süpürgeyi oraya koy derim :)
eviniz kendiniz mi
ne kadar veriyorsun kirayı.Maalesef canım. Mahalle bizim ev kirao şekilde kullanırım gibi. Camaslari oraya seriyorum. Dolap koydum bir de erzaklar var içinde. Zam zamanı geliyor yine bakalım bu sefer kaç olacak kira
2017de 550 ile girdik 2018 de 600 oldu gecen yıl 675 oldu şimdi 750 falan der diye korkuyorum.ne kadar veriyorsun kirayı.
75 lira zam yapmış.. normal yani yeni birisi gelirse düşer kirasi.2017de 550 ile girdik 2018 de 600 oldu gecen yıl 675 oldu şimdi 750 falan der diye korkuyorum.
Tamam canım. ..doğru yapmışım o zaman....ter akmazsa nasıl spor olacak yani...çok ağır temizlik olmadığı taktirde ben hiç dahil etmiyorum, ancak cam silme falan.
Bu eve göre kiramız fazla 2+1 küçücük ev. Oturma odasında bir televizyon bir kuçük köşe takımı var başka hiçbirsey yok. Yemek masam falan da yok koyacak yer yok o kadar küçük. Apartmanın ses yalıtımı berbat. Komşularımın telefon titreşimlerini , ökrürüklerini falan çok net duyuyorum. Üst kattakilerle polislik olduk zaten75 lira zam yapmış.. normal yani yeni birisi gelirse düşer kirasi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?