Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Aynen canim if in turkce anlamı
12 ile 17-18 arasi istedigini yiyebilirsin sonrasinda sadece su ,soda ve cay içebiliyorsun
18 saat aclik suren olmus oluyor
Ana ben o aralarda yemiyom sadece sabah akşam yiyorum o saatlerde kendimi mutfagami kilitlesem 12 den akşam 6 kadar paso yiyim

Ana ben o aralarda yemiyom sadece sabah akşam yiyorum o saatlerde kendimi mutfagami kilitlesem 12 den akşam 6 kadar paso yiyim
Bak burda cok guzel aciklamislar canim

oh makarnalar börekler gani gani

15- dakika ev işi diye spora mı yazdın
ağır ev işleri aralıksız 3-4 saat falan yaparsan yani terlersen spor yerine geçer

10000 adım 150 p yazıyorum

eşine de öğretsen ya yüzme

oh makarnalar börekler gani gani

15- dakika ev işi diye spora mı yazdın
ağır ev işleri aralıksız 3-4 saat falan yaparsan yani terlersen spor yerine geçer

10000 adım 150 p yazıyorum

sabahlari 4 te kalkma düzeni bozuldu.
zar zor 5:30 ta kalkıyorum.
hiç kalkmak da istemiyorum spor yapardim yapamiyorum ..
Düzen çok bozuldu...
akşamlari erken uyuyorum. 9:30 ta.
çok uykucu biri oldum.
neredeyse 8 saat uyuyorum

8 dakika karın brasil ve 8 dakika bacak egzersiz videoları var, birde kalça bacak için ebru karaduman ın da güzel
8 dakika karında 2.level a geçtim 8 dakika bacakta 3.level yapıyorum

büyük balkonlara hastasiyim bizim 3 tane balkon var kaynanamgilde ben zemin kattayim balkon yok.
Canım benim balkon büyük ama ise yaramiyor. Uzun ince saçma bir balkon masa koysan koyulmuyor. Otursam oturulmuyor apartmanlar dip dibe herkes birbirine bakıyor rahatsız oluyorum aslında benim de balkonum yok sayılır kullanamadigim için

orayı kiler yapabilirsin :)
süpürgeyi oraya koy derim :)
eviniz kendiniz mi

sportie
ben tatil istiyorum...
mis gibi deniz kum güneş...
mis gibi hayat istiyorum.
baya aktif biri olmak istiyorum..
baya planlı biri olmak istiyorum
baya çook şey istiyorum galiba
hiç biri olmuyorrrr .
Deniz kum hic aklimin ucuna gelmez, bana ormanin ortasinda agaclarin altinda tahtadan bir ev olsun sessizlik huzur kus sesleri olsun kucuk bir bahcem olsun otunu alip çapa yapabilecegim kadar yeter. Duzenli planli yasamak zaten benim isim atacagim adimin hesabini uapip borgun onceden hazirlanirim herseyim bellidir Allahtan ani birsey cikmadigi muddetce cok mutluyum huzurluyum daimde olsun biiznillah, kayseriden yarışmacılara selamlar

orayı kiler yapabilirsin :)
süpürgeyi oraya koy derim :)
eviniz kendiniz mi
Maalesef canım. Mahalle bizim ev kira o şekilde kullanırım gibi. Camaslari oraya seriyorum. Dolap koydum bir de erzaklar var içinde. Zam zamanı geliyor yine bakalım bu sefer kaç olacak kira

75 lira zam yapmış.. normal yani yeni birisi gelirse düşer kirasi.
Bu eve göre kiramız fazla 2+1 küçücük ev. Oturma odasında bir televizyon bir kuçük köşe takımı var başka hiçbirsey yok. Yemek masam falan da yok koyacak yer yok o kadar küçük. Apartmanın ses yalıtımı berbat. Komşularımın telefon titreşimlerini , ökrürüklerini falan çok net duyuyorum. Üst kattakilerle polislik olduk zaten Duvarlar çatlak vb..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…