Gunaydınnnnnnnnn demeyi unuttum hayırlı sabahlarrrrrIzindeyim ama tekrar listeye donme cesaretim yok :))
Günaydın canım ❤
Günaydın canım ❤
Günaydın canım ❤
Günaydın canım iyi eglenceler ❤
Günaydın canım ❤
Sagol canim❤
Gunaydin ablacim ❤
Günaydın canım ❤
Gunaydin canim ❤
Valla anca kendime geldim bahce iside ilerleyen saate kaldi yatmaua devam ediyorum:)))Ahaaaa kaptan anca uyanmisti
Günaydın canım ❤❤Gunaydınnnnnnnnn demeyi unuttum hayırlı sabahlarrrrr
40 yilda bir bu saatte kalktim geçmiş bitti öğlen olmadan günaydın demeyi unuttum iyimiValla anca kendime geldim bahce iside ilerleyen saate kaldi yatmaua devam ediyorum:)))
Günaydın canım ❤❤
Bizim takım erken uyaniyor :)))40 yilda bir bu saatte kalktim geçmiş bitti öğlen olmadan günaydın demeyi unuttum iyimi
Abbowwwww çok geç ya 1 de ondan sonra hemen akşam olurkiBizim takım erken uyaniyor :)))
Eski ben olacaktim 1 den once kalkmazdim
Gece de gec yatiyordum o zamanlarAbbowwwww çok geç ya 1 de ondan sonra hemen akşam olurki
Bugün erken yattım sabaha kadar surekli uyandım saate baktım uykumu aldığım için geri yatmadım kahvaltımı yaptim biraz temizlik yapım çocuklar kalksınGece de gec yatiyordum o zamanlar
Dun gece 11 gibi yattim yaa koyde olunca sabah ezaniyla uyandim :))Bugün erken yattım sabaha kadar surekli uyandım saate baktım uykumu aldığım için geri yatmadım kahvaltımı yaptim biraz temizlik yapım çocuklar kalksın
Köy havasi öyle oluyor hem uykunu almış hem dinç kalkıyorsun bende 11 de yattım sabah uyandim dedim 8 olmuştur bı baktım 6 ana dedim sanki öglen olmuş gibi hava vardı geri uyudum 7.50 de kalktımDun gece 11 gibi yattim yaa koyde olunca sabah ezaniyla uyandim :))
Dedim kizim.yat aksam olmaz 7 de uyandim :))
7-8 saat uyku yetiyor
teşekkür ederim canim
Kiz bunun neresi 3 metre 6 metre vardirEki Görüntüle 2656134 bu da benim saçma salak uzun ince balkonumsenin fotoya bakınca benimki de 3 ten büyük gibi geldi yaa Lili 38
Gunaydin canim ❤Gunaydin lkizarr
Sabah kalktim kalan gulleri topladim
Evet nazar değdi hastalığım bu lilim Allah'ım başka dert vermesinGunaydin lkizarr
Sabah kalktim kalan gulleri topladim
teşekkür ederim canim
Kiz bunun neresi 3 metre 6 metre vardir
Gulumse24 Gecmis ilsun bacim hastamisin
Aynen canim if in turkce anlamıZipzip- kaptanim aralikli oruç dedikleri if mi ben öğlen 12 gibi akşam 17.18 gibi yiyorum buda if olmuyormu
orasi 4 eylül mahallesi degil miEki Görüntüle 2656134 bu da benim saçma salak uzun ince balkonumsenin fotoya bakınca benimki de 3 ten büyük gibi geldi yaa Lili 38
Kızlar bişey sorucam..
Temizlik puanı için içerik yazılmamış...neleri kapsıyor? Yani oturmadan ayakta yapılan her türlü ev işi mi?
Yoksa ağır dolap silme duvar silme cam silme halı silme ev süpürme filan mı?
Ben cam sildim bugün bide süpürge tuttum onları dahil ettim sadece
...diğer ıvır zıvır ev toplama bulaşık makine yerleştir boşalt düzen filan siz nasıl yapıyorsunuz...onlar puana dahil ediliyor mı edilmiyor mu?...
Yok canımorasi 4 eylül mahallesi degil mi
bilemedim :)Yok canımkanal boyu. O kalpli yol varya orası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?