Hay masaAllahSupersin
Hay masaAllah
AnlamadimElhan diye degil canim cunku
Adi Elhan diye degil instegramda onu diyorumAnlamadim
Kiz yokk burda gorremiyorum instagram demedimAdi Elhan diye degil instegramda onu diyorum
Heeee ben anlamadim tamam tatile gitti antalyaya sanirimKiz yokk burda gorremiyorum instagram demedim
Az da olsa eksi görmek gayet iyi
En güzeli ya ben hiç ortasını bulamadım
Tebriklerrr
Maşallah maşallah
Göz altı morluğu hep Olacak bişi sadece kilo alınca gitmiyor malesef aşırı fazla ise bir dermataloğa, güzellik merkezlerine gitmek daha iyi olur
E çok güzel bir sonuç Bu
Regl ye rağmen gayet iyi
Küçükte olsa biraz eksi güzeldir
Teşekkür ederim kızlarHarikasın canım
İstikrarlı gidiyosun canım
Eksi gelmiş olman da güzel canım tebrikler
Sende eksiyle gelmişsin canım
Çok iyi canım
Çok iyi abla
Ses yok evvabdan merak ettim en son komsularina eriste keseceklerdi
Canım erişte kesin gezmeye gitsin piknige gitsin ne olursa olsun listede olan kişi bunu yapamaz saatten kimsenin haberi yokmu freee listede degilki yapamaz boyle bisey herkesi etkiliyor isterse kizsinn vallaSes yok evvabdan merak ettim en son komsularina eriste keseceklerdi
Sende cok sey istiyon heeeeImdi ev isim bitti utu yapicam utude spor puanina dahil oluyormu
Kiz haksizlik olmasin diye utude sayiliyormu didim tobeeee ne kiziyonSende cok sey istiyon heeeeev işinin saatini tut oyle yaz menune
Kız ütü ev isi degilmi allah seni napmasinKiz haksizlik olmasin diye utude sayiliyormu didim tobeeee ne kiziyon
De ben ne dedimki atarini bana yapiyon ilk gunden berinkurallara bir fiil uydum fredeyken bileCanım erişte kesin gezmeye gitsin piknige gitsin ne olursa olsun listede olan kişi bunu yapamaz saatten kimsenin haberi yokmu freee listede degilki yapamaz boyle bisey herkesi etkiliyor isterse kizsinn valla
Ya ona bakarsan aksama kadar totom yer gormez hepsini bende yazmiyorim ama supurup silip wclwr falan yikayinca yaziyorumKız ütü ev isi degilmi allah seni napmasinama.ben ev islerini spor olarak hic yazmadim
Kız ben sana demedim.senin cevabına cevap verdim senlik birsey yok merak etmeDe ben ne dedimki atarini bana yapiyon ilk gunden berinkurallara bir fiil uydum fredeyken bile
Zaten stresliyim 40 derecede utu yapicam oncesi boosted yapicamKız ben sana demedim.senin cevabına cevap verdim senlik birsey yok merak etme
İnstadan da yazdım ama ses yok , diyeti falan bıraktı küstü dünyayaSes yok evvabdan merak ettim en son komsularina eriste keseceklerdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?