Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Gri platin paklar beni ben uğraşamam kılıfima kadar geçmiş kız yuh dedim
bak şeftali tona dönüşünce çok güzel olacak:) arkadaşımında öle olmuştu sarıdan kızıla boyadi aktı 5 ayda şeftali oldu sonra dibi çikti..
kızıl çok güzel yakışıyor :)
şeftali bambaşka bir yaraticilik oluyor:)

yürüyüş yapacaktımm..
çok sicak...
yapılmıyor yürüyüş..
5bin adimda kaldim eve gidene 10 bin oluyy.:)
20 bin adim hayal

canim o marka akar .kızıl devam edeceksen markayı değiştirecek sin....uzun bir süre akacak mecbur ..ılık yada hafif soğuk suyla yıka.seren Serengil boyali saçını korumak için yapıyormuş.
Ayy banada lazım o, mezuniyet için 1 kilo ama hedefim 55 olmak. 25 temmuza kadar oğlumun doğumgünü , gelenler bi şok olsun beni görünce
Hadi yapalım
oglun kaç yaşında?

Canım 8 yaşında bu sene 3 e gidecek kısmetse, ailelerimiz gelecek yine 25-30 kişi oluruz, bahçede yapıcam bakalım keyifli geçer inşallah

Canım daha izin hakki yok
Aaaa 8 haftayi bile doldurmadi mi?
Ben bile kendime güvenip listeye giremiyorum...
Şükür her hafta veriyorum ama yaz günü insanın damarı bu gidip bir geliyor....ter atıyoruz...dışarı çıkabiliyor uz....o açılardan iyi....ama tatil falan giden için daha zor

Ilık yapıyorum sıcak aktirir diye soğuğa yakın yani eşimle bir konuşayım dersteki güzel devam Koleston alayım dediginden

Akan rengi seversem kalsın değişik tonla gezerim kız

Canım 8 yaşında bu sene 3 e gidecek kısmetse, ailelerimiz gelecek yine 25-30 kişi oluruz, bahçede yapıcam bakalım keyifli geçer inşallah
Vuu super
Benim oglanla aynı tek mi çocuğun?
Bahçede harika olur...pasta ni da yersin nasıl olsa verdin vereceğini...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…