bak şeftali tona dönüşünce çok güzel olacak:) arkadaşımında öle olmuştu sarıdan kızıla boyadi aktı 5 ayda şeftali oldu sonra dibi çikti..Gri platin paklar beni ben uğraşamam kılıfima kadar geçmiş kız yuh dedim
Bildirim yapmadi kacgundur menü paylaşmıyor listede yüzdeyi etkilicek kilo bildirimi yapmadı diye erişte kesmeye gitmisne oldu ki ona haberim yok benim.
erişte yedi diye kızmayalım ona.Bildirim yapmadi kacgundur menü paylaşmıyor listede yüzdeyi etkilicek kilo bildirimi yapmadı diye erişte kesmeye gitmis
Kız ne kizmasi erişte yapmaya kesmeye gitmiserişte yedi diye kızmayalım ona.
Yok kızmayalım tabi de, kilo bildirimi yapsın dimi amaerişte yedi diye kızmayalım ona.
canim o marka akar .kızıl devam edeceksen markayı değiştirecek sin....uzun bir süre akacak mecbur ..ılık yada hafif soğuk suyla yıka.seren Serengil boyali saçını korumak için yapıyormuş.Kızıl kullanan arkadaşlar rengi böyle oldu sizce daha akar mi cokmu kötü görüntü daha akar gibi banyoya giriyorum sanki kan akıyor kafadan hala kıpkırmızı geliyor diplerim hala koyu ama uçlar pembe oldu turuncu değil
oglun kaç yaşında?Ayy banada lazım o, mezuniyet için 1 kilo ama hedefim 55 olmak. 25 temmuza kadar oğlumun doğumgünü , gelenler bi şok olsun beni görünce
Hadi yapalım
Eski yarışmacı mi ,yeni son aylarda gelen bir arkadaş mi,izne ayrılma hakkı filan yok muydu?Yok kızmayalım tabi de, kilo bildirimi yapsın dimi ama
Canım ya bi kilo bildirimi yapılacak foto bile şart değil sabah kalkar tartılırsın 2 dakka yazarsın ne kadar zor olabilir kiEski yarışmacı mi ,yeni son aylarda gelen bir arkadaş mi,izne ayrılma hakkı filan yok muydu?
Canım daha izin hakki yokEski yarışmacı mi ,yeni son aylarda gelen bir arkadaş mi,izne ayrılma hakkı filan yok muydu?
2tane bildirim yok canim hic beklemeyin birseyZipzip- 4.takim ve 90 larla kapışıyoruz...demi bu hafta....onları verdiğimiz kilolarla dövecek miyiz?
Yoksa dayak mi yiycez
Canım 8 yaşında bu sene 3 e gidecek kısmetse, ailelerimiz gelecek yine 25-30 kişi oluruz, bahçede yapıcam bakalım keyifli geçer inşallahcanim o marka akar .kızıl devam edeceksen markayı değiştirecek sin....uzun bir süre akacak mecbur ..ılık yada hafif soğuk suyla yıka.seren Serengil boyali saçını korumak için yapıyormuş.
oglun kaç yaşında?
Aaaa 8 haftayi bile doldurmadi mi?Canım daha izin hakki yok
Ilık yapıyorum sıcak aktirir diye soğuğa yakın yani eşimle bir konuşayım dersteki güzel devam Koleston alayım dedigindencanim o marka akar .kızıl devam edeceksen markayı değiştirecek sin....uzun bir süre akacak mecbur ..ılık yada hafif soğuk suyla yıka.seren Serengil boyali saçını korumak için yapıyormuş.
oglun kaç yaşında?
Akan rengi seversem kalsın değişik tonla gezerim kızbak şeftali tona dönüşünce çok güzel olacak:) arkadaşımında öle olmuştu sarıdan kızıla boyadi aktı 5 ayda şeftali oldu sonra dibi çikti..
kızıl çok güzel yakışıyor :)
şeftali bambaşka bir yaraticilik oluyor:)
Vuu superCanım 8 yaşında bu sene 3 e gidecek kısmetse, ailelerimiz gelecek yine 25-30 kişi oluruz, bahçede yapıcam bakalım keyifli geçer inşallah
Gri yapmıştım gene dönerim ben beyime danışayım ben bilmem eşim bilirEvet eski haline don yada gri yap
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?