- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
Nasıl yapmak.istiyosan öyle yaz sen canim bakma bana ben çok agir spor yaptim buara hic yapasim yok 6dan sonra kısımla 2saat disarda oynuyoz yoruluyorum zaten bütün gün ustumdeYa ona bakarsan aksama kadar totom yer gormez hepsini bende yazmiyorim ama supurup silip wclwr falan yikayinca yaziyorum
Terler totodan aşaya İncek neguzelZaten stresliyim 40 derecede utu yapicam oncesi hoosted yapicam
Tartilmamistir ondan yazmadi bu saatte tartı olmaz zaten yemek yemiştir kendi bilir zaten bayadir kopmuştu olan size olcak liste etkileniyo yuzde dusuyoİnstadan da yazdım ama ses yok , diyeti falan bıraktı küstü dünyaya
Aaa nedennnn☹İnstadan da yazdım ama ses yok , diyeti falan bıraktı küstü dünyaya
Daha da akar canım dedim sanaKızıl kullanan arkadaşlar rengi böyle oldu sizce daha akar mi cokmu kötü görüntü daha akar gibi banyoya giriyorum sanki kan akıyor kafadan hala kıpkırmızı geliyor diplerim hala koyu ama uçlar pembe oldu turuncu değil
Dahada akicak canim ilk yapinca guzel duruyo sonra pembe gibi bir renk aliyo cunku sarı saçta oyle oluyoKızıl kullanan arkadaşlar rengi böyle oldu sizce daha akar mi cokmu kötü görüntü daha akar gibi banyoya giriyorum sanki kan akıyor kafadan hala kıpkırmızı geliyor diplerim hala koyu ama uçlar pembe oldu turuncu değil
Bocalıyodu kilo veremiyorum diye üzgündü koptu herhalde başka bişey gelmiyo aklımaAaa nedennnn☹
Ayy banada lazım o, mezuniyet için 1 kilo ama hedefim 55 olmak. 25 temmuza kadar oğlumun doğumgünü , gelenler bi şok olsun beni görüncesportie son 3kilo diyeti buldum yapsammi
kime ablacim?İnstadan da yazdım ama ses yok , diyeti falan bıraktı küstü dünyaya
Sen yaparsin zaten dahada nasil zayiflicaksanAyy banada lazım o, mezuniyet için 1 kilo ama hedefim 55 olmak. 25 temmuza kadar oğlumun doğumgünü , gelenler bi şok olsun beni görünce
Hadi yapalım
Evvab a canım kilo bildirmedi ses seda yokkime ablacim?
Evvap a yazmis canim tartı gunuyaaa bugunkime ablacim?
Tmm canım teşekkür ederim aksında sarıya boyuycamDahada akicak canim ilk yapinca guzel duruyo sonra pembe gibi bir renk aliyo cunku sarı saçta oyle oluyo
daha akar oo..Kızıl kullanan arkadaşlar rengi böyle oldu sizce daha akar mi cokmu kötü görüntü daha akar gibi banyoya giriyorum sanki kan akıyor kafadan hala kıpkırmızı geliyor diplerim hala koyu ama uçlar pembe oldu turuncu değil
Gri platin paklar beni ben uğraşamam kılıfima kadar geçmiş kız yuh dedimDaha da akar canım dedim sana
Ver ver bitmez bu kilolar gülüm , bugün yine gömdüm bi dondurmaSen yaparsin zaten dahada nasil zayiflicaksan
ne oldu ki ona haberim yok benim.Evvap a yazmis canim tartı gunuyaaa bugun
Evet eski haline don yada gri yapTmm canım teşekkür ederim aksında sarıya boyuycam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?