Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Vuu super
Benim oglanla aynı tek mi çocuğun?
Bahçede harika olur...pasta ni da yersin nasıl olsa verdin vereceğini...
Ne güzel yaşıtlar

Ben pastada çok seçiciyim öyle sevdiğim tadı damağımda bir pasta pek hatırlamıyorum
Çocuklar için küçük tek bi pasta alıcam, misafirler içinde pastayı ben yapıcam, güzel pastacı kremasıyla çilekli bademli
Düşünüyorum

Görümcem acayip güzel cooki ler yapıyor ondan yiycem

Bu tarz durumlar genelde yaşanıyor mu?
Nazar mı değdi takıma
Her hafta 1.2.1. gelmekten
Kem gözlere mi geldik...

@zipzip artık yeni birilerini takıma çağırır galiba....bayadir çağırmıyordu...
Kıza ben pazar denize gidicem saçım orda akarsa rezil olurum bana acil bir yöntem söyleyin suya sokmicam hiç toplucam da

Kizlar bahceden geldim ama elektrikler yok o yuzden cok bakamayacagim
%24 sarj kaldi kapanmasin ara sira bakarim yine
Yarin guzel bir mesaj yazacagim kalmak isteyen kalsin gitmek isteyen gitsin yoruldum
Zaten bir suru seyle ugrasirken burasinida dusunmek yoruyor

Bu tarz durumlar genelde yaşanıyor mu?
Nazar mı değdi takıma
Her hafta 1.2.1. gelmekten
Kem gözlere mi geldik...

@zipzip artık yeni birilerini takıma çağırır galiba....bayadir çağırmıyordu...
Başkasını etiket yapmissin

Rengi akar ama saçından rengi çıkmaz benim öyle oluyordu bilmiyorum hatta dahada koyulasiyordu bende bula bilirsem resim atarım sana

Afiyet olsun canım

Rengi akar ama saçından rengi çıkmaz benim öyle oluyordu bilmiyorum hatta dahada koyulasiyordu bende bula bilirsem resim atarım sana
İyi olur şekerim güneşte böyle duruyor işte benim
Aslında şuan ki renk gibi kalsa keşke sevdim bu renk hoşuma gittim :)

Eklentiler

• IMG_20200703_171834.webp
    45,4 KB · Görüntüleme: 33
Canım nasılsın eksiler geliyor süper
Patron napıyor
İyiyim canım çok sağol sen nasılsın. Regl vurdu biraz sanırım, daha düşük rakam görmüştüm oysa ki. Neyse bakalım birkaç gün sonra yine eksiye geçer nasılsa. Patron keyif yapıyor canım. Dün ilk aşısı yapıldı. Kendisi kangal yavrusu çıktı canım bu arada.

Kıyamam ona tam koruma köpeği

Heeee ben anlamadim tamam tatile gitti antalyaya sanirim
Filizcim Antalya'ya gelince beni tatil yapıyor zannediyorsunuz ne güzel ...evet hayaller kumsal deniz ama gerçekler letgo, spotcularda kaos halinde geçiyor.
Kiracimiz evi bosaltmisti biz de buraya gelince abimlerde kalmak yerine evimizi yazlığa dönüştürmeye uğraşıyoruz. Acil ihtiyaçları karşılayacak eşyalar bakıyoruz evden mutfak araç gereç nevresim yatak getirdik geri kalan mobilya yatak beyaz eşya tedarik süreci devam ediyor. Hava da o kadar sıcak ki çıldırmak üzereyim. Denizle henüz tanisamadik...Siftah yok kuzum...

Ablacim allah yardimcin olsun bide antalya hic cekilmez hic sevmiyorum orayi bizim gelini ordan aldik gittiğine pişman olmuştum ne yolu ne nemi çekilir inşallah denizle tanisirsin

Kıza ben pazar denize gidicem saçım orda akarsa rezil olurum bana acil bir yöntem söyleyin suya sokmicam hiç toplucam da
bide tuzlu su...
boncugum sana yedek batarya alalım...böyle 8000 veya daha fazla....ozletiyorsun böyle kendini....
Başkasını etiket yapmissin
Hadi ya bende diyom Zipzip- kızlara kızdı profil resmini değişti....nasıl böyle saçma bir alaka kurduysam..... kendime kulp takmaktansa....iğneyi kendime vurucam artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…