Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Yarin aksam taze fasulye gunu menude simdi ocaga koydum pisiuor hastane ile ugrasicam oyuzden bugundenn yaptim.
Bugun aksama firin sebze yerine paylican kozlemesi yogurtlu sarimsakli, oyiuzden ayrani eledim ,yaninda 3 minik izgara kofte ve yesil salata yaptim salatasiz doymam asla oyuzden yaptim zaten ne yag ne tuz katmıyorum sadece limon sıkıyorum.
Yogurtlu patlicanin hepsini ben yemem.

Eklentiler

• 20200705_140234.webp
    32,2 KB · Görüntüleme: 25
Son düzenleme:
Çok hamaratsın yine, ellerine sağlık, çok güzel görünüyor menümüzede uygun

Birde kizlar ben bu ara oğün isine sicak bakanlardan degilim oyuzeen ara dedihini kahvaltjnin pesj sira yemisim yiyorum artik menude cay varsa cay kahve varsa kahvesi ile
Aslında arada yemek çok iyi çünkü kan şekeri yükseldiği için vücut kendini bırakıyor Lilim birde aralı mı denesen seni çok zorlamayacaksa ben ilk aramı yaptım

Aslında arada yemek çok iyi çünkü kan şekeri yükseldiği için vücut kendini bırakıyor Lilim birde aralı mı denesen seni çok zorlamayacaksa ben ilk aramı yaptım
Kuzum benim takip ettigim doktor ara önermiyor ha sivi olursa sıkıntı yok ama badem de olsa cignendigi icin kati sayiliyor yani mide ogutmek zorunda , zaten hali hazirda ogutmeye basladigini bir kenara koyup ueni gelen urunu ele aliuormus buda olmamasi gereken birseymis. Ben zaten hep oyle yaptigim icin kiloda vermemdede sıkıntı yasamadigimdan boyle devam edeyim canim. Ayni oruc gibi dusun sabah yedimya diger ogune kadar sivi alimi disnda kayi namina brisey girmiyor bogazimdan

Son düzenleme:
Valla cnm bnm için kahve anlatılmaz yaşanır
Ama bilemedim vücutta su tuttuğu için
Ortak bir karar verelim
Kız bu kadar mı benzeşiriz günde öğlen 2 ye kadar en geç üç şekersiz Türk kahvem olur mutlaka
Sabah da herşeysiz olur kahvesiz olmaz diyerek içmiştim kahvemi
San Sebastian favorim
Zipzip- bizi boşuna orti yapmamış kankam

Aynensenin burcun neydi bn teraziyim
Menün kötü değil cnm ama böreği bari sabah ye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…