Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Kuzum birde yarin hastanede olucam kahvalti yj nasil halledicem, salida gidicem ama ona oglen gitsem olur galiba
Gelince halledersin tatlım mümkün mertebe uysak yeterli
+100 gr. Geldim cumaya gore
Felicio
Ödemdir o dün çok koşturdun tatlım
Günaydın kizlar musmutlu pazarlar gecirmeniz dileğiyle
Mutlu pazarlar
Felicio kuzum simdi 2 set halinde pespese 1 saat lesli boosted yaptim digerini tvye baglayamiyorum cunku simdide kahvaltimi yapicam
Süpersin bence olur
Listemizde kahvede varmış tatlım evvab şimdi attı birazdan etiketlerim yeşillik lif açısından önemli zeytin salatasından ye tatlım afiyet olsun

Su kürüde cok seviyorum
1 yesil elma
Bir limon
1 tk tane karabiber
1 tk nane
1 tk karanfil
1 cubuk tarcin
1 Tk toz zencefil
1 litre kaynar suya yapiyorsun geceden ertesi sabah süzüp kullaniyorsun gun boyu tadida cok guzel oluyor

Zayıflama kampımızın en güzel en tatlı arkadaşları
listemizin aşağıdaki gibi ayrıntısı daha varmış Evvab şimdi attı, sporu ben yaptım ve sabah kahveden sonra yapmaya devam edeceğim
Kilo bildirimleri geldi çok teşekkür ederim
selensu82 H hasbeenandgone E Evvab sudem34 Lili 38

Su kürüde cok seviyorum
1 yesil elma
Bir limon
1 tk tane karabiber
1 tk nane
1 tk karanfil
1 cubuk tarcin
1 Tk toz zencefil
1 litre kaynar suya yapiyorsun geceden ertesi sabah süzüp kullaniyorsun gun boyu tadida cok guzel oluyor
Bende deniyeyim

Şekersiz içilen herşey vardir lutfen kahvesiz hayat olmaz
Mesela ben bu diyet kahve dediğime okadar alistimki aksam yuruyusden gelince icmessem uyuyamam aksami iple cekiyorum iceyim diye
Bugünleride gördümya kahve hic icmesem 40 yil aklima gelmezdi ama bir saat caysiz duramazdim elimde cay bardagiyla gezen ben suan cay aklima gelmiyor kahvaltida bir bardak yetiyor

Gece atıştırmasına da bir şekersiz az sütlü kahve mi eklesek selensu ne dersin?
Günde 2 kahve benim kulağıma hoş geliyor
Şekerli turk kahvesi#42
Sade turk kahvesi#7
Sütlü kahve#71 kcal bence sıkıntı yok icebilirsiniz kahvesiz yapamam ben nerde olursa olsun

Hadi canım..daha ben seni taniyacaktim ama
Harika bir haber ...ilk gebelik mi...
Kesin sonucu öğren bilgi ver de senin için daha çok sevinelim
Çok teşekkür ederim
İlk değil oğluşum var bir tane ama kesin hamileysem bu çok bekletti bizi tam 5 yıl
Yarın kan vericem haber ederim mutlaka

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…