Tünaydın cnm bn 54.3 çıktımBen cuma ile aynıyım 64,8
Şimdi spora başalayacağım 1 saat kahvaltıya kadar
E Evvabsudem34 Lili 38 H hasbeenandgone selensu82 Eki Görüntüle 2658199
Ben bennn bennnnnSon 1 agac kaldi kizlar ama cook yoruldum visne isteyen varsa gelsin :)))
Gelince halledersin tatlım mümkün mertebe uysak yeterliKuzum birde yarin hastanede olucam kahvalti yj nasil halledicem, salida gidicem ama ona oglen gitsem olur galiba
Ödemdir o dün çok koşturdun tatlım
Mutlu pazarlarGünaydın kizlar musmutlu pazarlar gecirmeniz dileğiyle
Süpersin bence olurFelicio kuzum simdi 2 set halinde pespese 1 saat lesli boosted yaptim digerini tvye baglayamiyorum cunku simdide kahvaltimi yapicam
Listemizde kahvede varmış tatlım evvab şimdi attı birazdan etiketlerim yeşillik lif açısından önemli zeytin salatasından ye tatlım afiyet olsunTünaydın cnm bn 54.3 çıktım
CuMa 54 düm
Kilo almışım
Sabahki kahvaltımı 11 de yaptım yeşillik hariç bn denizden gelene kdr yeşillikler zeytin salatası olmuş
Şimdi 2 saat sonra mı ara yapmak lazım
Ohhh misss güzel bronzlaş bizim yerimize deDenizle bulusma
Su kürüde cok seviyorumgünaydın kızlar
en etkili ödem atıcı tariflerinizi alabilir miyim :)
içtiğim suyun haddi hesabı yok ama 3 gündür wc çok az.şişmiş hissediyorum her yerimi.
gerçi kaç gündür hep yollardayım ondan da olabilir ama
Bende deniyeyimSu kürüde cok seviyorum
1 yesil elma
Bir limon
1 tk tane karabiber
1 tk nane
1 tk karanfil
1 cubuk tarcin
1 Tk toz zencefil
1 litre kaynar suya yapiyorsun geceden ertesi sabah süzüp kullaniyorsun gun boyu tadida cok guzel oluyor
Buraya baslasigim ilk hafta yapmisdim, bende gece yapayimda yarin baslayayim yine cumaya kadarBende deniyeyim
Bende kendimi kaptırıp arada reklam çıktığı için yeni videodan 10 dakika yapmışımFelicio kuzum simdi 2 set halinde pespese 1 saat lesli boosted yaptim digerini tvye baglayamiyorum cunku simdide kahvaltimi yapicam
Kahvemi yrn sabah içim bariZayıflama kampımızın en güzel en tatlı arkadaşları❤
listemizin aşağıdaki gibi ayrıntısı daha varmış Evvab şimdi attı, sporu ben yaptım ve sabah kahveden sonra yapmaya devam edeceğim
Kilo bildirimleri geldi çok teşekkür ederim ☺
selensu82 H hasbeenandgone E Evvab sudem34 Lili 38 Eki Görüntüle 2658245
Mesela ben bu diyet kahve dediğime okadar alistimki aksam yuruyusden gelince icmessem uyuyamam aksami iple cekiyorum iceyim diyeŞekersiz içilen herşey vardir lutfen kahvesiz hayat olmaz
Gece atıştırmasına da bir şekersiz az sütlü kahve mi eklesek selensu ne dersin?Kahvemi yrn sabah içim bari
Canım ben kiloyu yarın bildireyim inşaAllahZayıflama kampımızın en güzel en tatlı arkadaşları❤
listemizin aşağıdaki gibi ayrıntısı daha varmış Evvab şimdi attı, sporu ben yaptım ve sabah kahveden sonra yapmaya devam edeceğim
Kilo bildirimleri geldi çok teşekkür ederim ☺
selensu82 H hasbeenandgone E Evvab sudem34 Lili 38 Eki Görüntüle 2658245
Şekerli turk kahvesi#42Gece atıştırmasına da bir şekersiz az sütlü kahve mi eklesek selensu ne dersin?
Günde 2 kahve benim kulağıma hoş geliyor
Çok teşekkür ederimHadi canım..daha ben seni taniyacaktim ama
Harika bir haber ...ilk gebelik mi...
Kesin sonucu öğren bilgi ver de senin için daha çok sevinelim
Ben daha sevinemiyorum ama çok teşekkür ederimBen gerilerden geldiğim için daha yeni hoşgeldin diyecektim sana ama hayırlı bir haberi kutlamak nasip oldu. Hayırlı uğurlu olsun bebeğin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?