Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

sportie de mutlaka vardır

Ben artik bos su icmiyorum desem yeridir sisemin icine maydonoz, salatalik, limon,cubuk tarcin koyuyorum. Bazen taze nane, reyhan, cubuk tarcin, limon, karanfil 3 _5 tane ama seni yol yapmistir oyle atarsin hemen

Son düzenleme:
Günaydın canim,bende 4litre kesin su icerim ama bazen onu terle atiyorum wc zaten bendede problem,bende geceden 1litre suya,salatalık,maydanoz,limon,tarçın koyuyorum iyi geliyo

Çok geçmiş olsun cnm.. ben elma detoksu suyu ve limonlu su kullanıyorum genelde..kimyon demlemekte iyi geliyo..

E Evvab sen koydesin sanirim ona gore diyet düzenini surdurebilirsin orda eve gelene kadar,yesil cay yoksa cay iç yada sekersiz kahve,meyve yoksa aralarda salatalik 2tane yiyebilirsin yogurt,sut,ayran icebilirsin,yumurta hasla dedigim gibi hem tok tutar hemde protein alirsin kendine gore uyarla evde düzenine devam edersin,lütfen kizma diyetine odaklan bilmiyorum noldugunu ama kendin içinden mücadele et herşey güzel olucak inana

Aynen mantıklı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…