Dün çok yoruldunBen hala yataktayim
Ben kahve içiyorumBen hala yataktayim
Afiyet olsunBen kahve içiyorum
Kahvaltidan sonra yesil cay vardi yemis ileAfiyet olsun
Kahve var mı listemizde tatlım?
Listeye mümkün mertebe uyacağına söz verdin canım evvabım
Sözünü unutma olur mu
Kuzum birde yarin hastanede olucam kahvalti yj nasil halledicem, salida gidicem ama ona oglen gitsem olur galibaAfiyet olsun
Sözünü unutma olur mu
Olmazmı balım kahve var tabii ki 7 uyan hemen su iç. 9 da kahve var :)Afiyet olsun
Sözünü unutma olur mu
Olmazmı balım kahve var tabii ki 7 uyan hemen su iç. 9 da kahve var :)Afiyet olsun
Sözünü unutma olur mu
günaydın kızlar
en etkili ödem atıcı tariflerinizi alabilir miyim :)
içtiğim suyun haddi hesabı yok ama 3 gündür wc çok az.şişmiş hissediyorum her yerimi.
gerçi kaç gündür hep yollardayım ondan da olabilir ama
Ben artik bos su icmiyorum desem yeridir sisemin icine maydonoz, salatalik, limon,cubuk tarcin koyuyorum. Bazen taze nane, reyhan, cubuk tarcin, limon, karanfil 3 _5 tane ama seni yol yapmistir oyle atarsin hemengünaydın kızlar
içtiğim suyun haddi hesabı yok ama 3 gündür wc çok az.şişmiş hissediyorum her yerimi.
Şekersiz içilen herşey vardir lutfen kahvesiz hayat olmazAfiyet olsun
Sözünü unutma olur mu
Günaydın canim,bende 4litre kesin su icerim ama bazen onu terle atiyorum wc zaten bendede problem,bende geceden 1litre suya,salatalık,maydanoz,limon,tarçın koyuyorum iyi geliyogünaydın kızlar
Çok geçmiş olsun cnm.. ben elma detoksu suyu ve limonlu su kullanıyorum genelde..kimyon demlemekte iyi geliyo..günaydın kızlar
Aynen mantıklıTatlım çok seviyorum bayılıyorum
Liste alternatifli birinin sabah öğünü diğerinin öğle ve akşam öğününü alabilirsin
Dengeli olması için kendi içinde aynı ayarlanmış bir liste her gün aynı günü bile yapabilirsin vücut alışıp daha iyi kilo verdiriyor ❤
Kiz bende alisdim bu suyada, bos su pek yavan geliyor artikGünaydın canim,bende 4litre kesin su icerim ama bazen onu terle atiyorum wc zaten bendede problem,bende geceden 1litre suya,salatalık,maydanoz,limon,tarçın koyuyorum iyi geliyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?