Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Bir derdim var benimde, gecen hafta baslayan idrar yanmam hala devam ediyor ilac kullandığım halde ne guzel 6 aydir unutmuşdum bu sıkıntıyı yaa
Okadarda su iciyorum yok banamisin demiyor
Enfeksiyon demi cok gecmis olsun cok sikintili oluyo bilirim

Bir derdim var benimde, gecen hafta baslayan idrar yanmam hala devam ediyor ilac kullandığım halde ne guzel 6 aydir unutmuşdum bu sıkıntıyı yaa
Çok geçmiş olsun canım lili cranberry iyi geliyordu beslenmene ekle istersen bir de Kırmızı meyveler sebzeler bağışıklığı güçlendirdiği için tekrar etmemesinde etkili oluyor bildiğim
Selam gezgin, az bizim yerimize de ıslat ayaklarını

Geçmiş olsun canım hamilelikte oluyordu bende aglaya ağlaya girip çıkıyordum wc ye

InsaAllah gider canim niye takiminkalasin yeni seyler denemekte fayda var. Bunaltin cilek dedigim pazarından tut şokunda, BİM'in de pazarda her markette var Yani kolay bulunması ingilizcesi goji berry diye geçiyor bağırsakları da çalıştıran bir meyve cancağzım her şey senin bağırsakların düzene girmesi için tatlım

Aynen kuzum doktorumda dedi kirmizi meyveler tuketmemi cayindan tut kurusuna ve ona ozel takviye gidasina kadar yazdi doktor aldim ama isde muzmimlesmis bende artik

Bizim burda sadece şok market var ondada yok canim

5temmuz pazar
Öğlen 12.00
2tavada yumurta,1dilim peynir,2zeytin,2dilim karpuz,1dilim ekmek
Ara....turk kahvesi
Ara....sütlü nescafe,2tane karabugpatlagi
Aksam 18.00
2kepce yesil mercimek,1kucuk kase cacık,1kucuk kase manti( yarisini kizim yedi)
2dilim karpuz
4litre su

Kızlar merhaba, geçmişi okuyayım dedim ama yok yani bitmiyor. En iyisi direk muhabbete dahil olmak. Burda acayip yağmur başladı 15 dakika önce, rüzgar da çok fena. Ben de açtım pencereyi, uyku moduna geçtim. Çok severim yağmurda uyumayı.

Bendeeeee bayilirimmm bazi geceler gök gürültülü yağmur sesinde uyurum kulakliği takip

Selam. Gözüme takildi, yazan oldumu bilmiyorum ama hibiskus Cayi yardimci oluyor.
Fazla icmeyin ama.

Ben giremedim canım çocuklar girdi :) akşam yemeğimide yedim bu arada

Merhaba İstanbul çok sıcak yaprak kıpırdamıyor, bende yemek saatinin gelmesini bekliyorum 15 dk var daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…