Enfeksiyon demi cok gecmis olsun cok sikintili oluyo bilirimBir derdim var benimde, gecen hafta baslayan idrar yanmam hala devam ediyor ilac kullandığım halde ne guzel 6 aydir unutmuşdum bu sıkıntıyı yaa
Okadarda su iciyorum yok banamisin demiyor
Çok geçmiş olsun canımBir derdim var benimde, gecen hafta baslayan idrar yanmam hala devam ediyor ilac kullandığım halde ne guzel 6 aydir unutmuşdum bu sıkıntıyı yaa
Selam
Bir derdim var benimde, gecen hafta baslayan idrar yanmam hala devam ediyor ilac kullandığım halde ne guzel 6 aydir unutmuşdum bu sıkıntıyı yaa
Tebrikler canımZipzip- bugün 2gunum çikolata yemedim aldim dolapta duruyo ama yemedim kahve yaninada iyi gidiyodu,12kahvalti ettim degistirdim bakalim nolcak cumaya kadar şimdi aksama yicem boyle cok gitmez ama
Yarin zaten urolojiye gidicem sonuclari gostermeye soylerimGecmis olsun canım yarin ya da sali hastaneye gidecektin bunun icinde doktora git olmazsa
InsaAllah gider canim niye takiminkalasin yeni seyler denemekte fayda var. Bunaltin cilek dedigim pazarından tut şokunda, BİM'in de pazarda her markette var Yani kolay bulunması ingilizcesi goji berry diye geçiyor bağırsakları da çalıştıran bir meyve cancağzım her şey senin bağırsakların düzene girmesi için tatlımBitter benim enbisevdigim sey o olmadan kahve icemiyorum napim keyiftemi yapmiyimsehir merkezine çarşıya cikmam lazim onlar icin altin çileği nerden bulimm ben allah allah markette ne varsa onlarla yetiniyom oda bitter iste incir kayısı falan aliyodum onuda taze meyveler cikmaya başlayınca biraktim,bide ben zaten İF diyetine baslicaktim hep konustuk kaptanlada yapamiyorum ben cok uzun vadeli şeyleri bıkıyorum ama takildim 68de bu hafta denemek istedim belki gider 3kilo dedim
Aynen kuzum doktorumda dedi kirmizi meyveler tuketmemi cayindan tut kurusuna ve ona ozel takviye gidasina kadar yazdi doktor aldim ama isde muzmimlesmis bende artikÇok geçmiş olsun canımlili cranberry iyi geliyordu beslenmene ekle istersen bir de Kırmızı meyveler sebzeler bağışıklığı güçlendirdiği için tekrar etmemesinde etkili oluyor bildiğim
Selamgezgin, az bizim yerimize de ıslat ayaklarını ❤
Bizim burda sadece şok market var ondada yok canimInsaAllah gider canim niye takiminkalasin yeni seyler denemekte fayda var. Bunaltin cilek dedigim pazarından tut şokunda, BİM'in de pazarda her markette var Yani kolay bulunması ingilizcesi goji berry diye geçiyor bağırsakları da çalıştıran bir meyve cancağzım her şey senin bağırsakların düzene girmesi için tatlım
Bende yedim gece kalinca rahatsiz oluyorumBuarada aksam yemegimi yiyorum suan saat 19 00 gec benim icin.
Aynen canım zaten 7 de yürüyüşe çıkıyorum ya yiyip en az bir saat bekleyince iyi oluyor yani en geç 6 da yemiş oluyorum Daha öncesi de yediğim oluyor daBende yedim gece kalinca rahatsiz oluyorum
Döndük eve bile şekerim kıpkırmızı oldum vallahi yandıkOhhh misss güzel bronzlaş bizim yerimize de
Bendeeeee bayilirimmm bazi geceler gök gürültülü yağmur sesinde uyurum kulakliği takipKızlar merhaba, geçmişi okuyayım dedim ama yok yani bitmiyor. En iyisi direk muhabbete dahil olmak. Burda acayip yağmur başladı 15 dakika önce, rüzgar da çok fena. Ben de açtım pencereyi, uyku moduna geçtim. Çok severim yağmurda uyumayı.
günaydın kızlar
en etkili ödem atıcı tariflerinizi alabilir miyim :)
içtiğim suyun haddi hesabı yok ama 3 gündür wc çok az.şişmiş hissediyorum her yerimi.
gerçi kaç gündür hep yollardayım ondan da olabilir ama
Ben giremedim canım çocuklar girdi :) akşam yemeğimide yedim bu aradaÇok geçmiş olsun canımlili cranberry iyi geliyordu beslenmene ekle istersen bir de Kırmızı meyveler sebzeler bağışıklığı güçlendirdiği için tekrar etmemesinde etkili oluyor bildiğim
Selamgezgin, az bizim yerimize de ıslat ayaklarını ❤
MerhabaKızlar merhaba, geçmişi okuyayım dedim ama yok yani bitmiyor. En iyisi direk muhabbete dahil olmak. Burda acayip yağmur başladı 15 dakika önce, rüzgar da çok fena. Ben de açtım pencereyi, uyku moduna geçtim. Çok severim yağmurda uyumayı.
Nereye katılalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?