Yok canım 1 tanesini ben doğurdum diğeri görümceminKız evvab 41 kere. O iki oğlan senin mi?
Tatlım gözünü mü korkuttukBen nereye düştüm 2 günde neler oldu virüs var ben katilmasam
Canım kalori hesabı yazmışım en az 250 puanlık spor yapalım sen 20 puan daha yapsan tam anlamıyla 4/4 lük yapmış olacaksınCanım arkadaşım Spora yarın bir el mi atsan 350-400 arası en az hefefimizdi
MaşallahYok canım 1 tanesini ben doğurdum diğeri görümcemin
Evet canim yillardir cekerim son 6 aydir rahatlamisdim yine geldi yaa☹Enfeksiyon demi cok gecmis olsun cok sikintili oluyo bilirim
Cok zor com bilmemmiGeçmiş olsun canım hamilelikte oluyordu bende aglaya ağlaya girip çıkıyordum wc ye
Bende oni soracaktim bu kac kalorilik diye isabetbolmus soylemssinSüpersin canımSerbest yapalım o halde kahve işini isteyen de içmesin
Menüye uymuşsun çok mutlu oldum
Ben akşam acıktım ama listeme tamamen uydum
Liste hesapladım 1000 kalorilik bir liste ekstra sütlü kahve ile 50-70 arası kalori fark ediyor
Sporla birlikte yaptığımız diyetten umutluyum ben Cuma günü kutlama yaparız diyorum
Keske gelebilseydim bacim emegimi esirgemezdim emin olabilirsinHoş buldum canimcımgel bana yardım et en güzel spor sana hemde dua alırsın
Buda benim yuruyusumYürüyüşe çıktım sporu 600Eki Görüntüle 2658390 kaloriye tamamlamak için
Estağfirullah canım o kalbinizin güzelliğiMaşallahÇok beğendim fotonu güzellik
Sen ne sekersin yaaa masaAllah sana kuzumSelamlar menü bildireyim
8.30 kalkış 350 ml su
9.30 sade kahve
Sabah 11.30 gibi
Menüdeki kahvaltı birebir
Ara 15.00
5 kiraz
Akşam 18.00
2 ızgara tavuk
3 kaşık sebze yemeği
Salata
Suyu 3e tamamlıycam
Sporu bizimkini yapamazsamda boosted yapıcam eve gidince daha gitmedik 12 gibi ancak inşaAllah
Bugünden bikaç fotoğraf
Kayısı yeşil bizim ağaçta göndereyim demiştim
Zipzip- Felicio
Menüne çok güzel uymuşsun tebrikler canımSelamlar menü bildireyim
8.30 kalkış 350 ml su
9.30 sade kahve
Sabah 11.30 gibi
Menüdeki kahvaltı birebir
Ara 15.00
5 kiraz
Akşam 18.00
2 ızgara tavuk
3 kaşık sebze yemeği
Salata
Suyu 3e tamamlıycam
Sporu bizimkini yapamazsamda boosted yapıcam eve gidince daha gitmedik 12 gibi ancak inşaAllah
Bugünden bikaç fotoğraf
Kayısı yeşil bizim ağaçta göndereyim demiştim
Zipzip- Felicio
Hem güzel hem mütevaziEstağfirullah canım o kalbinizin güzelliği
Severim seni ben teşekkürler ablacığımSen ne sekersin yaaa masaAllah sana kuzum
Sen zaten muazzam spor yapıyorsun geçen haftakilerini de çok beğenmiştim tebrik ederim alnının akıyla 1. Günü tamamladın, helal olsun arkadaşımBuda benim yuruyusum
Bugünü sporsuz kapatmayım canım 6000 adım atmışım ama spor başkaMenüne çok güzel uymuşsun tebrikler canım5 gün boyunca aynı istikrarı başarıyı göstereceğine eminim Yarın spor olarak 250 puan bekliyorum senden gece 12 den sonra yorma kendini yarın yap tatlım Sabah su içince yapacağım ben sende öyle yapabilirsin
6000 bile çok önemli 2000 daha atsan seni bugün tamamlamış sayalımBugünü sporsuz kapatmayım canım 6000 adım atmışım ama spor başka
MükemmelSabah 11 45
1 haslanmis yumurta
5 zeytin
Bir parca peynir
Yesil salata
1 dilim cavdar
Sekersiz cay
Az bir muddet sonra yesil cay ve avuc ortasi kadar yemis
17 45 aksam
Patlican kozlemesi yogurtlu
3 Minik kofte izgara
Yesil salata
Kirmizi meyve cayi, 5 gojiberry
21 15 diyet kahve
Su 4 litre
Spor
60 dk boosted 240
85 dk. Yürüyüş 212
1 saat temizlik 30
Zipzip- sportie Felicio
Sagolasin canim dun cok tirstim ama gunu bitirdim cok şükür su hastaneye gitme olaylarinida kazasiz belasiz halledersem iyidirSen zaten muazzam spor yapıyorsun geçen haftakilerini de çok beğenmiştim tebrik ederim alnının akıyla 1. Günü tamamladın, helal olsun arkadaşım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?