Hos geldinn bacim34 sayfa geçmiş var geçmişte bırakayım en iyisi
geç saatte kahve içince uykum kaçtığı için ben gece kahvesi yapmiycam....eğer diyetisyen kalori hesabına göre bu listeyi hazırlamış ise ekstra kalori alırız...
canim cogunluk ne derse o olsun....Şekersiz olursa çok abartılmadığı sürece izin veriyorlar içtiğimiz kahve kadar su içsek Ne dersin bu iş olur mu?
Evde çikolata lokum dolu hiç canım çekmiyor....ben artık tatlı diye 1 çay kaşığı tereyağı yiyorumO dolapda duran cikolatalara hic dayanamiyorum gune baslarken yemicem diyorum sonra kendimi yerken buluyorum
Sen bitiremezsinkiiii geçmişi cokkk uzun surerKızlar merhaba, geçmişi okuyayım dedim ama yok yani bitmiyor. En iyisi direk muhabbete dahil olmak. Burda acayip yağmur başladı 15 dakika önce, rüzgar da çok fena. Ben de açtım pencereyi, uyku moduna geçtim. Çok severim yağmurda uyumayı.
Süpersin canımgeç saatte kahve içince uykum kaçtığı için ben gece kahvesi yapmiycam....eğer diyetisyen kalori hesabına göre bu listeyi hazırlamış ise ekstra kalori alırız...
Ama şu da var...hepimizin kilosu ve metabolizma hızı günlük aktivitesi aynı değil....hepimiz aynı kiloyu vermeyiz diye düşünüyorum....
Leyla cim sen ortalama aynı besinleri yiyelim ve sonuçlari ona göre mi değerlendirme yapalım diyorsun....???
canim cogunluk ne derse o olsun....
lakin ben motomot uymayıp kendime göre revize edeceğim....örneğin bugün kahve içmedim...ama şekersiz çay icicem....sabaha 1 dilim ekmek değil 1 parmak ucu kadar ekmeğe tereyağ sürüp yedim..akdam köfte yerine balık yedim...yemegi fırın yerine tencerede yavaş yavaş pişirdim....bugünkü menü iyiydi doyurucu idi açıktırmadi....baktim tartıda artı geliyorum... besinleri azaltirim......
Ayriyeten 5 günlük diyete beni çağırdığın için teşekkür ederim....cesaret edip girmezdim....ama şimdi uymak için elimden geleni yapıyorum...
Evde çikolata lokum dolu hiç canım çekmiyor....ben artık tatlı diye 1 çay kaşığı tereyağı yiyorum
Haftaya başlar tatlı krizi
Hoş buldum canimcımHos geldinn bacim
Canım arkadaşım Spora yarın bir el mi atsan 350-400 arası en az hefefimizdi4 temmuz spor yok
5 temmuz 50 dakika temizlik 25 puan
34 dakika bölgesel 34*6=204
Toplam puan 229 puansportie
Yarın dahil olabilirsin canım 1 gün geç bitirirsinNereye katılalım
Ben nereye düştüm 2 günde neler oldu virüs var ben katilmasamYarın dahil olabilirsin canım 1 gün geç bitirirsin
Zayıflama kampımız burada
Canım bu da benim menümYarın dahil olabilirsin canım 1 gün geç bitirirsin
Zayıflama kampımız burada
Kız evvab 41 kere
Suyuna maaaşallah...Bence gayet iyi sporu yazmamışsın ama...Bi de .Canım bu karpuz dilimleri üçgen dilim mi?5temmuz pazar
Öğlen 12.00
2tavada yumurta,1dilim peynir,2zeytin,2dilim karpuz,1dilim ekmek
Ara....turk kahvesi
Ara....sütlü nescafe,2tane karabugpatlagi
Aksam 18.00
2kepce yesil mercimek,1kucuk kase cacık,1kucuk kase manti( yarisini kizim yedi)
2dilim karpuz
4litre su
Spor yapmiyomkiiiSuyuna maaaşallah...Bence gayet iyi sporu yazmamışsın ama...Bi de .Canım bu karpuz dilimleri üçgen dilim mi?
Aleykum selam guzellik
Tebrikler canım mükemmelsinCanım bu da benim menüm
5 Temmuz
Saat 11.15 bir dilim domates
Saat 12.00 1,5 dilim yufka ekmeği bir haşlanmış yumurta peynir üç ceviz maydanoz beş zeytin
Saat 18.00 4 kaşık yoğurt iki kayısı yanına kuruyemiş
Canım ben spordaki hedefi bilmiyordum yoğun çalışıyorum hedefi tutturmam zor bu puanı bile çok uzun zamandır yapamamıştım bugün pazar bi de senin gazınla yaptım çoook sağolasın canım.
Bi de komik olacak ama ben bu zayıflama işine kendimi kaptırmaktan korkuyorum ergenlikte anoreksiya geçirdim. Ölümlerden döndüm
seninle çok güzel yapılıyor çok iyi bir yol arkadaşısın tabii ki ama ben katılayım ama müsaaden olursa biraz relaks olayım
190 puan Spor
Su yatana kadar 2 olurselensu82 sportie Zipzip-
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?