Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

sudem34 sen ne diyorsun kahve işine canım herkes gece atıştırması olarak sütlü kahveye tamam dedi
geç saatte kahve içince uykum kaçtığı için ben gece kahvesi yapmiycam....eğer diyetisyen kalori hesabına göre bu listeyi hazırlamış ise ekstra kalori alırız...

Ama şu da var...hepimizin kilosu ve metabolizma hızı günlük aktivitesi aynı değil....hepimiz aynı kiloyu vermeyiz diye düşünüyorum....

Leyla cim sen ortalama aynı besinleri yiyelim ve sonuçlari ona göre mi değerlendirme yapalım diyorsun....???
Şekersiz olursa çok abartılmadığı sürece izin veriyorlar içtiğimiz kahve kadar su içsek Ne dersin bu iş olur mu?
canim cogunluk ne derse o olsun....

lakin ben motomot uymayıp kendime göre revize edeceğim....örneğin bugün kahve içmedim...ama şekersiz çay icicem....sabaha 1 dilim ekmek değil 1 parmak ucu kadar ekmeğe tereyağ sürüp yedim..akdam köfte yerine balık yedim...yemegi fırın yerine tencerede yavaş yavaş pişirdim....bugünkü menü iyiydi doyurucu idi açıktırmadi....baktim tartıda artı geliyorum... besinleri azaltirim......

Ayriyeten 5 günlük diyete beni çağırdığın için teşekkür ederim....cesaret edip girmezdim....ama şimdi uymak için elimden geleni yapıyorum...
O dolapda duran cikolatalara hic dayanamiyorum gune baslarken yemicem diyorum sonra kendimi yerken buluyorum
Evde çikolata lokum dolu hiç canım çekmiyor....ben artık tatlı diye 1 çay kaşığı tereyağı yiyorum
Haftaya başlar tatlı krizi

Sen bitiremezsinkiiii geçmişi cokkk uzun surer yarin sabaha kadar

Süpersin canım Serbest yapalım o halde kahve işini isteyen de içmesin
Menüye uymuşsun çok mutlu oldum
Ben akşam acıktım ama listeme tamamen uydum
Liste hesapladım 1000 kalorilik bir liste ekstra sütlü kahve ile 50-70 arası kalori fark ediyor
Sporla birlikte yaptığımız diyetten umutluyum ben Cuma günü kutlama yaparız diyorum

Yarın dahil olabilirsin canım 1 gün geç bitirirsin
Zayıflama kampımız burada
Canım bu da benim menüm
5 Temmuz

Saat 11.15 bir dilim domates

Saat 12.00 1,5 dilim yufka ekmeği bir haşlanmış yumurta peynir üç ceviz maydanoz beş zeytin

Saat 18.00 4 kaşık yoğurt iki kayısı yanına kuruyemiş
Canım ben spordaki hedefi bilmiyordum yoğun çalışıyorum hedefi tutturmam zor bu puanı bile çok uzun zamandır yapamamıştım bugün pazar bi de senin gazınla yaptım çoook sağolasın canım.
Bi de komik olacak ama ben bu zayıflama işine kendimi kaptırmaktan korkuyorum ergenlikte anoreksiya geçirdim. Ölümlerden döndüm
seninle çok güzel yapılıyor çok iyi bir yol arkadaşısın tabii ki ama ben katılayım ama müsaaden olursa biraz relaks olayım
190 puan Spor

Su yatana kadar 2 olur selensu82 sportie Zipzip-

Suyuna maaaşallah...Bence gayet iyi sporu yazmamışsın ama...Bi de .Canım bu karpuz dilimleri üçgen dilim mi?

Suyuna maaaşallah...Bence gayet iyi sporu yazmamışsın ama...Bi de .Canım bu karpuz dilimleri üçgen dilim mi?
Spor yapmiyomkiii yapsam yazardim dimeücgen küçük ücgenlerden merak etme

Tebrikler canım mükemmelsin Sen zaten fıstık gibisinSiz korumada ki arkadaşlarım Hafif bir öğün daha ekleyin öğleye canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…