Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Ben market alışverişi iki kez üst üste yaptığım için daha gitmedim....ve listeyi uygulsam da değiştiriyor um....mecburen....yesil elma yerine incir koydum....incir çok tatlı sanırım ödem yaptı...bugün incir de yok....bugün yeşil elma yerine yeşil kırmızı erik yiycem tatsız olanlardan...yani şekersiz...
Guncelin kaç senin Hasta etme insanı ulennnnnn
niye soylim ....sen misafir filan cagirsana.... ev çıktı diye kutlama filan yap....bebek olunca zaten alacan....ye şimdi ye...senin kilona inmem lazım ..
Birileri banami yetisecekti sankim
yetişecem hem de seni geçecem....arkamdan bakacaksın....bı kere o ödem ödem....
Kahvaltim bitti tabakta peynirde olmasa kendimi nek sanacaktim
Ha ha bayılıyorum böyle espri yapan insanlara
Ben önce otları bitirdim en son peynir ve ekmek keyfi yaptım resmen

Aynen öyle aynı şeyleri yemek mümkün değilsede aynı sporları yapsak? Mesela duvar şınavı ben normal şınav yapamıyorum ama duvar şınavı daha yapılabilir. 20 tane yaptım sabah 30 dk boosted yaptım birde örneğin. Tam kaç kgsın şuan sen?

Aşırı sıcak evde bile durulmuyor Bu kadar sıcak ter Bi şu yağlara fayda etmiyor
Benim çok terleme gibi bir yapım yok ama bu sene ilk defa oluk oluk terledim.
Deli gibi koşarım çok az alnım terlerdi eşimin sanki başından aşağı su dökmüş gibi olurdu.
Ama bu senenin sıcağı bir farklı nemi çok nemi

Kızlar bizim bir liste vardı....kaç kiloyuz ...başlangıç şimdi hedef filan ona nereden ulasicaz.....ilk sayfada sandim orda yok...bir takımda görmüştüm ilk sayfaya konmuş....

Haftalık mi düzenleniyor?

sportie tatlım sen spor kulübü kaptanı sin ya bu bahsettiğim liste de mi sende?

Biliyorum spor lari bugün yarın bitirecek sin....Zaten bu hafta dereceye giremem.....daha bedenimi iyice spora alıştıramadim....

Aşırı sıcak evde bile durulmuyor Bu kadar sıcak ter Bi şu yağlara fayda etmiyor
pozitif düşünüyoruz....kışın soğukta su içilmiyor....bol bol su içiyoruz ....eriyen yağlarımiz yoksa vücutta kalır AlimAllah....ben 3 e kadar icebiliyorum da daha 4 göremedim....kizlardan Filiz filan 4 içiyor....bol su iç tatlım....
@Gulumse25 duyarsa kilomu benim kiloma cikmaZ....senden baya fazlayim....

Leyla ve diğer arkadaşlar.....

Ben bugün kahvaltıya ek peyniri azaltıp tereyağ yedim....çünkü o benim tatlım...ekmek yemiyordum.... bugün ekmek hakkımı da yedim...birde erik ekledim.... kabızlık sorunu diyette genelde yaşarım...bu yüzden ekmek ve erik lif ihtiyacı için tükettim....yeşil çay içtim kahvaltıda.....sabaha uyanınca sirkeli su içtim....

O listeyi bulayim canim ama son kilolari yazmadim
Birde excelde yapamiyorum listeyi nasil ekleyeceğim ilk sayfaya bilmiyorum

Canım beyazlama ırsi, yaşlandım moduna girme canım daha çooooook var o günlere
Anne tarafından şanslıyım beyaz yok bizim saçımızda ama babam daha 20 li yaşlarında beyazlamış
babamin da 20 li yaslarda saclari beyazlamaya baslamis bu konuda babama cekmisim sanirim :))
Son 1 senede daha cok artti ama saçlarımin renginden belli olmuyor
Daha gencim yaa 18 yaşındayim

babamin da 20 li yaslarda saclari beyazlamaya baslamis bu konuda babama cekmisim sanirim :))
Son 1 senede daha cok artti ama saçlarımin renginden belli olmuyor
Daha gencim yaa 18 yaşındayim
Hangi 18 hangi 3gun sonra 31olcan

Azcik hevesini kursağında birakayim dünden bugüne -500 naberrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…